Τελικά είχα προβλήματα με το base και ξανά έκανα εγκατάσταση από την αρχή - άλλαξε πολλή η διαδικασία από την τελευταία φορά που ξανά έκανα εγκατάσταση - το πρόβλημα ήταν στον kernel και τον ξανά εγκατέστησα από το live-usb
Θα περάσω τώρα το xfce4.

Muttley Black έγραψε:Έχει δοκιμάσει κανείς την διανομή "ArchBang"; Είναι σχεδόν ίδια με την CrunchBang;
Αν καταλαβαίνω καλά είναι αρκετά πιο φιλική για έναν νέο χρήστη Linux από την Arch;
Σε σύγκριση με την CrunchBang υπάρχουν αρνητικά και θετικά που θα μπορούσατε να αναφέρετε;

lucinos έγραψε:Οπότε το μεν wiki είναι εξαιρετικά χρήσιμο αλλά περιορίζεσαι στα φόρουμ τών αντίστοιχων διανομών αντί για το φόρουμ τού Arch για να ρωτήσεις πράγματα.

Ilias95 έγραψε:
Προσωπικά όσες φορές έγραψα στο επίσημο forum του arch κανείς δεν με ρώτησε τι διανομή χρησιμοποιώ.
Ilias95 έγραψε:lucinos έγραψε:Οπότε το μεν wiki είναι εξαιρετικά χρήσιμο αλλά περιορίζεσαι στα φόρουμ τών αντίστοιχων διανομών αντί για το φόρουμ τού Arch για να ρωτήσεις πράγματα.
Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Αφού πρόκειται για την ίδια διανομή ουσιαστικά. Το έχεις δει να συμβαίνει;

Learner έγραψε:Ειδικά το manjaro τείνει να γίνει τελείως ανεξάρτητο από το Arch

monkgr έγραψε:Learner έγραψε:Ειδικά το manjaro τείνει να γίνει τελείως ανεξάρτητο από το Arch
δὲν καταλαβαίνω ποῦ καὶ πῶς βγαίνει τὸ συμπέρασμα ποὺ ἀναφέρεις.
έγραψε:Is Manjaro just an easy-to-install version of Arch?
No. Manjaro is unlike other Arch-based distributions such as Archbang or Bridge Linux. While there are numerous subtle differences between Manjaro and Arch, the most obvious examples, including the use of our own dedicated software repositories, are covered in the About Manjaro page.
έγραψε:Can Manjaro use the Arch Software Repositories?
No. Manjaro is configured to use its own dedicated software repositories, although you can still access the community-maintained Arch User Repository (AUR) for additional software, if you wish. In addition, if you want to access the very latest bleeding-edge software, Manjaro's own testing and unstable repositories are also available

έγραψε:πάω πάσο:
(χαρτοπαιξία) δεν χρησιμοποιώ τη σειρά μου για να ποντάρω ή να κάνω άλλη ενέργεια η οποία μου δίνεται όταν έρθει η σειρά μου να παίξω
(κατ' επέκταση) αποδέχομαι κάτι χωρίς να φέρνω αντίρρηση