Σπασμένο Εμπ.Λογισμικό κ.α(διάσπαση απο:Win Trojan - Αδύ...)

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Re: Σπασμένο Εμπ.Λογισμικό κ.α(διάσπαση απο:Win Trojan - Αδύ...)

Δημοσίευσηαπό g00fy » 17 Οκτ 2008, 22:23

Θα ήθελα να εκφράσω κι εγώ τη άποψή μου στη συζήτηση. (Χμ, άλλος ένας θα πείτε).

Αρχικά σας ενημερώνω πως τα πανεπιστήμια κάθε χρόνο συνάπτουν συνεργασίες με διάφορες εταιρίες, πληρώνοντας κάποιο ποσό για το λογισμικό που θα χρησιμοποιήσουν. π.χ. Το ΕΑΠ πέρυσι, είχε συμφωνήσει με την Oracle για την χρήση της Βάσης δεδομένων τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν πληρώθηκαν βέβαια, χρήματα ή δόθηκε δωρεάν από την εταιρία δεν το γνωρίζω. Βάση παλαιότερη μαρτυρία καθηγητή μου, σχετικά με το αν γινόμαστε πειρατές ή οχι, εδόθει η παραπάνω απάντηση με τις πληρωμές. Οπότε οι εταιρίες από την μεριά τους είναι καλυμμένες.

Τώρα... Η Microsoft προς τιμήν της (και μεγάλου συμφέρον της) έδωσε σε μαθητές και φοιτητές την πρόσβαση σε εκδώσεις των πακέτων της ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. .NET Development Studio, SQL Server και άλλων πακέτων. Καθώς επίσης και στον ιδιώτη που ενδιαφέρεται να μάθει και να αναπτύξει εφαρμογές για την δική της πλατφόρμα. Είναι μια ειδική έκδοση κομμένη και ραμμένη για εκπαιδευτικούς σκοπούς και όχι για παραγωγή εταιρικού λογισμικού. Οπότε, ακόμη και μια εταιρία που κοιτάζει ΜΟΝΟ το κέρδος της, σου λέει μην κλέβεις, ζήτα μου το μήλο και θα στο δώσω.

Φυσικά, δεν τα γράφω αυτά για να εξυμνήσω την Microsoft ή την κάθε εταιρία. Αλλά για να καταλάβουμε πως υπάρχουν εναλλακτικές – ΝΟΜΙΜΕΣ – λύσεις. Και αν οι καθηγητές σας αρέσκονται στο να δίνουν “dead-lines” με πειρατικό λογισμικό, ανοίξτε τους εσείς τα μάτια. Δεν είναι κολλημένοι, ίσα – ίσα η ακαδημαϊκή κοινότητα θέλω να πιστεύω πως έχει ανοιχτά μυαλά

Αν κάποιοι από εμάς (θα ήθελα να πιστεύω όλοι) έχουμε τρέλα με το ανοιχτό λογισμικό γιατί αισθανόμαστε ασφάλεια, καλύπτουμε τις ιδεολογικές μας ανησυχίες και προσπαθούμε να δώσουμε ώθηση στην τεχνολογική και ταυτόχρονα οικονομική ανάπτυξη αυτού του τόπου, τότε πρέπει γνωρίζουμε τις επιπτώσεις της πειρατείας, της ιδεολογίας της και κατά πόσο αυτή καθ' αυτή βλάπτει την διάδοση του ανοικτού λογισμικού!!!

Δε με πειράζει τόσο αν θέλετε ή όχι να πληρώσετε για το λογισμικό ή αν η τιμή του είναι λογική. Με πειράζει που με την λογική και πράξη σας αυτή, υπονομεύετε την διάδοση του ανοικτού λογισμικού και της τάσης που δημιουργεί αυτό, γιατί άν κάθε ένας σκέφτεται όπως εσείς, θα αντιγράφει τα πάντα και δε θα βρίσκει ΠΟΤΕ τον λόγο να ασχοληθεί με την εναλλακτική λύση, αυτή που όλοι εμείς ξημεροβραδιαζόμαστε για να διαδώσουμε και να υποστηρίξουμε.

Αυτά είχα να πώ, συγνώμη αν πίκρανα κάποιους. Καληνύχτα σας.
Η/Υ: Intel Pentium DualCore / 2GB RAM / nVidia Geforce 8400GS / Ubuntu 10.04 64bit
Η/Υ: Toshiba Tecra R10-10S / Ubuntu 9.10 64bit

motd: May the source be with you!
g00fy@ubuntu-gr.org:~$ cat /etc/γνώσεις.conf
Linux:kuru (όχι guru) / Προγραμματισμός:Ναί / Αγγλικά:Καλά
Άβαταρ μέλους
g00fy
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 17 Οκτ 2008, 22:36

έγραψε:Τώρα... Η Microsoft προς τιμήν της (και μεγάλου συμφέρον της) έδωσε σε μαθητές και φοιτητές την πρόσβαση σε εκδώσεις των πακέτων της ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. .NET Development Studio, SQL Server και άλλων πακέτων. Καθώς επίσης και στον ιδιώτη που ενδιαφέρεται να μάθει και να αναπτύξει εφαρμογές για την δική της πλατφόρμα. Είναι μια ειδική έκδοση κομμένη και ραμμένη για εκπαιδευτικούς σκοπούς και όχι για παραγωγή εταιρικού λογισμικού. Οπότε, ακόμη και μια εταιρία που κοιτάζει ΜΟΝΟ το κέρδος της, σου λέει μην κλέβεις, ζήτα μου το μήλο και θα στο δώσω.

Δεν ξέρω γιατί νομίζεις ότι είναι δωρεάν στην παρακάτω εικόνα είναι ένα κείμενο που έπεσε στα χέρια μου για προμήθεια υλικού για το 2006 και βλέπετε ναι γραφεί δωρεάν λογισμικό , άλλα γράφει και ποσών 1000 άρα λέτε να είναι δωρεάν αυτό ?
Εικόνα
Δεν είναι τίποτα δωρεάν , είτε έτσι είτε αλλιώς θα το πληρώσουμε .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό g00fy » 17 Οκτ 2008, 22:58

Σέργιο, αυτό δεν είναι ξεκάθαρο για ποιό λόγο θα δοθούν αυτά τα χρήματα. Μην κολλάμε σε λεπτομέρειες αλλά. Δεν υποστηρίζω την Microsoft, αυτό το τόνισα και πριν. Είπαμε πως τα πανεπιστήμια πληρώνουν για το λογισμικό.

Εκεί που θέλω να εστιάσουμε είναι σε αυτά που έγραψα τελευταία, σχετικά με τις επιπτώσεις που έχει η πειρατεία στο ανοικτό λογισμικό.
Η/Υ: Intel Pentium DualCore / 2GB RAM / nVidia Geforce 8400GS / Ubuntu 10.04 64bit
Η/Υ: Toshiba Tecra R10-10S / Ubuntu 9.10 64bit

motd: May the source be with you!
g00fy@ubuntu-gr.org:~$ cat /etc/γνώσεις.conf
Linux:kuru (όχι guru) / Προγραμματισμός:Ναί / Αγγλικά:Καλά
Άβαταρ μέλους
g00fy
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό jarlaxl » 18 Οκτ 2008, 18:00

Άβαταρ μέλους
jarlaxl
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό simosx » 19 Οκτ 2008, 02:57

g00fy έγραψε:...
Δε με πειράζει τόσο αν θέλετε ή όχι να πληρώσετε για το λογισμικό ή αν η τιμή του είναι λογική. Με πειράζει που με την λογική και πράξη σας αυτή, υπονομεύετε την διάδοση του ανοικτού λογισμικού και της τάσης που δημιουργεί αυτό, γιατί άν κάθε ένας σκέφτεται όπως εσείς, θα αντιγράφει τα πάντα και δε θα βρίσκει ΠΟΤΕ τον λόγο να ασχοληθεί με την εναλλακτική λύση, αυτή που όλοι εμείς ξημεροβραδιαζόμαστε για να διαδώσουμε και να υποστηρίξουμε.
...

Θα συμφωνήσω μαζί σου, η λεγόμενη πειρατεία λογισμικού βλάπτει περισσότερο από όλα το ελεύθερο λογισμικό και τη διάδοσή του.

Αν κάποια εταιρία παρέχει λογισμικό με κανόνες που δε δεχόμαστε, πρέπει να πούμε το γνωστό 'thanks but not thanks'. Διότι έτσι η στάση μας είναι επικοδομητική.
προσωπικό ιστολόγιο ϗ πλανήτης Ubuntu-gr
Συμβάλετε και εσείς στο ελληνικό βιβλίο Ubuntu!
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Πολύ καλό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.10 saucy 3.11.0-031100rc1-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3555 MiB ‖ Sony Corporation VAIO
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6320] [1002:9806] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας υπογραφή (παραπάνω κείμενο) αυτόματα με κλικ εδώ!
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Launchpad: simosx
IRC: simosx
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kriti » 20 Οκτ 2008, 01:40

σημερα με πηρε τηλεφωνο ενας φιλοςνα μου ζητησει να παμε αυριο να παρουμε ενα λαπτοπ η δευτερη φραση του ηταν εχεις το nero?
Δεν ξερω ποια ειναι free εφαρμογη στα vista να του προτεινω να ξεκινησει σωστα οχι σαν και μενα που οτι crack υπαρχει το ειχα στο λαπτοπ προ ubuntu [τωρα ειναι καθαρο]η να του βαλω και σε αυτον ubuntu να τελειωνουμε?
manjaro - hp pavilion -geforce 7400 -1,73 dualcore
Άβαταρ μέλους
kriti
daemonTUX
daemonTUX

IRC: kriti
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Brain-free » 20 Οκτ 2008, 02:10

Ουαου. Δε θελω να φαντάζομαι τι θα γινόταν αν δε χρησιμοποιούσαμε όλοι μας σ' αυτό το φόρουμ ελεύθερο λογισμικό. Tα avatars μας σίγουρα θα είχαν επιδέσμους, μώλωπες και εγκαύματα 3ου βαθμού απ' τα flames. Σίγουρα όμως, μεσα σ' αυτά τις 5 σελίδες υπήρχαν αρκετές προτάσεις και παραδείγματα που είναι η καλή τροφή για σκέψη (τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω).

Εγώ λοιπόν θέλω σε ένα πράγμα να σταθώ:

Κλέφτες;;; Ιδεολόγοι;;; Είμαστε σοβαροί;

Είναι δυνατόν σε ένα χώρο συζήτησης - που αν θυμάμαι, σκοπός του δεν είναι οι προσβολές αλλά η ανταλαγή απόψεων - να κρεμάμε ταμπέλες ο ένας στον άλλο; Π.χ. μπορούμε να συγκρίνουμε - τουλάχιστον σε μέγεθος - την κλοπή ενός υλικού αγαθού με τη μη πληρωμή ενός απείρως αντιγραφόμενου λογισμικού; Τη φυσική στέρηση ενός αγαθού απ' το συνανθρωπό μας; Και οι διακυμάνσεις; Δηλαδή έχει σχέση ένα παιδί που θέλει να λειτουργήσει τον πρώτο του υπολογιστή και βάζει σπασμένα Windows (πολύ πιθανό) με έναν cracker της Reloaded team; Αυτό δεν είναι η έννοια του αφορισμού;

Και απ' την άλλη, να θεωρούμε επανάσταση ή να βαφτίζουμε ιδεολογική κίνηση τη χρήση πειρατικού υλικού; Αν, λεω αν, θα μπορούσε να χρωματιστεί μια τέτοια κίνηση αριστερή ή επαναστατική, τότε αυτό δεν προϋποθέτει τη συνειδητή επιλογή της; Πόσοι λοιπόν κάνουν κάτι τέτοιο; 5%, 9% των ανθρώπων που χρησιμοποιούν πειρατικό λογισμικό; Απ' τη στιγμή που είναι πιο προσβάσιμο απ' το μη σπασμένο λογισμικό, δε βλέπω γιατί αυτό το ποσοστό να είναι μεγαλύτερο...

Επίσης, όπως με την ταμπέλα "κλέφτης", σε τι αποσκοπεί η χρηση του ονόματος του Τσε πέρα απ' το προφανές, δηλαδή τον εντυπωσιασμό και τον - πολύ θολό κατ' εμέ - συσχετισμό του "δίκαιου-παράνομου αγώνα" με τη χρήση πειρατικού λογισμικού;

Και επειδή το τελευταίο που θέλω να κάνω είναι ένα flame-κήρυγμα, θα παραθέσω τη δική μου ιστορία:

Π.U. (Προ Ubuntu) χρησιμοποιούσα πειρατικό λογισμικό. Το είχα στον υπολογιστή μου αλλά δεν πάταγα refresh ανα δευτερόλεπτο στο astalavista για τα καινούργια cracks. Χρησιμοποιούσα το Nero γιατι χρειαζόμουν να κάψω δισκάκια και PowerDVD για τις ταινίες τις οποίες νοίκιαζα. Επίσης, για converter χρησιμοποιούσα τον Super διότι πέραν του ότι ήταν ελεύθερο, ήταν και πολύ δυνατό πρόγραμμα. Είχα το Winamp εγκατεστημένο από ένα cd περιοδικού και crackαρισμένα παιχνίδια επειδή ήμουν 16. Και όλα αυτά σε πλατφόρμα πειρατικών Windows, επειδή δεν έτυχε στην παρέα μου να γνωριζουμε το linux και επειδή όλα γύρω μας τρέχανε σε windows και επειδή δεν έπαιρνε, από οικονομικής απόψεως, η αγορά αυθεντικών Windows αλλά και επειδή ο γείτονας που θα μου τα 'βαζε τα 'χε κρακαρισμένα. Έπρεπε να μπω στο Πολυτεχνείο για να δω Ubuntu.

Δεν έχω αυταπάτες ότι τα παραπάνω είναι παράνομα και πως το marketing της Microsoft είναι νόμιμο αλλά, γα***τη μου, πως είναι δυνατό να μη δικαιολογείται η ύπαρξη της πειρατείας σε μια εταιρεία που έχει χαμένα έτσι κι αλλιώς τα λεφτά μου αλλά προτιμά να την κλέψω παρά να μου δείξει τις όποιες ελεύθερες εναλλακτικές υπάρχουν. Θα ήταν δείγμα άρρωστης κοινωνίας η μη ύπαρξη τέτοιων αντανακλαστικών.

Δικαιολογεί όμως η πολιτική της Microsoft την πειρατεία ως λύση; Για μένα όχι. Πιστεύω πως η πειρατεία είναι ένα απ' τα πιο ύπουλα μέσα marketing και σίγουρα απ' τα πιο έμμεσα. Είναι το όνειρο της Microsoft και της κάθε Microsoft να έχει τον κόσμο υπό τον "προστατευτικό" μανδύα της, ακόμα και αν λιγότεροι απ' τους μισούς πληρώνουν γι' αυτόν. Το ίδιο, αν και σε μικρότερο βαθμό ισχύει για τα άλλα, λιγότερο μονοπωλειακά, commercial προγράμματα που κυκλοφορούν διότι με την πειρατεία, boostαρεται η φήμη τους, εδραιώνονται στους αντίστοιχους κύκλους και ως αποτέλεσμα απαξιώνονται τα ελεύθερα προγράμματα. Έχει δίκιο ο bullgr σ' αυτό που λέει, ότι δηλαδή πόσοι απ' αυτούς που χρησιμοποιούν photoshop θα έμεναν ανικανοποίητοι απ' το Gimp; Η διαφορά είναι όμως ότι εγώ πιστεύω πως στην περιπτωση αυτή το photoshop όχι μόνο δε ζημιώνεται αλλά το αντίθετο, βρίσκει εύφορο έδαφος για ακόμη μεγαλύτερες πωλήσεις, κυριώς λόγω ότι ελάχιστοι θα χρειαστούν ποτέ να μάθουν τον αντίπαλό του.

Τέλος, η άποψή μου είναι πως καθε τόπικ που μαρκάρεται ως [SOLVED] είτε εδώ είτε σε άλλα linux forums ή η εκμάθηση μιας γλώσσα προγραμματισμού (εγώ διάλεξα python) για να βοηθήσεις στην κοινότητα ελεύθερου λογισμικού ή οποιοσδήποτε άλλος τρόπος συνεισφοράς είναι το πιο ουσιαστικό και άμεσο χτύπημα στο commercial software αλλά και, και αυτό είναι το πιο σημαντικό σημείο για μενα, στην αιτία της ύπαρξης της πειρατείας.

Αυτά για την ώρα, μόλις κατέβηκε το νέο Nero που υποστηρίζει Blu-ray discs και χρειάζεται να το εγκαταστήσω. Αν είχα και Blu-ray συσκευή...

P.S. Μακάρι αυτό το τόπικ να μην κλείσει. Πιθανώς και όσοι χρησιμοποιούν linux λειτουργικό να κληθούν κάποια μέρα να απαντήσουν σ' αυτό το δίλλημα... το οποίο δεν έχει πλέον καμία σχέση με τον τίτλο του thread....
Brain-free
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kriti » 20 Οκτ 2008, 11:42

Αλοιμονο το πειρατικο λογισμικο δεν ειναι ιδεολογια αλλα απλα αναγκη σε ανθρωπους που θελουν να κανουν την δουλεια τους ερασιτεχνικα .
Φανταστειτε καποιον που πηρε ενα λαπτοπ 800 ευρω και για να δει το σχεδιο που του εστειλε ο μηχανικος του, να επεξεργαστει λιγες φωτογραφιες να γραψει κανα cd-dvd και να φτιαξει ενα εγγραφο και αλλες απλες εργασιες να χρειαστει να δωσει ακομα 5-6000 ευρω .
Στους περισσοτερους που ειπα εχω πια linux απαντουν "τι ειναι αυτο?"
Δεν ειναι ολοι κλεφτες και σιγουρα δεν ειμαι εγω ιδεολογος απλα βαρεθηκα να κινουμαι στον "υποκοσμο" του ιντερνετ με κινδυνο για να κανω απλα πραγματα στο pc.
ΕΝHΜΕΡΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
Αλλα στις μερες μας η ενημερωση ειναι ταυτιζομενη με την παραπληροφορηση
Με ενοχλει το "κλεφτες" κι ας εχω εγω τωρα μονο νομιμες-free εφαρμογες χρειαστηκε χρονος για να το καταλαβω οτι υπαρχουν.
manjaro - hp pavilion -geforce 7400 -1,73 dualcore
Άβαταρ μέλους
kriti
daemonTUX
daemonTUX

IRC: kriti
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό bullgr » 20 Οκτ 2008, 12:39

kriti έγραψε:Αλοιμονο το πειρατικο λογισμικο δεν ειναι ιδεολογια αλλα απλα αναγκη σε ανθρωπους που θελουν να κανουν την δουλεια τους ερασιτεχνικα .
Φανταστειτε καποιον που πηρε ενα λαπτοπ 800 ευρω και για να δει το σχεδιο που του εστειλε ο μηχανικος του, να επεξεργαστει λιγες φωτογραφιες να γραψει κανα cd-dvd και να φτιαξει ενα εγγραφο και αλλες απλες εργασιες να χρειαστει να δωσει ακομα 5-6000 ευρω .
Στους περισσοτερους που ειπα εχω πια linux απαντουν "τι ειναι αυτο?"
Δεν ειναι ολοι κλεφτες και σιγουρα δεν ειμαι εγω ιδεολογος απλα βαρεθηκα να κινουμαι στον "υποκοσμο" του ιντερνετ με κινδυνο για να κανω απλα πραγματα στο pc.
ΕΝΟΙΜΕΡΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
Αλλα στις μερες μας η ενημερωση ειναι ταυτιζομενη με την παραπληροφορηση
Με ενοχλει το "κλεφτες" κι ας εχω εγω τωρα μονο νομιμες εφαρμογες χρειαστηκε χρονος για να το καταλαβω οτι υπαρχουν.

Πάλι τα ίδια θα λέμε... Συνεχίζονται τα ανούσια επιχειρήματα.
Είναι σαν να κυνηγάει ένας σκύλος την ουρά του. Όσο και να την κυνηγάει δεν πρόκειται να την πιάσει ποτέ.
Το ίδιο νοιώθω και με αυτή τη συζήτηση. Δεν πρόκειται να βγάλει πουθενά.

Για τα επιχειρήματα που λές εάν υποθέσουμε ότι ο εν λόγω άνθρωπος χρησιμοποιεί winblows:

Επιχείρημα Α: Θέλει να δει το σχέδιο που του έκανε ο μηχανικός;
Λύση: Να απαιτήσει από τον μηχανικό να του δώσει το σχέδιο σε μορφή που θα μπορέσει να το δει δωρεάν. Να το μετατρέψει δηλαδή σε pdf ή να το τυπώσει σε plotter.

Επιχείρημα B: Θέλει να επεξεργαστεί φωτογραφίες;
Λύση: Χρησιμοποιεί το gimp. Εάν θέλει να νοιώθει όπως στο photoshop ας χρησιμοποιησει το gimpshop. Και να μην αναφέρω και άλλα δεκάδες δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας εικόνας.

Επιχείρημα Γ: Θέλει να γράψει cd/dvd;
Λύση: Χρησιμοποιεί το CDBurnerXP (http://cdburnerxp.se/) το οποίο είναι δωρεάν και στα ελληνικά. Σε όσους windowσάδες το έχω προτείνει, έχουν μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι και έχουν πετάξει τα πειρατικά nero που χρησιμοποιούσαν.

Όπως έγραψα πολλές φορές σε αυτό το threat, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις... Δεν χρειάζεται να έχουμε το photoshop και το nero για να κάνουμε τη δουλειά μας εάν δεν θέλουμε να δώσουμε χρήματα. Όπως και δεν χρειάζεται να κυκλοφορούμε ferrari για να κάνουμε τις μετακινήσεις μας. Αν δεν έχεις χρήματα να αγοράσεις Ferrari, και το Fiat μια χαρά σε πάει.

Άντε να δούμε τι άλλα επιχειρήματα θα αναφέρετε για να δικαιολογήσετε την πειρατία...
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ... HASTA SIEMPRE...
Άβαταρ μέλους
bullgr
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Nsk » 20 Οκτ 2008, 13:04

bullgr έγραψε:
Άντε να δούμε τι άλλα επιχειρήματα θα αναφέρετε για να δικαιολογήσετε την πειρατία...

:lol: :lol: :lol: Βλέπω βρήκαν το σημείο που σε τρελαίνει.
Άντε για αυτό ας σταμάτήσουν όλες αυτές οι ανούσιες αντιμαχίες και ας ασχοληθούμε πως θα απεξαρτηθούν οι window(μανείς) :D
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Χαμηλό / Προγραμματισμός: Όχι / Αγγλικά: Μέτρια
Ubuntu 10.10

Για όποιον τολμάει MyBryte!!!!
Άβαταρ μέλους
Nsk
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί Τεχνολογίας