windows 7 τα δοκιμασατε? εντυπωσεις:

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Re: windows 7 τα δοκιμασατε? εντυπωσεις:

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 03 Μάιος 2009, 18:48

Off topic:
Έλα ρε τι επιδόσεις είναι αυτές ; :shock: :shock:
έχει και τρελό hardware εν τω μεταξύ ο τύπος :P
Το βάζω για να το δούν και οι περαστικοί από το thread (νήμα)

Linux rules ;)
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό tolis_01 » 10 Μάιος 2009, 11:19

Απολαυστικότατο thread γεμάτο προφητίες για την πτώση της MS από άτομα που δεν έχουν δοκιμάσει καν τα 7 :lol:
Γνώσεις => Linux: χαμηλό | Προγραμματισμός: όχι | Αγγλικά: μέτρια
PC => Intel Celeron 430 | Asrock G31M-S (onboard gpu) | 2GB DDR2 ram | 160GB HDD | Acer 19" | OS: Windows 7 (Debian, Fedora σε virtualbox)
http://linuxhcl.com/
http://kmuto.jp/debian/hcl/
Common sense is the best antivirus software.
Άβαταρ μέλους
tolis_01
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό headless » 10 Μάιος 2009, 11:29

+1.
Λέω να μετονομάσουμε το thread σε "Πόσο μισούμε τη Microsoft"
Γνώσεις ⇛ Linux: Καλές ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: debian wheezy/sid 64-bit (en_US.utf8)
Προδιαγραφές ⇛ CPU: 2x Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz │ RAM 3965 MiB │ ASUS INC. P5QL/EPU
Κάρτα γραφικών: nVidia GF104 [GeForce GTX 460] [10de:0e22]
Δίκτυα: eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168]
My Blog
Άβαταρ μέλους
headless
powerTUX
powerTUX

Launchpad: headl3ss
IRC: h3adl3ss
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό zissis » 12 Μάιος 2009, 11:26

Έγω δεν κατάλαβα γιατί να υπάρχει τέτοιο thread εδώ ...αν και είναι άλλου δουλειά αυτή.. μπας και λέμε στον κόσμο να κάνει δοκιμές στα win μπας και βρεί κάτι? Χωρίς να θέλω να χαλάσω την απόλυτη δημοκρατία μερικών. Το φόρουμ τελικά είναι για δοκιμές win-linux και αποφαση δική σας ή λινουξ και ξερό ψωμί.. όλα καλά είναι ; δεκτά όλα ;
Oδηγίες προς NεοεισερχόμενουςΟδηγοίLive chat (IRC)
Γνώσεις ⇛ Linux: Καλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ακόμα ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04
Προδιαγραφές ⇛│custom pc |
Άβαταρ μέλους
zissis
babeTUX
babeTUX

IRC: zissis
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ilpara » 12 Μάιος 2009, 12:34

είναι καλό να είμαστε ενήμεροι τι συμβαίνει στον «ανταγωνισμό» για να γινόμαστε καλύτεροι ;)
*Oδηγίες προς Nεοεισερχόμενους*ΟδηγοίLive chat (IRC)
⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
⇛ Ubuntu 12.04 32bit
⇛ Dell M4300: T7500 (2.2GHZ 4MB) ┃ 2GB ┃ NVIDIA Quadro FX 360M (256MB) ┃ Intel 4965 ┃ 15.4" WUXGA
Άβαταρ μέλους
ilpara
powerTUX
powerTUX

IRC: ilpara
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kriti » 12 Μάιος 2009, 13:37

zissis έγραψε:Έγω δεν κατάλαβα γιατί να υπάρχει τέτοιο thread εδώ ...αν και είναι άλλου δουλειά αυτή.. μπας και λέμε στον κόσμο να κάνει δοκιμές στα win μπας και βρεί κάτι? Χωρίς να θέλω να χαλάσω την απόλυτη δημοκρατία μερικών. Το φόρουμ τελικά είναι για δοκιμές win-linux και αποφαση δική σας ή λινουξ και ξερό ψωμί.. όλα καλά είναι ; δεκτά όλα ;

