Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Re: Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της

Δημοσίευσηαπό dim459 » 29 Σεπ 2011, 23:05

έγραψε:Δοσεις και δανεια και και και... αυτα δεν τα συμπεριλαμβανω καν σε αυτα που λεω. Ειναι ανοησια για μενα να παιρνεις δοσεις και δανεια οταν δεν εχεις σοβαρη δουλεια.

Έστω λοιπόν ότι έχεις σοβαρή δουλεία για την ακρίβεια έχεις σοβαρές συντάξεις, πχ ένα ηλικιωμένο ζευγάρι όπως οι γονείς μου, που οι συντάξεις τους αθροιστικά ξεπερνούσαν τα 8.000 ευρώ.
Φαντάζομαι ότι με +8000 ευρώ χώνεις ότι δάνεια και δόσεις θες, λογικό ;
Έρχεται λοιπόν μια ωραία μέρα και επίσης αθροιστικά σου κόβουν 2700 ευρώ, πρόσεξέ με όχι 200-300 αλλά 2700.
Φαντάζομαι ότι αν είχαν χώσει σε δόσεις τα 5500-6000 χιλιάδες τα 2700 ευρώ λαμβανομένης υπ' όψιν της ηλικίας τους τους έφταναν για να ζήσουν, σωστά ;
Τώρα πως ακριβώς υποτίθεται ότι πρέπει να περάσουν, αφού οι δόσεις παραμένουν και αυτά που είχαν ρυθμίσει για να φάνε κόπηκαν.
Βλέπεις το κράτος πρόνοιας που διαθέτουμε θεώρησε σκόπιμο να την πέσει στα εισοδήματα των μισθωτών, οι οποίοι πρέπει να υποστούν την οικονομική ζημία, αλλά όχι και σε αυτά των τραπεζών, των οποίων κατά ένα μαγικό τρόπο οι απαιτήσεις πρέπει να παραμένουν απείραχτες και στο ακέραιο.
Δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο πρέπει να υπάρχει επιλεκτική και μονομερής αντιμετώπιση των απαιτήσεων και δε δέχομαι απαντήσεις του στυλ <<γιατί αλλιώς θα καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα>> διότι θα καταρρεύσει ούτως ή άλλως.
Βλέπεις η κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων για την ικανοποίηση απαίτησης δε σημαίνει και ρευστότητα, διότι προϋποθέτει την περαιτέρω αξιοποίηση ή εκποίηση τους και πραγματικά θέλω να δω που θα βρουν τους αγοραστές.
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 29 Σεπ 2011, 23:21

Αυτους ποιος τους ψηφισε ρε παιδια?

Παιδια θελετε να σας πω κατι? γιατι το βλεπω καθημερινα... μπορει να φταιω και εγω γιατι μερικες φορες ειμαι αποτομος σαν
χαρακτηρας και νευρικος. Δεν υπαρχει συνεργασια. Δυστυχως οχι. Πουθενα ομως. Ελαχιστοι θα συνεργαστουν.
Που θελω να καταληξω? Να μπλοκαρω απαντησεις σε στυλ "και τι να ψηφιζαμε" , στην Τουρκια βγαλανε τον Ερντογαν που δεν υπηρχε
σε κανεναν δικκοματισμο αν δεν κανω λαθος , εδω δεν θα μπορουσαμε να συνεργαστουμε να βγαλουμε καποιον άλλον? Περα απο τα 2 μεγαλα κομματα.
Πασχουμε στο θεμα της συνεργασιας δυστυχως... παροτι πολυ εξυπνος και πεισματαρης λαος.

Ενα αυτο... @dim459 εγω ποτε δεν ειπα πως δεν φταινε οι πολιτικοι. Αμα επιαναν αυτους που επρεπε δεν θα χρειαζοταν τωρα να κοψουν απο τους γονεις μας. Ή και απο σενα. Θα επρεπε ομως σαν πολιτες να γνωριζουμε τι συμβαινει... φταιξαμε αρκετα.

