Ubuntu 12.10 vs Windows 8

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Re: Ubuntu 12.10 vs Windows 8

Δημοσίευσηαπό sotos21 » 30 Οκτ 2012, 15:37

έγραψε:Εσύ γυρισες στην 12,04 ή οχι ακομα?

Όχι αλλά πήγα ένα βήμα πιο μπροστά

Άλλωστε την βαρέθηκα την 12.10, την έχω από τον Μάϊο.
1 Γνώσεις Linux: Πρώτα βήματα ┃ Προγραμματισμού: Καθόλου ┃ Αγγλικών: Καθόλου
2 Ubuntu 23.10 Mantic Minotaur 6.3.0-7-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity:Unity7:ubuntu unity)
3 AMD Ryzen 7 7730U with Radeon Graphics ‖ RAM 15368 MiB ‖ASUS TN3604YA - ASUS Vivobook_S_Flip TN3604YA_TN3604YA
4 Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Barcelo [1002:15e7] {amdgpu}
5 wlp1s0: MEDIATEK Corp. Device [14c3:7922]
Άβαταρ μέλους
sotos21
Freedom
Freedom

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό madvinegar » 30 Οκτ 2012, 15:53

Εισαι pioneer !!!
1 Γνώσεις Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμού: Καθόλου ┃ Αγγλικών: Πολύ Καλό
2 Ubuntu 18.04 bionic beaver 4.13.0-16-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Gnome ubuntu)
3 Intel Core2 Duo CPU T5550 1.83GHz ‖ RAM 2008 MiB ‖ Acer Chapala - Acer, inc. Aspire 5920G
4 Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] RV620/M82 [Mobility Radeon HD 3450/3470] [1002:95c4] {radeon}
5 wlan0: Intel PRO/Wireless 3945ABG [Golan] Network Connection [8086:4222] (rev 02) ⋮ eth0: Broadcom NetLink BCM5787M Gigabit Ethernet PCI Express [14e4:1693] (rev 02)
Blog: https://madvinegar.wordpress.com/
Άβαταρ μέλους
madvinegar
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό eliasps » 30 Οκτ 2012, 17:25

fkol k4 έγραψε:
mangelasakis έγραψε:Παιδιά φυσικό είναι τα xp να είναι πιο ελαφρυά αφού δεν έχουν ούτε ένα ίχνος απο γραφικά εφέ και αυτή την στιγμή είναι ίσως το πιο απλό λειτουργικό σύστημα που υπάρχει. Επίσης λογικό είναι να είναι σταθερό αφού είναι στην αγορά ήδη 10-12 χρόνια περιπου άρα έχουν διορθωθεί σχεδόν όλα τα bugs. Αλλά από καινοτομίες στερούνται και των vista και των windows 7 που πλέον μετά από 5-6 χρόνια στην αγορά έχουν διορθωθεί τα πιο σοβαρά προβλήματα και έχουν αποκτήσει κάποια σταθερότητα.

Αυτό :thumbup:
Το αν είναι καλύτερο ένα λειτουργικό, δεν το κρίνουμε μόνο με βάση τους πόρους που καταναλώνει και με το ότι μετά από τόσο καιρό έχει ελάχιστα bugs, με αυτή τη λογική ένα Linux με Openbox ή Fluxbox είναι καλύτερο λειτουργικό από ένα Linux με Gnome ((όποιο gnome θέλετε) ή KDE, μιας και το Openbox και το Fluxbox και πολύ (πάρα πολύ) ελαφρύτερα είναι και λιγότερα bugs έχουν.
Πόσοι όμως προτιμούν ένα τέτοιο λειτουργικό αν δεν έχουν πρόβλημα να σηκώσουν Gnome και KDE;

Πιστεύω ατυχές το παράδειγμα με τα Openbox, Fluxbox, γιατί αν μιλάς για τους Window Managers, έχουν πάρα πολλές άλλες διαφορές πέρα από την κατανάλωση πόρων ώστε να συγκριθούν σε τέτοιο επίπεδο με τους KWin, Mutter, Compiz. Δεν μπορείς να συγκρίνεις Openbon, Fluxbox, KWin, Mutter, Compiz έτσι μεταξύ τους, σαν να συγκρίνεις XP-Vista που είναι της ίδιας οικογένειας, εμφανισιακά σχεδόν ίδια (διαφορά στα εφφέ) και με 80% ίδιες λειτουργίες.