Εγω ανοιξα το θεμα με σκοπο να δουμε τι καινουριο φερνουν τα win 7, που θελουμε δεν θελουμε υπαρχουν και πολλοι απο εμας εχουν και μια εκδοση windows στο pc τους μια και υπαρχουν εφαρμογες που δεν τρεχουν σε linux ακομα.Δεν βλεπω εχθρικα τα windows ισα ισα τα χρησιμοποιω [xp σε vbox]για να κανω την δουλεια μου οπου ειναι απαραιτητα.
manjaro - hp pavilion -geforce 7400 -1,73 dualcore
Άβαταρ μέλους
kriti
daemonTUX
daemonTUX

IRC: kriti
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό tolis_01 » 12 Μάιος 2009, 14:30

zissis έγραψε:Έγω δεν κατάλαβα γιατί να υπάρχει τέτοιο thread εδώ ...αν και είναι άλλου δουλειά αυτή.. μπας και λέμε στον κόσμο να κάνει δοκιμές στα win μπας και βρεί κάτι? Χωρίς να θέλω να χαλάσω την απόλυτη δημοκρατία μερικών. Το φόρουμ τελικά είναι για δοκιμές win-linux και αποφαση δική σας ή λινουξ και ξερό ψωμί.. όλα καλά είναι ; δεκτά όλα ;

Μια χαρά είναι το thread. Απλά οι απαντήσεις μερικών l33t_Un1x_hax0rz είναι επικές :mrgreen:
Γνώσεις => Linux: χαμηλό | Προγραμματισμός: όχι | Αγγλικά: μέτρια
PC => Intel Celeron 430 | Asrock G31M-S (onboard gpu) | 2GB DDR2 ram | 160GB HDD | Acer 19" | OS: Windows 7 (Debian, Fedora σε virtualbox)
http://linuxhcl.com/
http://kmuto.jp/debian/hcl/
Common sense is the best antivirus software.
Άβαταρ μέλους
tolis_01
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 12 Μάιος 2009, 15:13

Όλα είναι ψέματα για 7 παράθυρα , default media player is Amarok 3D Copiz on Kubuntu :lol: :lol: :lol:
[youtube]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/T3ID2CbtnKk&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/T3ID2CbtnKk&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Θα χαρεί ο @ftso τώρα !!!!!!!!! :mrgreen:
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ftso » 12 Μάιος 2009, 19:00

Ε, αυτό είναι παλιό. Το βλέπω εδώ και κανα μήνα κάθε μέρα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ftso
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

IRC: ftso
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dyrer » 16 Μάιος 2009, 12:03

Λειτουργικό Σύστημα είναι ότι είναι πιο λειτουργικό για τον καθένα, ξεχωριστά και όχι για όλους.
Υπάρχουν πολλά λειτουργικά, πολλές διαφορετικές ανάγκες και διαφορετικά γούστα. Ετσι για τους παιχνιδάδες νομίζω τα Windows είναι η επιλογή, για σερβερ κλπ Linux, για γραφικά Apple κλπ
Εγω έχω την ευχέρια να έχω δυο ΗΥ με κοινό πληκτρολόγιο-ποντικι-οθόνη και εχω και Windows 7 και Ubuntu 9.04 ανάλογα για το τι θέλω να κάνω και την όρεξη που εχω.
Πάρα πολλές φορές μια και μιλάμε για Windows 7, μου κακοφαίνεται το "νέο" περιβάλλον των 7 και προτιμώ το Ubuntu αλλά κάποιες ανάγκες αλλα και το hardware δεν μου επιτρέπει να έχω μόνο Linux.

(Ποτε η Canon θα βγάλει drivers για Linux, πότε;;;;)
Το WordPress στα Ελληνικά
MegaBlogSite
To Προσωπικό Μου Ιστολόγιο
Άβαταρ μέλους
dyrer
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