Υπογραφεις ενα χαρτι... και δεν κοιτας τι γραφει? Τοσα χρονια δεν μπορουσε καποιος να αναρωτηθει... κατσε ρε φιλε... εγω ειμαι αποφοιτος λυκειου πως γινεται να παιρνω 2000 ευρω το μηνα? Τα αξιζω ? ή ακομη και σπουδαγμενος αξιζω να παιρνω 2000 ευρω 25 χρονων παιδαρελι? Γιατι? Μονο εγω εχω σπουδασει??? Οι αλλοι τι εκαναν? Μηπως παιζεται καμια κομπινα απο πισω μου? Και οντως παιζοταν... στα δινανε για να σε δελεαζουν.... πλαστα ηταν ολα! Επειδη καποιοι καυχιουνται οτι συμμετειχαν και στα κοινα... αυτο ειναι συμμετοχη στα κοινα? Να συζητας δηλαδη μονο στα καφενεια και να ψηφιζεις με ρουσφετικα κριτηρια και να μην ξερεις ΑΚΡΙΒΩΣ ποια ειναι η κατασταση της χωρας? Αυτο καποιοι το ονομαζαν συμμετοχη στα κοινα δεν εχει καμια σχεση ομως με αυτα που θεωρουσε ο Αριστοτελης οταν ελεγε πως ειναι αχρηστος οποιος δεν συμμετεχει στα κοινα.

Και κατι ακομη για μερικους που νομιζουν οτι εξω θα τους τα εχουν στρωμενα... 2 γνωστοι μου εφυγαν αρον αρον απο την Γερμανια επειδη επαιζε τραγικος ρατσισμος κατα των Ελληνων. Τους ελεγαν κλεφτες , τεμπελες και μαλακες. Και οτι τους εδειξαν πλαστα στοιχεια επι εποχης Σημιτη για να μπουν στην ΕΕ . Σε καποιες χωρες του εξωτερικου τα πραγματα ειναι πολυ καλα σε αλλες ομως θα αντιμετωπισεις προβληματα επειδη ο ξενος δεν ειναι βλακας και ξερει οτι αφησες την χωρα σου την οποια αφησες επειδη ΕΚΑΝΕΣ μπουρδελο. Και ηρθες μετα εξω να σωθεις... αυτο δειχνει καλη εντυπωση? Θα βγαλεις καποια φραγκα αλλα θα φας χωσιμο. Να το ξερετε αυτο. Δεν θα πας εκει και θα σου δωσουν 2000 ευρω το μηνα επειδη ειναι ανοιχτομυαλοι και ισσσοροπημενοι , ειναι μεν αλλα οχι οπως το νομιζουν ορισμενοι. Απο τα 2000 τα 1200 θα φευγουνε σε εξοδα. Και τοτε καποιοι θα με θυμηθουν επειδη θα ερθουν μια η αλλη πως ασχετα με τις σπουδες ειναι ΑΦΥΣΙΚΟ να εισαι ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΗΜΑ με 1ο μισθο πανω απο 1000 ευρω... Εκτος και αν εχεις αστερι και εισαι ο Μεσι αλλα ο Μεσι κανει και αλλη δουλεια.

Συγγνωμη για τον τροπο μου σε καποια σημεια ειναι αποτομος. Και για το μακρυναρι της σκεψης μου. Απλα πρεπει να αρχισουμε να μιλαμε σκληρα (αληθινα) δηλαδη επειδη η ζωη ειναι σκληρη. Πρεπει να εισαι προετοιμασμενος.
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dim459 » 30 Σεπ 2011, 00:46

Τεμπέληδες δε δέχομαι ότι είμαστε.
Από τότε που τελείωσα το πανεπιστήμιο δουλεύω (για την ακρίβεια δούλευα, διότι εσχάτως βαράω μύγες, τρώω από τα έτοιμα και δε βγάζω καλά καλά τα έξοδα του γραφείου μου), όπως δούλευαν και οι γονείς μου και οι παππούδες μου.
Φαντάζομαι ότι όλοι μας αν κάνουμε την αναδρομή στο οικογενειακό μας δέντρο τα ίδια συμπεράσματα θα βγάλουμε.

