Από την 1η μου δημοσίευση σε αυτό το φόρουμ ουσιαστικά διαμαρτυρήθηκα για αυτή την ενοχλητική στάση που έχετε πολλοί εδώ μέσα απέναντι στα Windows.
Συνειδητοποίησα από εκείνη τη μέρα ότι πολλά άτομα της κοινότητας δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι ο σκοπός δεν είναι να κράξουνε τον αντίπαλο για να επιδείξουμε την ανωτερότητα μας αλλά να συνεργαζόμαστε μεταξύ μας ανεξάρτητα από το τι κάνουν οι άλλοι.
Ευτυχώς η συνεργασία υπάρχει και γίνονται πολλές ωραίες προσπάθειες στο φόρουμ όπως τα μαθήματα python ,τα μαθήματα C++/Qt , οδηγοί , περιοδικό και άλλα πολλά. Είναι βασικός λόγος που το παρακολουθώ καθημερινά αν και δεν συμμετέχω ενεργά. Κάθε τόσο όμως πέρα από την πλάκα που γίνεται απέναντι στην ΜS υπάρχουν σοβαρά posts με κράξιμο και λοιπά που πραγματικά με ενοχλούν αλλά δεν μπαίνω στην διαδικασία να διαφωνήσω.
Αυτή τη φορά διαβάζω το παρακάτω
bullgr έγραψε: Όποιος δεν αντέχει το κράξιμο που ρίχνουμε στην M$ ή ψάχνει για βοήθεια που έχει σχέση με τα windows, ας πάει σε άλλο forum...
AYTO EINAI FORUM ΓΙΑ ΤΟ UBUNTU LINUX... ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ "ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ...
Θεωρώ τον τρόπο σου τουλάχιστον αγενή ,φυσικά και δεν μπορώ να σου στερήσω την ελευθερία να λες ότι θες , αλλά εσύ πως με διώχνεις από το φόρουμ μαζί με τα κουβαδάκια μου επειδή με ενοχλεί το ανούσιο κράξιμο που έχουμε όλοι λίγο πολύ βαρεθεί να ακούμε?
Και ακόμα χειρότερα βλέπω ότι εσείς έχετε και κόμπλεξ η μία κοινότητα απέναντι στην άλλη.Αν με λίγη ανεκτική σκέψη μπορώ να καταλάβω γιατί κράζετε τα Windows και την MΣ , με καμία λογική σκέψη ποτέ δεν μπόρεσα να αντιληφθώ γιατί να πρέπει να νιώθετε αντίπαλοι με άλλες κοινότητες του linux και του ανοιχτού λογισμικού γενικότερα.
Πέρα από τα παραπάνω που προήλθαν από το σχόλιο του bullgr με τα κουβαδάκια , να πω ότι συμφωνώ με τα εξής που είπε :δεν πρέπει να δημιουργηθεί νέα ενότητα για άλλα λειτουργικά και είναι παράλογο χρήστης windows να ζητάει βοήθεια για τα windows σε ένα φόρουμ με θεματολογία το ubuntu.
Επίσης επειδή τα λεγόμενα μου με τη λογική που ακολουθείτε πιθανόν να σας δημιουργήσουν την εντύπωση ότι είμαι χρήστης Windows ή κανάς καινούργιος , περαστικός , άσχετος κλπ , μην μπείτε στον κόπο, linuxas είμαι , αυτό είναι το λειτουργικό μου , εκεί νιώθω σαν το σπίτι μου.