@tolis_01
Σε παρακαλω παρα πολυ, μην προσβαλεις κανεναν.
Και διαβασε Προσεκτικα τους Oδηγίες προς νεοεισερχόμενους σε forum ή linux
@tolis_01
Σε παρακαλω παρα πολυ, μην προσβαλεις κανεναν.
Και διαβασε Προσεκτικα τους Oδηγίες προς νεοεισερχόμενους σε forum ή linux

Παραθέτω για δευτερη φορά σ' αυτή τη συζήτηση απόσπασμα του Apopas γιατι πιστεύω οτι πρεπει να του δώσουμε ιδιαίτερη προσόχη!!!
Apopas έγραψε:Έλα όμως που για τα προβλήματα των windows7 δεν μπορούσε ούτε κάποιος ψαγμένος να βρει λύση αλλά περιμέναν από τη MS να βγάλει το κατάλληλο patch. Επίσης, αν δεις εδώ μέσα οι περισσότεροι έχουν λίγες γνώσεις υπολογιστών και συγκεκριμένα Linux ακόμα λιγότερες. Το γεγονός ότι τους αρέσει να ψάχνονται με την ιδεολογία του ελεύθερου λογισμικού δεν σημαίνει ότι είνια powerusers.

Apopas έγραψε:
Αυτό είπα εγώ; Εγώ μίλησα απλώς για το γεγονός ότι το malware εκτελείται έυκολα στα windows και προσβάλλει τους υπολογιστές τους εξίσου εύκολα, με αποτέλεσμα να μην αρκεί και να χρειάζεσαι και third party software για να τα αντιμετωπίσεις εν αντιθέσι με το Unix.
Apopas έγραψε:...δεν μπορεί να φτάσει σε ένα unixιακό επίπεδο που ούτε UAC χρειάζεσαι αλλά ούτε επιπρόσθετη προστασία...
Apopas έγραψε:Κάτσε γιατί φάσκεις και αντιφάσκεις. Εσύ πριν έλεγες ότι το Ubuntu μόνο σε μηχάνημα του 2000 παίζει out of the box και τώρα μου λες για 2008...
tolis_01 έγραψε:- Δεν παίζει περίπτωση να δουλέψει το ubuntu out of the box και να έχουν πρόβλημα τα 7 με drivers. Εκτός κι αν μιλάμε για hardware του 2000.
Apopas έγραψε:Έλα όμως που για τα προβλήματα των windows7 δεν μπορούσε ούτε κάποιος ψαγμένος να βρει λύση αλλά περιμέναν από τη MS να βγάλει το κατάλληλο patch. Επίσης, αν δεις εδώ μέσα οι περισσότεροι έχουν λίγες γνώσεις υπολογιστών και συγκεκριμένα Linux ακόμα λιγότερες. Το γεγονός ότι τους αρέσει να ψάχνονται με την ιδεολογία του ελεύθερου λογισμικού δεν σημαίνει ότι είνια powerusers.
Apopas έγραψε:Πότε χλεύασα και ποια αρλούμπα είπα παρακαλώ;
Apopas έγραψε:Μόνο κάτι το οποίο θεωρείς ανάξιο να χρησιμοποιείς, έχεις δικαίωμα να χλευάζεις και όχι το αντίθετο.
Apopas έγραψε:.....τα vista2.....
Apopas έγραψε:Απ' ότι φαίνεται τα vista2 είναι άλλη μια μεγάλη φούσκα με λαμπερό περιτύλιγμα

Θα παρακαλουσα ολα τα υπολοιπα post που θα γινουν
να εχουν σχεση με τον τιτλο του θεματος : Μαύρη οθόνη θανάτου στα Windows 7
Δεν ειναι το καταλληλο θεμα για να συγκρινουμε το Ubuntu με τα παραθυρα,
και να λυσουμε τις οποιες διαφωνιες εχουμε γι'αυτο το θεμα. ![]()

tolis_01 έγραψε:Επίσης, μην ξεχνάς πως ο μέσος χρήστης Η/Υ δεν ξέρει τι είναι το λειτουργικό σύστημα, ούτε ενδιαφέρεται να μάθει (ούτε θα βελτιωθεί κάπως η ζωή του αν μάθει).

tolis_01 έγραψε:Apopas έγραψε:
Αυτό είπα εγώ; Εγώ μίλησα απλώς για το γεγονός ότι το malware εκτελείται έυκολα στα windows και προσβάλλει τους υπολογιστές τους εξίσου εύκολα, με αποτέλεσμα να μην αρκεί και να χρειάζεσαι και third party software για να τα αντιμετωπίσεις εν αντιθέσι με το Unix.Apopas έγραψε:...δεν μπορεί να φτάσει σε ένα unixιακό επίπεδο που ούτε UAC χρειάζεσαι αλλά ούτε επιπρόσθετη προστασία...
Nuff said νομίζω.
Apopas έγραψε:Κάτσε γιατί φάσκεις και αντιφάσκεις. Εσύ πριν έλεγες ότι το Ubuntu μόνο σε μηχάνημα του 2000 παίζει out of the box και τώρα μου λες για 2008...
tolis_01 έγραψε:- Δεν παίζει περίπτωση να δουλέψει το ubuntu out of the box και να έχουν πρόβλημα τα 7 με drivers. Εκτός κι αν μιλάμε για hardware του 2000.
έγραψε:Μετάφραση: Έχεις κάποιο hardware. Μιας που βρισκόμαστε στο 2009, ας υποθέσουμε πως το hardware είναι του 2008/2009 ή γενικά πρόσφατο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίζει κάτι στα w7 και να παίζει στο ubuntu
έγραψε:Apopas έγραψε:Πότε χλεύασα και ποια αρλούμπα είπα παρακαλώ;
:Apopas έγραψε:Μόνο κάτι το οποίο θεωρείς ανάξιο να χρησιμοποιείς, έχεις δικαίωμα να χλευάζεις και όχι το αντίθετο.
+Apopas έγραψε:.....τα vista2.....
+Apopas έγραψε:Απ' ότι φαίνεται τα vista2 είναι άλλη μια μεγάλη φούσκα με λαμπερό περιτύλιγμα

tolis_01 έγραψε:εδιτ: vagrale13: Δεν πρόσβαλα κανέναν. Όταν κάποιος λέει αστεία πράγματα που δεν ισχύουν δεν μπορώ να μην το παραδεχτώ!
tolis_01 έγραψε:Off topic:
http://www.computerworld.com/s/article/9117098/Microsoft_sticks_with_Windows_7_for_next_OS
Windows 7 ήταν πάντα το codename

Apopas έγραψε:
Το ίδιο δεν νομίζεις ότι θεωρούν κάποιοι χρήστες και για δικές σου απαντήσεις; Το ίδιο αστείες μου φαίνονται σ'εμένα και στο φίλο που κάθεται δίπλα μου. Τουλάχιστον φροντίζουυμε να εκφραζόμαστε καλύτερα αντί να αποζητούμε μόνο τον διαπληκτισμό και την χλεύη.

tolis_01 έγραψε:Off topic:
Α, μιλάς για χιούμορ και προσωπικές απόψεις. Sorry, νόμιζα πως μιλάμε για γεγονότα!