Πρόβλημα με το server του freemail;

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Πρόβλημα με το server του freemail;

Δημοσίευσηαπό nikosal » 19 Νοέμ 2008, 11:05

Από χτες δεν λαμβάνω μηνύματα μέσω του freemail και αν πάω στην ιστοσελίδα του μου λέει ότι δεν υπάρχει ο χρήστης κλπ. Επίσης με μεγάλο κόπο άλλαξα password (είπα, μπας και έχουν κάνει κανένα ρισέτ) αλλά και με το νέο πας-γουορντ (στην 5η - 6η προσπάθεια, γιατί μου τα απέρριπτε διαρκώς) δεν μπορώ να δω τα μηνύματά μου.

Ποιος άλλος έχει freemail εδώ να το επιβεβαιώσει;

Παρεμπιπτόντως, όλα αυτά τα χρόνια που το έχω, 4-5, ήταν απολύτως αξιόπιστο και το χρησιμοποιώ ως κύριο μέιλ μου.
Desktop στο σπίτι: ubuntu 14.04 σε AMD Athlon II 435X3 (αναβάθμιση) με Samsung SSD 500GB
Desktop στην εργασία windows xp (δυστυχώς!)
Laptop: ubuntu 13.10 σε i3 (new install) με Samsung SSD 250GB
Netbook των τέκνων: lubuntu 13.10 σε Atom 450 (new install)
Smartphone: Android 4.1.2 Jelly Bean σε Samsung Nexus S
Tablet: Android 4.4.2 KitKat σε LG G pad 8.3
Άβαταρ μέλους
nikosal
Ubuntistas
Ubuntistas

Εκτύπωση

Re: Πρόβλημα με το server του freemail;

Δημοσίευσηαπό zeroboy » 19 Νοέμ 2008, 11:27

Μόλις τώρα τσεκάρισα κι εγώ και συμβαίνει το ίδιο :(
Ελπίζω να είναι προσωρινό γιατί κι εγώ το χρησιμοποιώ ως μόνιμο και κύριο :roll:
Φιλικά
Γιάννης
www.openreef.gr
Άβαταρ μέλους
zeroboy
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Πρόβλημα με το server του freemail;

Δημοσίευσηαπό nikosal » 19 Νοέμ 2008, 17:36

Το freemail αποκαταστάθηκε. Η αλλαγή password που είχα κάνει στο web τους (και είχε γίνει υποτίθεται αποδεκτή μετά από 5-6 προσπάθειες) δεν ισχύει. Εξακολουθεί να ισχύει αντίθετα ο παλιός κωδικός...

Από το blog του freemail:
έγραψε:Τα ξημερώματα της 19/11/2008 παρουσιάστηκε βλάβη στον POP3 load balancing server του Freemail με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η είσοδος στο σύστημα μέχρι περίπου τις 11:00 π.μ. οπότε και αποκαταστάθηκε προσωρινά η βλάβη.

Λόγω του γεγονότος ότι το πρόβλημα οφείλεται σε σοβαρή αστοχία υλικού και θα πρέπει να αντικατασταθεί ο load balancer με καινούριο μηχάνημα από εξειδικευμένο τεχνικό του Freemail, ενδέχεται να υπάρξουν αντίστοιχα προβλήματα πρόσβασης και τις επόμενες ώρες. Θα πρέπει επίσης να αναμένονται μικροκαθυστερήσεις στην παράδοση της εισερχόμενης αλληλογραφίας λόγω των εργασιών που γίνονται στο δίκτυο.

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας.

Desktop στο σπίτι: ubuntu 14.04 σε AMD Athlon II 435X3 (αναβάθμιση) με Samsung SSD 500GB
Desktop στην εργασία windows xp (δυστυχώς!)
Laptop: ubuntu 13.10 σε i3 (new install) με Samsung SSD 250GB
Netbook των τέκνων: lubuntu 13.10 σε Atom 450 (new install)
Smartphone: Android 4.1.2 Jelly Bean σε Samsung Nexus S
Tablet: Android 4.4.2 KitKat σε LG G pad 8.3
Άβαταρ μέλους
nikosal
Ubuntistas
Ubuntistas

Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Περί Τεχνολογίας