ALdaperan έγραψε:Τι δουλειά κάνει η θεια σου με τον υπολογιστή ? Για ποιο λόγο τον χρησιμοποιει?
Εγω θα σου πρότεινα να της βάλεις Ubuntu και να την φέρεις προ τετελεσμένου . Το εχω κάνει εγω αυτο σε συγγενικό πρόσωπο
Ισως να "μπουκωσαν" κιόλας τα windows απο την κακή χρήση ή και κανα trojan (έκανες scan? ). Οπότε βάλε linux , δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο για έναν αρχάριο . Ασε που θα είναι και ασφαλής απο ιους κλπ και θα έχει και εκεινη το κεφάλι της ήσυχο !!!
Eκτώς και αν η θεια σου κάνει εξεζητημένες εργασίες στον υπολογιστή (πχ χρησιμοποιει επαγγελματικά photoshop ή autocad κλπ ) . Κανει τέτοια πράγματα ?
Μπα οχι. Βασικα τον υπολογιστη τον ανοιγει μια στις δεκα μερες.... Ειχα κανει σκαν με το AVG και ειχα κατεβασει και το CCleaner ολα καλα δεν ειχε καποιο θεμα με καποιον ιο . Μολις ξαναπαω να τον δω τον υπολογιστη θα δω τι μπορω να κανω με το λινουξ!
Παντως τα Βιστα ειναι πατατα ενας γνωστος του πατερα μου θελει να βαλει τα 7 και μου ειπε να του τα βρω... για λινουξ δεν ψηνεται γιατι ειναι μεγαλος και δεν ασχολειται λεει καθολου με αυτα 65αρης ειναι....
εχει .iso αρχειακια μεσα.... μεταξυ μας μεσα σε 10-15 λεπτα το βρηκα... δεν θελω να τρωω χρονο τωρα να ψαχνομαι να βρισκω windows στον καθενα... απλα επειδη ειναι γνωστος του πατερα μου , αμα δεν δουλευει αυτο θα του πω δεν ξερω. Παντως για λινουξ δεν ψηνεται με την καμια.