Ομολογώ πως δεν ξαφνιαστηκα και τοσο με την ειδηση....
Ηταν αναμενόμενο αλλωστε. Για να ειμαστε ομως δίκαιοι και ακριβείς θα πρεπει να παραδεχτουμε οτι οντως υπαρχει βελτιωση στην ποιοτητα του λειτουργικου της Microsoft.
Ως τεχνικος δοκιμάσα τα 7 κανοντας εγκατασταση σε αρκετα μηχανηματα. Δεν χρειαστηκε να βαλω drivers για πολλα απο τα μερη του Η/Υ και αν δεν εβρισκε καποιους απο αυτούς, τους επαιρνε με το update. Ελαχιστα προβληματα αντιμετωπισα (χρειαστηκε να κατεβασω drivers για Vista, αφου οι αντιστοιχοι για 7 δεν επαιζαν!!

)
Απο την αλλη, η βελτιωση αυτη δεν κανει τα Windows συγκρισιμα με την ανωτεροτητα ενος λειτουργικου Linux. Ειναι θεμα αρχιτεκτονικής πανω απ' ολα.
Ακομα και αν μειωθηκαν οι μπλε , μαυρες , ροζ και πορτοκαλί οθονες, ακομα και αν προσθεσαν drivers , το συστημα παντα θα φθειρεται με τον χρονο...

Καθε λιγο και λιγακι format , και το θεωρουνε και
φυσιολογικο!!!!
Θα αλλαξουν ομως τα πραγματα σιγα σιγα.... Ο κοσμος ηδη εχει αρχισει και ψαχνεται.. Δειτε ποσα Mac κυκλοφορουν!! Η κυρια στο κυλικειο , (ασχετη απο υπλογιστες) βλεποντας το μπλουζακι Ubuntu που φορουσα μου λεει : "Α, το ξερω αυτο το μπλουζακι!! " , αφωνος εγω : " Δηλαδη? τι ειναι? ", ρωταω, "προγραμμα για υπολογιστες δεν ειναι??"
Καλα , ποσες εγκαταστάσεις Ubuntu εχω κανει δεν το συζηταω...Ειναι απλα μια ευχαριστήση!! Ειδικα οταν βλεπεις την εκφραση του ιδιοκτητη, οταν βλεπει για πρωτη φορα το Compiz!!

Σταθεροτητα, ασφαλεια, boot time, shut down ... Δεν παιζεται το Ubuntu!!
Βουυυρρρ για καμια εγκατσταση .... Οπου να ναι θα σκασει παλι η ΦΟΥΣΚΑ.............