Αλλα ας μην τα πολυσυζητω αυτα. Το μελλον του kernel ποιο ειναι; Μετα τον 2.6.** που θα παμε; Στον 2.7.**;
Αμα παει στον 3, τι θα εχει συμβει, οτι θα εχει γραφτει ολος ο κωδικας απο την αρχη με νεα δομη;

Fedil έγραψε:Ειναι πολλα πραγματα που δεν ξερω σχετικα με το λινουξ. Αυτο τον καιρο (και οποτε εχω χρονο) ασχολουμε με το να ψαχνω για το πως θα λυσω το προβλημα της θερμοκρασιας στο laptop μου (βλεπε υπογραφη) με το ubuntu γιατι οπως εχω γραψει σε παλαιοτερα θεματα, με windows δεν εχω προβληματα θερμοκρασιας ενω στο λινουξ εχω. Σκεφτομαι οτι ισως ειναι προβλημα του kernel διοτι οπως μου ειπε καποιος, ο επεξεργαστης ειναι νεος και δεν εχει καλη υποστηριξη απο τον kernel. Εγω ρωτω ομως πως ειναι δυνατο να υποστηριζεται καλυτερα απο windows οταν ο πυρηνας του windows φτιαχτηκε πιο παλια απο οτι ο kernel 2.6.39 του linux;
Αλλα ας μην τα πολυσυζητω αυτα. Το μελλον του kernel ποιο ειναι; Μετα τον 2.6.** που θα παμε; Στον 2.7.**;Στον 3;
Αμα παει στον 3, τι θα εχει συμβει, οτι θα εχει γραφτει ολος ο κωδικας απο την αρχη με νεα δομη;

Fedil έγραψε:Στον 3;