hocico0777 έγραψε:Το BricsCAD δείχνει να είναι καλό,θα δοκιμάσω την free έκδοση (αν και λογικά θα έχει διαφορά με την pro)
Επίσης το autocad στοιχίζει 0 ευρώ εκτός αν είσαι μεγάλη εταιρεία και το αγοράσεις γιατί ούτε καν τα μεσαία μεγέθους τεχνικά γραφεία το έχουν αγορασμένο.

Να σου πω κατι υποθετικο... καθε μηνα μπαινει το Genuine Windows Software Tool και ψαχνει δεξια και αριστερα... ενας Θεος ξερει τι... Ξαφνικα, σου βγαινει η Μ$ και λεει οτι εχω μια βαση δεδομενων για ολο τον κοσμο με ολα τα σπασμενα προγραμματα που χρησιμοποιουν και εχω και συμφωνιες με τις 10 μεγαλυτερες εταιρειες επαγγελματικων προγραμματων και αυριο το πρωϊ εχουν κλειδωθει ολα τα σπασμενα... Οπως σου κλειδωνει τα σπασμενα παραθυρα...
Χωρια οτι μπορει να βαλουν και τη ΣΔΟΕ στο παιχνιδι για διαφυγοντα ΦΠΑ... ετσι για να βρεις το δικιο σου... Εκει να δεις πικρα τα μεσαια γραφεια...
Εγω δεν εφυγα απο τα παραθυρα γιατι δεν ηταν (για μενα) σταθερα, ουτε ειχα (εχω) σπασμενα προγραμματα. Εχω ακομα και ενα αντιτυπο ΧΡ το οποιο ειναι αγορασμενο (οχι ΟΕΜ εννοω, τα αλλα ειναι ΟΕΜ). Και το MSOffice που ειναι εγκατεστημενο σε τρεις μηχανες ειναι αγορασμενο με 3 θεσεις αδειας.
Αλλα αυτη η ετσιθελικη παραβιαση του προσωπικου μου χωρου μια φορα το μηνα, μου τα'σπασε... ξερετε ποια. Και με αυτα...σπασμενα... δεν ξαναγυριζω στα παραθυρα ουτε με σφαιρες...
Φιλικα
ΜακηςΜ
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: Ubuntu 22.04.2 (English) σε HP Pavillion TG01 | Eγκατασταση αναβαθμισμενη απο 20.04
Προδιαγραφές ⇛ Intel i5-1040F @ 2.9 GHz Comet Lake│ RAM 16GB │Καρτα γραφικων: nVidia GTX 1650 Μητρικη: HP 8767
WiFi: rtw_8821ce │ Bluetooth: Not used │ Κάρτα Ήχου: Intel Corporation Comet Lake PCH cAVS│ Αναλυση Οθονης: 3840Χ2160 │ Webcam Logitech C210 USB
Οδηγος για νεοεισερχομενους: http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=2&t=279