abramis έγραψε:το θέμα δεν είναι μόνο τα λεφτά, αλλά και η χρησιμότητα ενός τέτοιου λαπτοπ. προσωπικά εμένα θα με κάλυπτε ένα λαπτοπ των 400 ευρώ με το σκεπτικό ότι έχω και desktop. άμα δεν είχα desktop (λέμε τώρα... 1/1000...0000

) θα με υπερκάλυπτε ένα λαπτοπ των 700 ευρώ. και αν πούμε ότι δεν μιλάμε για μένα και τις δικές μου ανάγκες από 1 pc, θα μπορούσα να καταλάβω, να κατανοήσω την αγορά ενός λάπτοπ 1100 ευρώ. οι παραπάνω τιμές τις έχω βγάλει ύστερα από ψάξιμο, δεν είναι τυχαίες. τα 2500, 3000 είναι για μένα εξωφρενικά νούμερα.
Αν ο κόσμος σκεφτόταν έτσι, τότε όλοι οι κατασκευαστές κοσμημάτων, σπορ αυτοκινήτων, ελβετικών ρολογιών, ταχύπλοων κτλ θα είχαν πεθάνει από την πείνα (αν και μάλλον ακόμα θα κυκλοφορούσαμε με κάρα)...
Επίσης, όσο προκλητικό είναι να μιλάμε για ένα Laptop των 3000€ στην Ελλάδα του 2013, άλλο τόσο προκλητικό είναι να μιλάμε για υπολογιστές και ίντερνετ εδώ, ενώ κόσμος στην Αφρική πεθαίνει σωρηδόν από την πείνα και το AIDS και παράλληλα στη Συρία θεωρείσαι τυχερός αν πεθάνεις γρήγορα...
Έτσι ήταν πάντα ο κόσμος, δεν έχουν όλοι τις ίδιες δυνατότητες, τι να κάνουμε...
@ M.Jackson
Φίλε, το νήμα το παιδεύεις ήδη πάνω από τρεις μήνες. Συμβουλή μου: μην πάρεις το καλύτερο μετά από έρευνα, πάρε αυτό που γουστάρεις παραπάνω, είναι η μόνη επιλογή που δεν μετάνιωσε ποτέ κανείς.