Ο μέσος 13χρονος στη δύγχρονη εποχή έχει δει: τσόντες, λεσβιακά, gay pr0n, 2girls1cup (

tolis_01 έγραψε:Off topic:
Ο μέσος 13χρονος στη δύγχρονη εποχή έχει δει: τσόντες, λεσβιακά, gay pr0n, 2girls1cup () για να μην μιλήσω για άλλα πιο περίεργα. Δεν νομίζω πως μια φωτογραφία μιας ντυμένης γυναίκας με την "στάμπα" της πόρνης από δίπλα κάνει τη ζημιά. Η εγχώρια μας πορνοσταρ (Τζούλια) έδωσε συνέντευξη στη Στεφανίδου και διηγήθηκε τα κατορθώματά της μέρα μεσημέρι νομίζω.

dtrzG έγραψε:Off topic:
Οπως και να χει ομως απαντησες και δεν θες και να το συζητησουμε

κοιτα vagrale13 δεν μιλαγα αλλα καν αλλα την εικονα αυτη την ειδα σε ενα αλλο φορουμ που εχει πανω κατω τους ιδιους κανονες
και επειδη ηθελα να κανω μια πλακα ( για σενα μαλλον κακογουστη) εσυ αμεσω διαγραφεις το ποστ.. αμα θες μπορεις να πεις οτι δεν σε αρεσε... ακομα μπορεις να το συζτητησεις και με ολους τους mod/admins για αυτην την κινηση σ
![]()

vagrale13 έγραψε:Για οτι προβλημα υπαρχει με τους κανονες του forum, αν καποιιο μελος διαφωνει με την λειτουργεια του,
πιστευει οτι κανω κατι λαθος εγω, θα παρακαλουσα να ανοιξει ενα θεμα και να πει τις αποψεις του, και οχι να συνεχιστει εδω ενας "offtopic διαλογος" και αυτο απλα και μονο για το μελος Unexpected που ανοιξε το θεμα με τιτλο <<Ποιος Browser είναι για ποιον>>

| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Ε μετά απ' αυτό νομίζω πως δεν τίθεται θέμα...internet explorer 8 ! ... ή μάλλον 6 για να μπορούμε να απολαμβάνουμε ξανά τα κυριακάτικα απογεύματα μας με format & install όπως παλιά!
Άτιμο linux που μας άλλαξες τις συνήθειες χρόνων!
Επιστροφή στις ρίζες τώρα!
sokoban4ever έγραψε:@Γιώργος Φιωτάκης
και όχι μόνο το format αυτό καθεαυτό αλλά
μετά να κάθεσαι και να κοιτάς ώρες αμέτρητες ... να εγκατασταθούν διάφορα προγράμματα
click next τσιγάρο click next φραπές click next waiting .... ούφφ![]()
και μετά να ανακαλύπτεις και άλλα freeware και δώστου click next κλπ
download.cnet.com και freewarefiles.com και φυσικά το filehippo.com
![]()
![]()