Tα Windows Vista κυκλοφόρησαν 6 χρόνια μετά από τα Windows XP και το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα χρήστες που χρησιμοποιούν XP 11 χρόνια και 3 Windows μετά, κάτι σημαίνει.

Δηλαδη ποιές καινοτομίες παρουσιάστηκαν στα Vista, που δεν υπήρχαν στα XP; Ποιές οι διαφορές σε δύο λειτουργικά με διαφορά 6 χρόνων, πιο όμορφη μπάρα; Καλύτερα χρώματα; Η προσθήκη του προγράμματος που σε ρωτάει αν είσαι σίγουρος ότι θες να ανοίξεις ένα πρόγραμμα; Αυτές είναι οι καινοτομίες; Ποιά ουσιαστική καινοτομία έχουν τα Vista που δεν υπάρχει στα XP, εκτός από το πανηγύρι των εφφέ;

Συγκρίνεις 2 λειτουργικά συστήματα της ίδιας επιχείρησης, το ένα του 2001 και το άλλο του 2007 και τι βλέπεις; Ίδιο γραφικό περιβάλλον, απλά στα Vista γυαλίζει περισσότερο. Ίδια παράθυρα, στα Vista με σκιές και διαφάνεια κλπ.
Δεν κάνανε καινοτομίες ούτε αλλαγές από τα XP στα Vista, μόνο ανούσιες προσθήκες με αποτέλεσμα να μπουκώσουν το λειτουργικό που ακόμα και καλοί υπολογιστές να μην το τρέχουν με άνεση.

fkol k4 έγραψε:Πόσοι όμως προτιμούν ένα τέτοιο λειτουργικό αν δεν έχουν πρόβλημα να σηκώσουν Gnome και KDE;

Σε υπολογιστή με 2GB RAM, 1.60GHz x 2 CPU τι λειτουργικό θα προτιμούσες; ΧP ή Vista; Αν είχες να επιλέξεις μόνο μεταξύ αυτών των δύο.

Off topic:
Δεν ξέρω αν είναι bug του forum, αν είναι έτσι εσκεμμένα ή αν συμβαίνει μόνο σε εμένα, αλλά όταν γράφω λέξεις όπως EXt4, COMpiz, DRIvers κλπ, που είναι λέξεις όπου αν πας επάνω τους το ποντίκι, εμφανίζουν κάποιο κείμενο, εμφανίζονται με μικρά γράμματα, με όποιον τρόπο και να τις γράψω (κεφαλαία ή μικρά).
Kαι τις τρεις λέξεις με τα έντονα γράμματα που έχω γράψει παραπάνω, τις έχω γράψει με τα μισά γράμματα μικρά και τα άλλα με κεφαλαία.
Παρόλα αυτά, σε εμένα εμφανίζοντα με μικρά όταν κάνω δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από eliasps και 30 Οκτ 2012, 18:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
eliasps
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: eliasps
IRC: eliasps
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Learner » 30 Οκτ 2012, 17:53

sotos21 έγραψε:Άλλωστε την βαρέθηκα την 12.10, την έχω από τον Μάϊο.

