@pmav99 μετακινώ καθημερινά το laptop μου από το γραφείο στο κρεβάτι. Αυτό το κάνω κάθε μέρα, παίρνω το laptop στο κρεβάτι. Όσο για εξωτερικούς χώρους, τυχαίνει και αυτό κάποιες φορές, αλλά όχι πάρα πολύ συχνά. Αυτό που μου σπάει τα νεύρα με τα ασύρματα ποντίκια, είναι ότι δουλεύουν με μπαταρία. Ακόμα και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες να έχω, άντε τώρα να κάθομαι να τις φορτίζω κτλ κτλ. Βέβαια έχω δει στο ίντερνετ ότι υπάρχουν αρκετά όμορφα ασύρματα ποντίκια. Πάντως θέλω το ποντίκι που θα πάρω να έχει καλή ανταπόκριση.
Το logitech ποντίκι που έχεις κοστίζει γύρω στα 80 ευρώ σε διάφορα ελληνικά sites! Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για την ποιότητα του και για τις λειτουργίες του. Πιστεύω ότι μάλλον θα είναι ένα άψογο ποντίκι και αξίζουν τα λεφτά του. Δεν σκοπεύω να δώσω τόσα λεφτά όμως. Γύρω στα 30 ευρώ να έδινα. Εντάξει τώρα αν κάνει 3 ευρώ παραπάνω δεν θα κολλήσω εκεί.

Δεν το θέλω για κάποια εξειδικευμένη εργασία, περισσότερο internet browsing κάνω εγώ. Θα μου άρεζε να ήταν κάπως άνετο όμως..
medigeek έγραψε:Υπάρχουν ball-mouse (τα μηχανικά), mouse με trackball (με μπαλα στο πάνω μέρος), optical (με LED λάμπα;) και laser-optical:
http://www.mousearena.com/who-invented- ... ter-mouse/
Υποθέτω πως τα laser δίνουν περισσότερη ακρίβεια στο ποντίκι (βλ. DPI). Περισσότερη ακρίβεια χρειάζονται αυτοί που θέλουν να ξεχωρίζουν την εικόνα και να πετύχουν ένα συγκεκριμένο pixel με περισσότερη ευχέρεια.
Από ιατρικής πλευράς, το κλασσικό μέγεθος ποντικιού γενικά είναι μια χαρά. Έτσι αποτρέπεις το RSI (Repetitive strain injury) στον καρπό. Η ιδέα είναι να αποτρέψεις την άμεση πίεση στον καρπό. Γι' αυτό υπάρχει και το λεγόμενο "wrist mouse pad" ή "gel mouse pad". Βασικά οποιοδήποτε mouse pad θα κάνει τη δουλειά αν δεν έχει σκληρή επιφάνεια, όπως μερικά μονόχρωμα με την κάτω βάση φτιαγμένη από λάστιχο κι από πάνω είναι.. «ρούχενα», δε θυμάμαι πως λέγονται ακριβώς αλλά νομίζω είναι αυτά εδώ:
http://www.amazon.com/Compucessory-Prod ... B004E3GBAW
Ενδιαφέρον αυτές οι πληροφορίες medigeek!

Θέλω το ποντίκι που θα πάρω να είναι laser-optical και ναι, θέλω να έχει το κλασσικό μέγεθος. Τα μικρότερου μεγέθους ποντίκια είναι κουραστικά και αυτό που έχω τώρα είναι μικρότερου μεγέθους και μου σπάει τα νεύρα. Mouse pad δεν νομίζω να χρειάζομαι γιατί τις περισσότερες φορές κάθομαι πάνω στο κρεβάτι και η από κάτω επιφάνεια είναι μαλακή, απλά το ποντίκι το έχω πάνω σε ένα περιοδικό.

Α, ίσως πάρω mouse pad για να βάζω το ποντίκι εκεί πάνω, έτσι ίσως θα λειτουργεί καλύτερα.. υποθέτω.