kon_nos έγραψε:linuxman έγραψε:Όπως το έχω πει μπορεί και 1000 φορές wubi είναι εικονικό, οπότε μην έχει παράπονο που κάτι δεν λειτουργεί , εάν το βάλεις σωστά τότε υπάρχει λύση , έτσι όπως το έχεις άστο καλύτερα
Και τότε γιατί το έχουν στις επιλογές; Είναι απλά τα πράγματα, το προσφέρουν και δεν λειτουργεί. Τέλος.
Όχι απλά , ένα από ότι βλέπω δεν το έχεις καταλάβει έως τώρα ( και το έχεις αναφέρει έως τώρα πολλές φορές έχω wubi ) ότι είναι για δοκιμή και όχι για κανονική χρήση , εάν δεν το έχεις καταλάβει έως τώρα τι να κάνω εγώ να εξηγώ ξανά .
kon_nos έγραψε:linuxman έγραψε:Δείτε και κανένα οδηγό για εγκατάσταση και τα πρώτα βήματα
Αυτό πες το στον αρχάριο χρήστη που του δίναμε δισκάκια στο ADW, και στο παιδί της Α' Γυμνασίου που το έχει προεγκατεστημένο. Έχω μια περιέργεια να δω αν τελικά θα προτιμήσουν Linux (ubuntu) απέναντι στα "winblows" που τόσο κοροϊδεύουμε.
Εδώ είναι και το πρόβλημα ότι όποιος υπέγραψε τις προδιαγραφές είναι μ@@@ς με Μ .
Δεν είχε αυστηρές προδιαγραφές πως πρέπει να είναι εγκαταστημένο κανονικά και να συνοδεύεται με φυλλάδιο για πρώτα βήματα και να υπάρχουν οδηγίες που μπορεί να δει εάν έχει κάποιο πρόβλημα πριν το γυρίσει στην εταιρία .
Το αφήσανε όπως νάνε και εμφανίστηκαν Toshiba να κάνει διαγραφή το ένα το άλλο , κάποια άλλα να είναι με wubi κτλ.
Τι θα προτιμήσουν θα το δούμε , εάν υπολογίσεις ότι τα παράθυρα σέρνονται απίστευτα τότε να κάνει την δουλεία του γρήγορα θα το γυρίσει στο Λίνουξ .