Δεν κρατιέσε sotos21 :P

Πέρα απ' την πλάκα , αφού κάνεις τέτοιες εγκαταστάσεις , aplha beta κλπ , θα είναι καλό να συμετάσχεις ενεργά στην QA team . Σκέψου το :)
About Me
NickTux@GitHub

Spoiler: show
1. Ubuntu 18.04 LTS
2. Intel Core i3 CPU M 380 2.53GHz ‖ RAM 6GB ‖ Acer Aspire 5733
3. Intel Integrated Graphics [8086:0046] {i915}
4. wlan0: Atheros Inc. AR9485 Wireless Network Adapter [168c:0032] (rev 01)
Άβαταρ μέλους
Learner
Συντονιστής
Συντονιστής

Launchpad: nicktux
IRC: NickTux
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 30 Οκτ 2012, 18:18

eliasps έγραψε:Πιστεύω ατυχές το παράδειγμα με τα Openbon, Fluxbox, γιατί αν μιλάς για τους Window Managers

Καθόλου ατυχές και θα εξηγήσω και γιατί.
Δεν έχει καμία σημασία αν Openbon, Fluxbox κτλ είναι Window Managers ή ολοκληρωμένα περιβάλλοντα, μιλάμε για Windows όπου αυτοί οι διαχωρισμοί δεν υπάρχουν. Υπάρχει μόνο αυτό που βλέπεις μπροστά σου και έτσι πρέπει να συγκρίνεις.
Δεν πάει να λέγεται Window Manager, DE, window decorator, compositing manager, σημασία έχει το ότι είναι αυτό που βλέπεις μπροστά σου και αυτό που χρησιμοποιείς.
Μη συγκρίνεις με τεχνικούς όρους, χάνεις το νόημα. Σύγκρινε σαν απλός »άσχετος» χρήστης», από αυτούς που ρωτάνε «και τώρα τι πατάααωωωω;»
eliasps έγραψε:Tα Windows Vista κυκλοφόρησαν 6 χρόνια μετά από τα Windows XP και το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα χρήστες που χρησιμοποιούν XP 11 χρόνια και 3 Windows μετά, κάτι σημαίνει

Ότι ο άνθρωπος είναι βαθιά συντηρητικό ζώο και δε γουστάρει τις αλλαγές. Ειδικά αν δεν τις κάνει ο ίδιος.

Αν ψάξεις στην ιστορία απλά του Linux, να θυμίσω πως οι χρήστες δεν καλοδέχτηκαν την αλλαγή από KDE 3 σε KDE 4, από Gnome2 σε Gnome3,από Gnome3 σε Unity, υπάρχουν χρήστες και διανομές που ακόμα χρησιμοποιούν Grub-legacy αντί Grub2 κτλ κτλ.
Αν ψάξεις στην ιστορία της ανθρωπότητας γενικότερα, διάβασε τις δηλώσεις που κάναν οι τότε επικριτές για το τηλέφωνο, τη μετάδοση ηλεκτρικού ρεύματος μέσω καλωδίων, το αυτοκίνητο, τις βαρύτερες του αέρος ιπτάμενες μηχανές, τους προσωπικούς υπολογιστές, τα συνθετικά υλικά κτλ κτλ.
eliasps έγραψε:Δηλαδη ποιές καινοτομίες παρουσιάστηκαν στα Vista, που δεν υπήρχαν στα XP; Ποιές οι διαφορές σε δύο λειτουργικά με διαφορά 6 χρόνων, πιο όμορφη μπάρα; Καλύτερα χρώματα; Η προσθήκη του προγράμματος που σε ρωτάει αν είσαι σίγουρος ότι θες να ανοίξεις ένα πρόγραμμα; Αυτές είναι οι καινοτομίες; Ποιά ουσιαστική καινοτομία έχουν τα Vista που δεν υπάρχει στα XP, εκτός από το πανηγύρι των εφφέ;

Δεν χρειάζεται να επεκταθούμε σε ειδικές λεπτομέρειες.
Είναι γενικότερα αποδεκτό πως το Vista έχει αρκετά λιγότερα κενά ασφαλείας. Ακόμα και αυτό το υποτυπώδες μέτρο του UAC, λείπει από το XP.
Επίσης, υποστηρίζει πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές και τεχνολογίες και πιθανότατα έχει και βελτιώσεις στους τρόπους επικοινωνίας hardware-software.
eliasps έγραψε:Συγκρίνεις 2 λειτουργικά συστήματα της ίδιας επιχείρησης, το ένα του 2001 και το άλλο του 2007 και τι βλέπεις; Ίδιο γραφικό περιβάλλον,...Δεν κάνανε καινοτομίες ούτε αλλαγές από τα XP στα Vista,

Το να πω πως η γκρίνια για τη μετάβαση από τα 7 στα 8 αφορά στο ότι έκαναν ακριβώς αυτό που τους κατηγόρησαν πως δεν έκαναν ποτέ ως τώρα, έχει καμία αξία ή να μην το αναφέρω καθόλου;
Δεν αλλάζει → Γιατί δεν αλλάζει; Αφού είναι χάλια.
Αλλάζει → Γιατί αλλάζει; Μια χαρά ήταν.
eliasps έγραψε:Σε υπολογιστή με 2GB RAM, 1.60GHz x 2 CPU τι λειτουργικό θα προτιμούσες; ΧP ή Vista

Vista.
Ακόμα και σε υπολογιστή με 1GB RAM, πάλι Vista. Τον δικό μου με 1GB τον πήρα, μια χαρά ήταν.
Ανέφερα και πριν, πως τα κολλήματα του ΧP δεν τα είδα ποτέ σε Vista. Αυτό που είδα είναι πως ήταν σίγουρα βαρύτερο, αλλά και σίγουρα σταθερότερο.

Το 7 δε, είναι ακόμα καλύτερο. Για να το χρησιμοποιεί ο κουμπάρος μου και ν' αντέχει ακόμα (όπως αντέχει τέλος πάντων), αλεξίσφαιρο θα πρέπει να είναι όχι απλά καλύτερο από Vista. :lol:

Πλάκα πλάκα, εντάξει, όλοι υποστηρίζουμε πως το Linux είναι καλύτερο. Ο καθένας και από τη δική του οπτική γωνία.
Ας μην περνάμε όμως στην υπερβολή.
Το να πεις πως δεν υπήρξε η βελτίωση που έπρεπε, τότε μάλιστα, είναι βάσιμη άσκηση κριτικής. Το να αποφανθείς επίσης πως η όποια βελτίωση υπερχρεώθηκε και τελικά η αλλαγή είναι ασύμφορη, επίσης δεκτό. Το να λέμε όμως πως 6 χρόνια προσπάθειας μιας τέτοιας εταιρείας κατέληξαν σε χειρότερο προϊόν, είναι αν μη τι άλλο παράλογο.
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό eliasps » 30 Οκτ 2012, 18:43

fkol k4 έγραψε:Μη συγκρίνεις με τεχνικούς όρους, χάνεις το νόημα. Σύγκρινε σαν απλός »άσχετος» χρήστης», από αυτούς που ρωτάνε «και τώρα τι πατάααωωωω;»

Σαν απλός χρήστης κάνω την σύγκριση, πως θα μπορούσα άλλωστε να κάνω σύγκριση ως προχωρημένος χρήστης, χωρίς ειδικές γνώσεις προγραμματισμού, πολλές ώρες ενημέρωσης και 5 χρόνια αποχής από τα Windows.

fkol k4 έγραψε:Ακόμα και σε υπολογιστή με 1GB RAM, πάλι Vista. Τον δικό μου με 1GB τον πήρα, μια χαρά ήταν.

Mιά χαρά αλλά για τι είδος χρήσης;
Ακόμα και το πιο απλό, μία πλοήγηση στο Internet με τον default browser (ΙΕ) σε υπολογιστή με τα χαρακτηριστικά που αναφέρω (2GB RAM, 1.60GHz x 2 CPU) ήταν βασανιστική.
Και δεν θα επεκταθώ στα νεύρα που είχα κάθε φορά που προσπαθούσα να κάνω εργασίες για την σχολή μου με MATLAB, Maple, Mathematica, την αγωνία που είχα για το αν θα ανοίξουν τα προγράμματα του Microsoft Office μέσα στο 5λεπτο από το κλικ που έκανα, ή τον πονοκέφαλο που είχα επειδή μάταια προσπαθούσα να παίξω το αγαπημένο μου παιχνίδι (Prototype!!!).

fkol k4 έγραψε:Ότι ο άνθρωπος είναι βαθιά συντηρητικό ζώο και δε γουστάρει τις αλλαγές. Ειδικά αν δεν τις κάνει ο ίδιος.