Τα θέματα κακοδιαχείρισης είναι προφανώς απόρροια των πολιτικών μας επιλογών, στις οποίες συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου, τουλάχιστον έχω την παρηγοριά ότι δεν παρέμεινα δογματικά σε αυτές και δεν είχα κανένα πρόβλημα να περάσω στο άλλο άκρο, όταν έτσι έκρινα σωστό.

Όσον αφορά στις οικονομικές απαιτήσεις του καθενός και την αξιολόγηση του πόσο κοστίζει η εργασία του είναι νομίζω θέμα οπτικής γωνίας.
Δε δουλεύω για να ζω, δουλεύω για να ζω ΚΑΛΑ εγώ και η οικογένειά μου.
Αν ήταν απλώς να διατηρούμαστε στη ζωή δεν ήταν και πολύ απαραίτητο να δουλεύουμε, μας έφτανε ένα μικρό περιβόλι και δύο τρεις κατσίκες και θα γεμίζαμε την κοιλιά μας ξύνοντας σε γενικές γραμμές τα παπάρια μας από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Όταν όμως δουλεύω, δε θέλω απλώς, ΑΠΑΙΤΩ να μπορώ να περνάω καλά και αυτό δεν το διαπραγματεύομαι.
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 30 Σεπ 2011, 02:28

@DIM459 μα εγω δεν ειπα πουθενα οτι οταν ζητας "λιγα" δεν περνας καλα!!!!

Ρε συ αν παιρνεις 10 ευρω την ωρα και δουλευεις 6 ωρες την ημερα... μονο χωρις τα σαββατοκυριακα ειναι 30 ωρες την εβδομαδα

ειναι 1200 ευρω το μηνα (με τα σαββατοκυριακα ελευθερα και ενα χαλαροτατο καθημερινο ωραριο) τι αλλο θες? Αν εισαι χωρις οικογενεια και 25 χρονων πιτσιρικας... δεν σου φτανουνε δηλαδη? Ας μην ειμαστε αχαριστοι υπαρχουν ατομα που ειναι ειτε αρρωστα ειτε δεν εχουν να φανε μαγκες... ειλικρινα κανονικα και με 5 ευρω την ωρα και την υγεια σου θα πρεπει να εισαι τιγκα χαρουμενος... τιγκα.

Αυτο ειπα... και πεταγεται ο logari8 και ειρωνευεται χωρις καν να σκεφτει αυτο που του λεω....

και μου λεει οτι ζω σε αλλο κοσμο... για αυτο και του ειπα να μιλαει στον ιδιο τονο. Για να σκεφτει πρωτα τι του γραφω
και μετα αν ειναι οντως βλακεια αυτο που εγραψα να το εξηγησει και ας ειρωνευτει τοτε. Γιατι ειμαι σε αλλο κοσμο?
Και σε ποιον επιχειρηματικο μου κοσμο? Ο καθενας μπορει να γινει επιχειρηματιας σημερα...

ο καθενας μπορει να γινει επιτυχημενος σημερα... κανεις δεν ειναι πιο χαζος απο τον αλλον... ολοι ειναι ισοι
απλα υπαρχουν ανθρωποι που σκεφτονται περισσοτερο και δεν τα αφηνουν στην τυχη.. κανουν ενα καλο προγραμμα και βγαινουν μπροστα
αλλα ακομη και τοτε μπορεις να τους φτασεις. Αυτα ειπα... σε πιο εντονο υφος γιατι εχω Κ Ο Υ Ρ Α Σ Τ Ε Ι την μιζερια των σκατοκαναλιων
και την προπαγανδα... δουλειες υπαρχουν... τα παντα υπαρχουν... η ζωη δεν ειναι μονο ΝΤΑΟΥΝ ειναι και ΑΠ οποιος νομιζει οτι ειναι
μονο ΝΤΑΟΥΝ ειναι καταθληπτικος και μιζερος.
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 30 Σεπ 2011, 02:42

ALdaperan έγραψε:Μπορείς να μου πεις που ακριβώς υπάρχουν αυτές οι δουλειές ; Όχι τίποτα άλλο αλλά μάλλον κάτι ξέρεις, που το 20% (θερωτικά, το πραγματικό ειναι πολύ μεγαλυτερο) του πλυθησμου της Ελλάδας που είναι σε ανεργία δεν το γνωρίζουν

Ο φιλος στο βιντεο μας λεει για τις δουλειες... και επισης λεει πως το γεγονος της αγνοιας στην ελλαδα ευθυνεται
οτι πολλοι δεν εχουν ανακαλυψει τις δουλειες... δηλαδη οκ ρε φιλε ξερεις κατι... εγω πως θα σε βρω να συνεργαστουμε?
Αληθεια εσενα πως θα σε βρει να συνεργαστειτε? Εχεις βαλει καποια αγγελια? Εχεις φτιαξει καποιο προφιλ καπου?
Πρεπει να δραστηριοποιηθουμε αμα δεν βρεξεις κωλο ψαρι δεν τρως !!!!
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ALdaperan » 30 Σεπ 2011, 08:21

Ρε Star_Light δηλαδή πιστεύεις οτι τόσος κόσμος δεν δραστηριοποιείται αλλά κάθεται στον καναπέ του και περιμένει να του έρθει η δουλειά ; Για άνοιξε μια εφημερίδα να δείς πόσες αγγελίες έχει μέσα . Για βγες έξω να δείς πόσοι τοιχοκολούν αγγελίες και πόσοι άλλοι ψάχνουν δουλειές μέσω γνωστών , μέσω τρίτων κλπ κλπ

Γνωστή μου ψάχνει 2 χρόνια τώρα για δουλειά και όχι μόνο στο πεδίο των σπουδών της αλλά οπουδήποτε . Ακόμα και για υπάλληλος σε μαγαζί της ζήτησαν προυπηρεσία και μόλις τους είπε ότι είναι πτυχιούχος απο ΑΕΙ αρνηθήκανε να την προσλάβουνε γιατί λέει άκουσον άκουσον έχει μεγάλο βιογραφικό

Και εγω μπορώ να σου δείξω ένα σωρρο βίντεο που μοιράζουν και λεφτά αμα λάχει . Όλα αυτά τα βίντεο ως επι το πλείστον είναι ουτοπικά , δεν δημιουργούν θέσεις εργασίας

Επιπλέον στο βίντεο αναφέρεται σε προγραμματιστες που στο κάτω κάτω γι αυτους η αγορά εργασίας δεν έχει σύνορα . Πές μου τώρα που θα βρει δουλειά ο πολιτικός μηχανικός , ο αρχιτεκτονας , ο δάσκαλος , ο οικονομολόγος , ο νηπιαγωγος , ο ανειδίκευτος ; Όλοι αυτοι θα γίνουν προγραμματιστές ;

Star_Light έγραψε:οτι πολλοι δεν εχουν ανακαλυψει τις δουλειες... δηλαδη οκ ρε φιλε ξερεις κατι... εγω πως θα σε βρω να συνεργαστουμε?
Αληθεια εσενα πως θα σε βρει να συνεργαστειτε? Εχεις βαλει καποια αγγελια? Εχεις φτιαξει καποιο προφιλ καπου?

Θα πάς έξω να συναναστραφείς με τους συναδέλφους σου , να δείς πώς κινείται η εργασία , να κάνεις επαφές , γνωριμίες . Όλος ο κόσμος αυτό κάνει και αυτό είναι το σωστό και όχι να ψάχνει δουλειά μέσω ιντερνετ ή απο βίντεο.

Star_Light oτι λέμε δεν το λέμε επειδή μας αρέσει να καταστραφολογούμε αλλά γιατί έτσι είναι τα πραγματικά Ελληνικά δεδομένα τα τελευταία 4 χρόνια τουλάχιστον . Η ίδια κατάσταση δεν επικρατούσε παλαιότερα , δεν υπήρχε αυτή η "γκρίνια" και αυτό γιατί ο κόσμος τα κουτσοβόλευε , Η ανεργία ήταν 12% και σε 2 χρόνια μέσα εκτοξεύθηκε στο 20% . Μη μου λες λοιπόν ότι όλοι αυτοί δε ξέρουν να ψάχνουν δουλειές ή δεν δραστηριοποιούνται . Δεν είναι παρτάκηδες ούτε χαραμοφάηδες .

Με το "δουλειες υπάρχουν " που λές μου θυμίζεις το "λεφτά υπάρχουν" :D

s.dalas έγραψε:Επιτέλους όμως βγήκε και μια δημοσίευση απο τα πειράματα μου (ακυρο αλλά μοιράζομαι τη χαρά μου μαζί σας)

Συγχαρητήρια s.dalas . ετσι επιβραβευεται τουλάχιστον ο κόπος σου , είναι μεγάλη χαρά

Αν επιτρέπεται σε ποιο κλάδο δραστηριοποιείσαι ;
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριος | Προγραμματισμός: C | Αγγλικά: Μέτρια
Ubuntu 12.10 quantal 3.5.0-18-generic 32bit (en_US.UTF-8),
Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 2016 MiB ‖ ASUS INC. P5Q
AMD nee ATI RV770 [Radeon HD 4850] [1002:9442]
eth0: Atheros Inc. AR8121/AR8113/AR8114 Gigabit or Fast Ethernet [1969:1026] (rev b0)
Οδηγοί - How to - Tutorials | Οδηγοί Video | Οδηγίες για Αρχάριους στο Ubuntu | Γιατί το Linux είναι καλύτερο
Άβαταρ μέλους
ALdaperan
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό xaris2335 » 30 Σεπ 2011, 08:42

ALdaperan έγραψε:Και εγω μπορώ να σου δείξω ένα σωρρο βίντεο που μοιράζουν και λεφτά αμα λάχει . Όλα αυτά τα βίντεο ως επι το πλείστον είναι ουτοπικά , δεν δημιουργούν θέσεις εργασίας

Με αυτά που λες μάλλον δεν έχεις δει τα βιντεάκια κάθε άλλο παρά ουτοπικά δεν είναι.
Σε πληρώνουν κανονικότατα το λέει και το παλικάρι στο βίντεο του. ;)
Εξάλλου στο εξωτερικό το να δουλεύεις μέσω νετ είναι κάτι συνηθισμένο μην κοιτάς που εδώ στην Ελλάδα είμαστε τριτοκοσμικοί, ρώτησε γνωστούς σου έξω στο εξωτερικό να στο επιβεβαιώσουν. ;)
Εδώ η άλλη ψυχολόγος και έκανε συνεδρίες μέσω νετ. :shock:
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που δημιουργούνται πολλά σάιτ ενημέρωσης πχ το newsit του ευαγγελάτου και άλλα διάφορα, σιγά σιγά πάμε προς τα εκεί γιατί η γκάμα των πελατών σου μεγαλώνει και διευρύνεις την επιχείρηση σου.
Άλλο να έχεις πελατεία σε μιά πόλη και άλλο να απευθύνεσαι σε ολόκληρο τον κόσμο, γιατί Ελληνες δεν είναι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Πάντως εγώ προσωπικά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να στίσω μια τέτοια επιχείρηση μέσω νετ πάρα πολύ σοβαρά και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει. :)
Spoiler: show
Γνώσεις ⇛ Linux: | Προγραμματισμός:
Αγγλικά: καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 LTS (32bit) ΕΛ σε Intel core 2 quad core Q9300
Προδιαγραφές ⇛INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9300 2.50 GHZ LGA|WESTERN DIGITAL 750GB SATA2|ASUS 2GB DDR3 1333MHZ|GIGABYTE|ASUS EN9800GTX/HTDP 512MB PCI-E|Quickcam logitech E2500|Optiarc DVD RW AD-7173A

Κανάλι για Λίνουξ και όχι μόνο :lol: Διανομές Λίνουξ :lol:Συμβατότητα περιφ/κών με ubuntu :lol:
Άβαταρ μέλους
xaris2335
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Dimitris » 30 Σεπ 2011, 09:18

Και θα σας πω τη δικιά μου εμπειρία από τον εργασιακό τομέα. Ψάχνω από τον Αύγουστο ένα φοιτητή πληροφορικής για πρακτική (επί πληρωμή). Μου στείλανε συνολικά 2 βιογραφικά με email, 1 ήρθε αυτοπροσώπος και το άφησε, και 2 στειλανε δυο γραμμές μαζικό email σε 10 διευθύνσεις. Από τον Αύγουστο μέχρι τώρα 5 αιτησεις από φοιτητες; Στο κάθε έτος υπάρχουν τουλάχιστον 100, και η ανακοίνωση έγινε σε 3 ΤΕΙ στη βόρεια Ελλάδα. Πού είναι όλοι οι υπόλοιποι; Ή έχουν βρει ήδη δουλειά, ή δεν ενδιαφέρονται να βρουν ή έχουν τόσα πολλά λεφτά που δεν τους νοιάζει. Και όταν ζήτησα την αναλυτική βαθμολογία σε pdf μου την έστειλε ο ένας σε mht (θα πέρνατε κάποιον για προγραμματιστή όταν δε μπορεί να μετατρέψει ένα mht σε pdf; Για πείτε μου) κι ο άλλος σε jpg. Από τους 2 που στείλανε email ο ένας μόνο μου έστειλε το βιογραφικό του σε απλό pdf, και ο άλλος σε doc. Δε ζήτησα κάποιον που να έχει εμπειρία, ούτε κάποιον που να γνωρίζει 10 γλώσσες προγραμματισμού. Τα απλά στοιχειώδη: να ξέρει να στέλνει ένα σωστό email και να δημιουργεί ένα pdf. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Άβαταρ μέλους
Dimitris
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό xaris2335 » 30 Σεπ 2011, 10:11

Dimitris έγραψε:Και όταν ζήτησα την αναλυτική βαθμολογία σε pdf μου την έστειλε ο ένας σε mht (θα πέρνατε κάποιον για προγραμματιστή όταν δε μπορεί να μετατρέψει ένα mht σε pdf; Για πείτε μου) κι ο άλλος σε jpg. Από τους 2 που στείλανε email ο ένας μόνο μου έστειλε το βιογραφικό του σε απλό pdf, και ο άλλος σε doc.

όχι βέβαια ούτε εγώ θα τον έπαιρνα.
Όσο για τις βαθμολογίες που λες εγώ προσωπικά δεν δίνω και τόσο μεγάλη σημασία γιατί εεε.. πως να το κάνουμε δεν είναι και τόσο αντικειμενικές έτσι.
Το λέω απο προσωπική πείρα απο την εποχή που ήμουνα στο γυμνάσιο κιόλας ενώ στα μαθηματικά ήμουνα δραστήριος στην αίθουσα αλλά είχα και καλές βαθμολογίες σε τεστ η καθηγήτρια μου έβαζε χαμηλούς βαθμούς και όταν την ρώτησα γιατί, ξέρεις τι μου απάντησε, στο προηγούμενο εξάμηνο δεν ήσουν και τόσο καλός.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι βαθμοί για μένα δεν λένε πολλά, στην πράξη με ενδιαφέρει ο άλλος να είναι καλός.
Εγώ στη θέση σου θα τους έβαζα να κάνουν μια εργασία η οποία μπορεί να γίνει γρήγορα απο κάποιον που ξέρει πληροφορική, εκεί θα δεις πραγματικά τι ψάρια πιάνει κάποιος.
Spoiler: show
Γνώσεις ⇛ Linux: | Προγραμματισμός:
Αγγλικά: καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 LTS (32bit) ΕΛ σε Intel core 2 quad core Q9300
Προδιαγραφές ⇛INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9300 2.50 GHZ LGA|WESTERN DIGITAL 750GB SATA2|ASUS 2GB DDR3 1333MHZ|GIGABYTE|ASUS EN9800GTX/HTDP 512MB PCI-E|Quickcam logitech E2500|Optiarc DVD RW AD-7173A

Κανάλι για Λίνουξ και όχι μόνο :lol: Διανομές Λίνουξ :lol:Συμβατότητα περιφ/κών με ubuntu :lol:
Άβαταρ μέλους
xaris2335
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Dimitris » 30 Σεπ 2011, 10:28

Συμφωνω, γι'αυτό και δεν κοιτάω τους βαθμούς. Κοιτάω αν μπορούν να φτιάξουν ένα pdf...
Άβαταρ μέλους
Dimitris
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί Τεχνολογίας