Όλα το linux Antivirus

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Re: Όλα το linux Antivirus

Δημοσίευσηαπό kalopc » 01 Ιουν 2010, 01:52

Σήμερα 01 Ιουν 2010, 00:48 Πρόσθεσα Νέες εκδόσεις και νέα Antivirus που ανακάλυψα, Όλα τα Antivirus έρχονται από τις σελίδες των κατασκευαστών και μονο.
Γνώσεις ⇛ Linux: Καλά ┃ Προγραμματισμός: Καλά┃ Αγγλικά: Καλά
Άβαταρ μέλους
kalopc
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dim459 » 02 Ιουν 2010, 00:05

Σέβομαι τον κόπο του δημιουργού του thread, για τους όποιους ενδιαφερόμενους και υπ' αυτό το πρίσμα αξιέπαινη και η προσπάθεια.
Δεν κρύβω όμως πως η ανάγνωση και μόνο λέξεων όπως Kaspersky, Symantec, Avira κλπ, ήταν κάτι σαν το ξύπνημα του εφιάλτη στο δρόμο με τις λεύκες.
Εκεί που μου πήρε χρόνια να τα ξεχάσω και να ζω στον ηλιόλουστο κόσμο του linux με το παχύ γρασίδι και τις ευτυχισμένες αγελάδες να τα πάλι μπροστά μου.
Πάλι για ψυχοθεραπεία με βλέπω.
@ Αpopas : Βοήθειααααα ! Χρειάζομαι επειγόντως ένα prive σεμινάριο gentoo μπας και έρθω στα ίσα μου. Τόσο βαριά περιστατικά δεν αντιμετωπίζονται με ubuntu.
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Apopas » 02 Ιουν 2010, 11:25

dim459 έγραψε:@ Αpopas : Βοήθειααααα ! Χρειάζομαι επειγόντως ένα prive σεμινάριο gentoo μπας και έρθω στα ίσα μου. Τόσο βαριά περιστατικά δεν αντιμετωπίζονται με ubuntu.

Χαχαχα, είναι χρονοβόρα η ψυχοθεραπεία που ζητάς και εντελώς ασύμβατη με την ύπαρξη ερωτικής συντρόφου ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Apopas
powerTUX
powerTUX

IRC: Apopas
Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Περί Τεχνολογίας