από linuxtech » 30 Απρ 2009, 21:48
μετά από εξαντλητικό διάλογο με φίλο κατέληξα στο συμπέρασμα το touch screen δεν είναι ούτε καινοτόμα τεχνολογία ούτε ιδιαίτερα βολική.. (μιλάμε για λαπτοπ -δεσκτοπ οχι iphone!!!) χρησιμοποιείται από τα τέλη της δεκαετίας του 70' στα ινταστριαλ πανελς μηχανών παραγωγής, και στα κοκπιτς αεροσκαφών... ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ λειτουργίες.
αν κάποιοι θέλουν να το πλασάρουν σαν το απαύγασμα του high tech , τότε οι απλοί χρήστες θα εκπλαγούν δυσάρεστα.
κάτι μέσα μου μου λέει οτι κάποιοι (men in black) θέλουν ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να μας απομακρύνουν απο τα ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ. ////πληκτρολόγιο = μπλογκ (web log για να μην ξεχνιόμαστε)
πληκτρολόγιο = chat
πληκτρολόγιο = forum -Αγορά=αγορεύω=ομιλώ= συνευρίσκομαι= συναθροίζωμαι
πληκτρολόγιο= coding = παράγω λογισμικό
η αδράνεια της χρήσης του πληκτρολογίου θα οδηγήσει σε ψηφιακό αναλφαβητισμό και τελικά οι χρήστες θα γίνουν κυριολεκτικά ΧΡΗΣΤΕΣ.
η ψευδαίσθηση των ευκολιών και των πολλών επιλογών είναι στην ουσία η ΚΑΤΕΥΘΥΝΌΜΕΝΗ πρός τις αποθηκευμένες ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΕΣ του industrialised mass produced pre choice (νοαμ τσομσκι)
θεωρώ ότι η μ$ έχοντας χάσει το παιχνίδι των OS,και τα mass media το παιχνίδι της πληροφόρησης,, συμμάχησαν εναντίων μας και εισάγουν την τηλεόραση του μέλλοντος απο την ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ως δούρειο ίππο.
ΔΕΝ είμαι γκουρού ΔΕΝ είμαι φιλόσοφος ΔΕΝ είμαι linux freak
ξεκίνησα να βγάζω μεροκάματο με data entry σε κάρτες διάτρησης και μέχρι σήμερα βγάζω το ψωμί μου μπροστά σε μια οθόνη με open source.
αν το open source ειναι αρκετά καλό για μένα, τότε είναι καλό για ΟΛΟΥΣ.
.........ανησυχώ ................
τάσος
Τελευταία επεξεργασία από
linuxtech και 30 Απρ 2009, 22:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά