mangelasakis έγραψε:Επειδή κάθενας το βλέπει από διαφορετική οπτική γωνία και κάθενας βολεύεται διαφορετικά και οπότε έχει και διαφορετική άποψη θα πώ την δικιά μου άποψη πάντα φιλικά χωρίς να έχω σκοπό να αντιπαρατεθώ
μού την σπάει όταν το λένε αυτό!
έγραψε:
Απλά το θέμα είναι να καταλάβουμε αντικειμενικά και χωρίς να εμπλέξουμε τον παράγοντα "συνήθεια" και να εμπλέξουμε προσωπικές μας γνώμες, τι ακριβώς είναι καλύτερο, πιο λειτουργικό , πιο επικοδομητικό όπως είπα πιο πάνω κλπ.
Προσωπικά είναι φιλοσοφική μου θέση ότι δεν υπάρχει αντικειμενική αλήθεια σε κάτι τέτοιο όπως η λειτουργικότητα.
έγραψε:
Εδώ θα σου απαντήσω ότι το δικαίωμα της ελευθερίας να επιλέξεις εσύ αν θέλεις να έχεις αρχεία-φάκελους-συντομέυσεις-εφαρμογες στην επιφάνεια εργασίας σου είναι ένα δικαίωμα το οποίο δεν πρέπει να σου το στερεί κανένας και σε αυτό συμφωνώ απόλυτα
Δεν είμαι βέβαιος ότι "δεν θα μού τα στερήσει κανείς." Επιλογές όπως τα ταλαντευόμενα παράθυρα έχουν καταργηθεί εντελώς προς το παρόν (ή κάνω λάθος)
έγραψε:
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το να έχεις εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας σου κάνει τον υπολογιστή σου πιο λειτουργικό.
Αυτό άφησέ με εμένα να το κρίνω, όπως δεν κρίνω εγώ τι κάνει τον δικό σου υπολογιστή πιο λειτουργικό.
έγραψε:
Για αυτό πολλές φορές για να το κάνεις αυτό πρέπει να σε αναγκάσει κάποιος να το κάνεις αλλιώς δεν θα μπεις ούτε καν σε αυτή την διαδικασία δοκιμής και αλλαγής της ίσως κακής συνήθειας που έχεις...
Μήπως να απαγορευτεί και το οινόπνευμα επειδή κάποιοι γίνονται αλκοολικοί; Η μετρημένη χρήση τής επιφάνειας εργασίας δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Άλλο αν κάποιοι κάνουν κατάχρηση.
έγραψε:
Καταρχήν αν έχεις την λογική οτι κάποια στιγμή θα καθαρίσεις την επιφάνεια εργασίας σου αφού έχει γίνει ένα μπάχαλο και ένας σωρός από εικονίδια τότε προδιαθέτει , επαληθεύει και επιβεβαιώνει (την κακή συνήθεια που έχουμε από τα windows) ότι θα γίνει μπάχαλο η επιφάνεια εργασίας σου όπως συμβαίνει σε όλους οσους χρησιμοποιούν windows θέλοντας και μη όσο προσεκτικοί και νοικοκύριδες και αν ειναι. Έχετε δει καμία επιφάνεια εργασίας windows να μην είναι μπάχαλο και σωρός από εικονίδια? Εγώ προσωπικά ποτέ μου, ουτε στα δικά μου windows ούτε σε άλλους. Και όταν αποφασίζω να την νοικοκυρέψω τότε έχει φτάσει η ώρα του format...
Στα windows που έχω είναι ψιλομπάχαλο (όχι τραγικό όμως όπως έχω δει αλλού) αλλά αυτό κυρίως επειδή αφήνω τις εγκαταστάσεις εφαρμογών να δημιουργούν εικονίδια και μερικά μού αρέσουν για να τα σβήσω, αυτό είναι πράγματι μη λειτουργικό αλλά στην πράξη μπαίνω σπανιότατα στα windows για να με ενοχλεί πραγματικά (αντίθετα μετά από τόσο καιρό θυμάμαι τι έχω χωρίς να το ψάξω)
Στο λίνουξ τις σπάνιες φορές που πάει να γίνει μπάχαλο αυτό που κάνω αν βαριέμαι να βάλω τάξη είναι να δημιουργήσω ένα φάκελο desktop_2011.11.20, να τα ρίξω όλα σε αυτόν και αμέσως να τον αρχειοθετήσω κάπου εκτός επιφάνειας εργασίας. (τόσο απλό)
έγραψε:
Οπότε αυτή η λογική-φιλοσοφία:
α)προδιαθέτει ότι θα αρχίσεις να γεμίζεις την επιφάνεια εργασίας σου με εικονίδια
β)επαληθεύει το α, δηλαδή ότι θα γεμίσεις την επιφάνεια εργασίας σου με εικονίδια
γ)επιβεβαιώνει ότι λόγο του β κάποια στιγμή η επιφάνεια εργασίας θα είναι μή λειτουργική και συνάμα εκνευριστική και θα χρειάζεται πολύ χρόνο για να καθίσεις να την νοικοκυρέψεις κάτι που θα μπορούσες να το έκανες παράλληλα καθώς δουλεύεις... Δηλαδή επιβεβαιώνει ότι αυτή είναι κακή συνήθεια που την έχουμε κληρονομίσει από τα windows και αυτό θα πρέπει να αλλάξει...
