από OPanos » 23 Σεπ 2012, 23:27
Είπα πως στο netbook, μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα (και ακόμα χρησιμοποιώ) διανομές, ψάχνοντας να βρω την πιο ελαφριά αλλά και βολική-για-εμένα.
Επειδή, αποκλείεται να κάνω τα ίδια πράγματα δύο φορές, και επειδή πράγματι αισθάνθηκα καλά καταφέρνοντας να εγκαταστήσω το Arch πέρα από το γεγονός πως είναι η μόνη διανομή χωρίς κανένα "lag" στο άνοιγμα των εφαρμογών, καμία κατάρρευση του DE, χωρίς κανένα μήνυμα πως ή εφαρμογή δεν ανταποκρίνεται, είπα να περάσω κάτι "στα μέτρα μου-χωρίς πολλά πολλά"...
Από τα *untu και ubuntu-ειδή προφανώς το archbang είναι ελαφρύτερο και ταχύτερο και ίσως σταθερότερο....
Άποψή μου φυσικά, αλλά το λίγο που κατάφερα να δω, πριν την απόπειρα για αναβάθμιση/ενημέρωση έβγαλα αυτό το συμπέρασμα...
Δυστυχώς, ότι και αν δοκίμασα, ότι και αν διάβασα στο wiki, forum, δεν κατάφερα να απαλλαχτώ από τα errors που είχαν συνέπεια την μη αναβάθμιση...
Linux: Στο Δημοτικό ┃ Προγραμματισμός: Μπα ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
Laptop :
Arch x64
Intel Core i5-2410M CPU @ 2.30GHz ‖ RAM 3943 MiB ‖ Acer JE70_HR - Acer Aspire 7750G
Catalyst-12.8.1 [AMD Radeon HD 6600M Series] [1002:6741]
Netbook
Arch x64-[XFCE4]
Intel Atom CPU N455 1.66GHz ‖ RAM 983 MiB ‖ Hewlett-Packard 148A - HP Mini 110-3100