Σε αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα.
Αλλά η αλήθεια είναι πως όταν είδα τα Vista ενθουσιάστηκα από την εμφάνιση. Όταν είδα ότι κόλλαγε ο υπολογιστής μου, ήταν που απογοητεύτηκα.

fkol k4 έγραψε:Είναι γενικότερα αποδεκτό πως το Vista έχει αρκετά λιγότερα κενά ασφαλείας.

Σωστά, είναι βελτίωση όντως, αλλά απέχει πολύ από τον χαρακτηρισμό "καινοτομία".

fkol k4 έγραψε:Το να λέμε όμως πως 6 χρόνια προσπάθειας μιας τέτοιας εταιρείας κατέληξαν σε χειρότερο προϊόν, είναι αν μη τι άλλο παράλογο.

Αυτό ισχύει γενικότερα, αλλά ειδικότερα εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση.
Για παράδειγμα, στο θέμα Ubuntu 11.04 - Τέλος διάρκειας υποστήριξης - EOL, υπάρχει μία κοινώς αποδεκτή άποψη, πως η 11.04 με την πρώτη εμφάνιση του Unity, ήταν η χειρότερη έκδοση του Ubuntu και δεν θα λείψει σε κανέναν.
Το Unity αναπτύσσεται από το 2008 και κυκλοφόρησε το 2011, 3 χρόνια διαφορά. Και από ότι φαίνεται από τις απόψεις των χρηστών, η κατάληξη ήταν ένα χειρότερο από τα προηγούμενα λειτουργικό σύστημα.

Συμφωνώ με τις απόψεις σου περί αλλαγών και όχι μόνο. Το κομμάτι που διαφωνώ είναι καθαρά το ότι τα Vista είναι καλύτερα από τα XP.

Φαντάζομαι θα μπορούσαμε να διαφωνούμε για αιώνες για αυτό το θέμα. :P
Άβαταρ μέλους
eliasps
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 30 Οκτ 2012, 18:50

eliasps έγραψε:Φαντάζομαι θα μπορούσαμε να διαφωνούμε για αιώνες για αυτό το θέμα

Yeap :!: :!: :!: :D
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sotos21 » 30 Οκτ 2012, 21:09

Έχω δοκιμάσει πολλά λειτουργικά(εκτός Mac) και διανομές
Μέχρι στιγμές από τις παλιές έχω ξεχωρίσει WinXP και Ubuntu 10.10
Από τις τρέχουσες Win7 και Kubuntu 12.04
Πάντα όμως πρέπει να κρίνουμε βάση της εποχής που βγήκαν και φυσικά την αντοχή στον χρόνο
Τώρα όσο αφορά το παραπάνω δίλημμα (XP vs Vista)νικητής για εμένα τα XP
και όσο αφορά την σύγκριση του θέματος, δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί και τα δύο λειτουργικά είναι πολύ φρέσκα.
1 Γνώσεις Linux: Πρώτα βήματα ┃ Προγραμματισμού: Καθόλου ┃ Αγγλικών: Καθόλου
2 Ubuntu 23.10 Mantic Minotaur 6.3.0-7-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity:Unity7:ubuntu unity)
3 AMD Ryzen 7 7730U with Radeon Graphics ‖ RAM 15368 MiB ‖ASUS TN3604YA - ASUS Vivobook_S_Flip TN3604YA_TN3604YA
4 Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Barcelo [1002:15e7] {amdgpu}
5 wlp1s0: MEDIATEK Corp. Device [14c3:7922]
Άβαταρ μέλους
sotos21
Freedom
Freedom

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό eliasps » 13 Νοέμ 2012, 19:14

Καλησπέρα παιδιά.

Μόλις σήμερα είχα την ευκαιρία να εγκαταστήσω Windows 8 σε έναν υπολογιστή.
Είχα την αίσθηση ότι πρώτη φορά ερχόμουν σε επαφή με λειτουργικό της Microsoft.
Δεν τα βρήκα έτοιμα στον υπολογιστή, ούτε έκανα αναβάθμιση. Έκανα νέα εγκατάσταση.
Δεν μου άφησε καλές εντυπώσεις, η εγκατάσταση δεν ολοκληρώνεται αν δεν σώσεις τα στοιχεία σου (email κλπ) και το ωραίο (το οποίο επιβεβαίωσα τρεις φορές), σου πετάει μήνυμα σφάλματος (ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση) αφού δώσεις τα στοιχεία σου, αλλά βγάλεις το τικ από την επιλογή να λαμβάνεις email από την Microsoft.
Δηλαδή άμα δεν θέλω να παίρνω emails κάθε λίγο για τις νέες ενημερώσεις και αναβαθμίσεις, μου απαγορεύουν να χρησιμοποιήσω τα Windows 8; Τι ωραία.
Δεν λέω, καλή προσθήκη αυτό με το email integration, καθώς και αυτό το menu που φτιάξανε πριν το Desktop, αλλά έκανα δέκα λεπτά να βρω πράγματα που στα Vista/7/XP έχουν standard θέσεις.
Aπό τις εφαρμογές, οι διαφορές με τα 7 είναι μικρές.
Η γνώμη μου είναι ότι η Microsoft έκανε σωστές αλλαγές και βρίσκεται σε καλό δρόμο, ουσιαστικά αναβάθμισε το λειτουργικό σε μία πιο νέα εποχή, αλλά το έκανε λίγο πιο περίπλοκο από ότι πρέπει για έναν απλό χρήστη.

Στον τίτλο του νήματος "Ubuntu 12.10 vs Windows 8", η απάντηση είναι αυτονόητη.
Το Ubuntu 12.10 είναι πιο όμορφο, πιο γρήγορο και πιο εύκολο στην χρήση από τα Windows 8.
Άβαταρ μέλους
eliasps
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό GeorgeTheSuper » 14 Νοέμ 2012, 21:34

fkol k4 έγραψε:
Πλάκα πλάκα, εντάξει, όλοι υποστηρίζουμε πως το Linux είναι καλύτερο. Ο καθένας και από τη δική του οπτική γωνία.
Ας μην περνάμε όμως στην υπερβολή.
Το να πεις πως δεν υπήρξε η βελτίωση που έπρεπε, τότε μάλιστα, είναι βάσιμη άσκηση κριτικής. Το να αποφανθείς επίσης πως η όποια βελτίωση υπερχρεώθηκε και τελικά η αλλαγή είναι ασύμφορη, επίσης δεκτό. Το να λέμε όμως πως 6 χρόνια προσπάθειας μιας τέτοιας εταιρείας κατέληξαν σε χειρότερο προϊόν, είναι αν μη τι άλλο παράλογο.
[/quote]

Είναι πάντως γεγονός ότι τα Windows Vista ήταν αποτυχία και το επιβεβαίωσε και η ίδια η Microsoft. Έτσι μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα δημιούργησε τα Windows 7 που... ναι! αυτά μπορείς να τα πεις λειτουργικό με δυνατότητες!
Γνώσεις → Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Αρχάριος ┃ Αγγλικά: Καλός

Υπολογιστής:
Ubuntu 16.04 AMD64
2x AMD Athlon II X2 250 Processor ‖ RAM 8GB ‖ FOXCONN A6GMV
Κάρτα Γραφικών: ATI Radeon HD5450 2GB
Άβαταρ μέλους
GeorgeTheSuper
Ubuntistas
Ubuntistas

Launchpad: George Kantianis
Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο