Ilias95 έγραψε:Υπερβολικά χαλαρό σε βρίσκω.
Δεν μας τρέχουν απ' τις τσέπες. Πως θα ζήσουμε δηλαδή χωρίς δουλειά (=χωρίς λεφτά);
Σου ειπα. Αν δεν βρισκεις δουλεια σαν προγραμματιστης
πηγαινε για σερβιτορος βαρεσα εγω κατι σερβιτοριλικια απο τετοια ωρα μεχρι αυριο 9 το πρωι στο ποδι αλλα επαιρνα μεροκαματο 100 ευρω αλλα κοιταξε 17 ωρες δουλεια ετσι? Δηλαδη 5,88 ευρω την ωρα και μου θες με το που τελειωσεις την σχολη να παιρνεις ιδιαιτερο την ωρα 30 ευρω? ε οχι ρε φιλε αυτο με εξοργιζει... 10 θα παρεις και πολλα ειναι! Και παραλληλα προγραμματιζε κιολας σαν χομπυ
αν βρεις δουλεια , βρηκες αν δεν βρεις δεν τρεχει τιποτα.
Ναι ειμαι χαλαρος επειδη πανω απο ολα με ενδιαφερει να εχω ποιοτητα ζωης
και ποιοτητα ζωης οταν εχεις αγχος δεν εχεις.
Ξαναλεω υπάρχουν πολλες παρεξηγημενες αποψεις στην κοινωνια επειδη απλα
ανακυκλωνονται χωρις να επεξεργαζονται. Ο πατερας μου βλεπει τον γιο του φιλου του που σπουδασε και
βρηκε φοβερη δουλεια στα αγγλιας και ερχεται και τα λεει και σε μενα (παραδειγμα φερνω) εγω μετα τα λεω σε αλλους
και ετσι παει αλυσιδα.
Για μενα σπουδαζεις επειδη το ηθελες... το αν θα βγαλεις ή δεν θα βγαλεις λεφτα απο αυτο ειναι ξεχωριστη ιστορια
αν απο την αλλη δουλευεις οχι επειδη σ αρεσει και η δουλεια σου αλλα μονο για να βγαλεις επεται οτι και οι υπηρεσιες
που θα δινεις θα ειναι ΤΣΑΤΡΑ - ΠΑΤΡΑ. Παραδειγμα? Οι καθηγητες στην σχολη που σου διδασκουν την C και εχουν
ετοιμες διαφανειες απο αλλους δεν διαφοροποιουν πουθενα οτι αναφορες στην C δεν υπάρχουν.. απλα παιρνουν οτι τους δινεται ετοιμο
και το παρουσιαζουν... με τις πορδες δεν βαφονται αυγα ομως... αν τους ακουσεις πουθενα εξω στο διαλλειμα "ελα να μπω να κανω τις διαφανειες να τελειωνω"
οχι ρε φιλε αυτο για μενα δεν θα επρεπε να πληρωνεται.
Και για αυτο βλεπεις και κρισεις... και χρεη ... και και και... διοτι δεν το δουλευουν σωστα.
Δεν υπαρχει ατυχια... μην πεφτετε στις προπαγανδες αυτων που θελουν να κρυβουν τα λαθη τους. Υπαρχει ανθρωπος
που ΔΕΝ θελει να διορθωθει.
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]