α) Να επαναλάβω το παράδειγμα τής ποτοαπαγόρευσης;
β) Δεν ισχύει
γ) Ο συνδυασμός τής απάντησής μου στο (α) και στο (β)
έγραψε:
Επίσης θα ήθελα να πώ , να σκεφτούμε και να φανταστούμε το παραπάνω παράδειγμα που ανέφερε ο lucinos ότι, αν παρομοιάσουμε τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας μας με κλειστά βιβλία τα οποία έχουμε πάνω στο γραφείο μας τα οποία βιβλία ανοίγουν όταν κάνουμε διπλό κλικ πάνω τους και γίνονται παράθυρα τότε καταλαβαίνουμε ότι, όπως το βιβλίο είναι άχρηστο και μη επικοδομητικό όταν είναι κλειστό
Είσαι στο γραφείο σου και κάνεις μια δουλειά, ξαφνικά έρχεται κάποιος και σού δίνει ένα βιβλίο, Δεν θέλεις να ασχοληθείς αμέσως μαζί του αλλά σε μια ώρα. Τι κάνεις; Το αφήνεις απλά προσωρινά πάνω στο γραφείο σου. Δεν θέλεις να το βάλεις στην βιβλιοθήκη γιατί δεν θέλεις να αποφασίσεις εκείνη την στιγμή που θα το βάλεις στην βιβλιοθήκη και επιπλέον αν το βάλεις στην βιβλιοθήκη μπορεί να το ξεχάσεις (τουλάχιστον εγώ θα το ξεχάσω).
έγραψε:
Το εξώφυλλο των βιβλίων δηλαδή όταν είναι κλειστά (όπως δηλαδή τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας) η μόνη χρησιμότητα που έχουν είναι η εύκολη εύρεση του κατάλληλου βιβλίου.
Φαίνεται εδώ ακριβώς είναι η έλλειψη κατανόησης σε αυτό που λέω. Δεν αφήνω ΠΟΤΕ κάτι στην επιφάνεια εργασίας για την εύκολη εύρεση. Αφήνω κάτι στην επιφάνεια εργασίας γιατί θέλω να το θυμηθώ ότι υπάρχει και δευτερευόντως για κάποιους άλλους λόγους, αλλά ΠΟΤΕ για εύκολη εύρεση.
έγραψε:
Όταν όμως υπάρχουν πολλά βιβλία τότε η εύρεση γίνεται ευκολότερα και γρηγορότερα όταν αυτά είναι σε σωστή αλφαβητική σειρά τοποθετημένα με βάση τον τίτλο τους στην βιβλιοθήκη και όχι όταν τα έχουμε όλα μαζί σκόρπια πάνω στο γραφείο μας... Αυτή είναι η φιλοσοφία του gnome-shell δήλαδή να έχεις μία καθαρή επιφάνεια εργασίας (γραφείο) γίνοντας εύκολη εναλλαγή μεταξύ των παραθύρων (ανοιχτά βιβλία προς ανάγνωση) και να έχεις τις ελάχιστες δυνατές επιφάνειες εργασίες (γραφεία) ώστε να χωράνε τα παράθυρα σου (ανοιχτά βιβλία προς ανάγνωση) και να μπορείς να κάνεις εύκολα εναλλαγή μεταξύ των παραθύρων και των επιφανειών εργασίας χωρίς να γίνεται ένα μπάχαλο και χωρίς να έχεις ένα σωρό παράθυρα σε μία επιφάνεια εργασίας κανοντας τα κάθε φορά minimize-maximize -και για αυτό μάλιστα έχει αφαιρεθεί και αυτή η επιλογή (maximize-minimize) ώστε να σε αναγκάζει να χρησιμοποιείς τις διαφορετικές επιφάνειες εργασίας αν θέλεις να κρύψεις ένα παράθυρο και να μην το έχεις μπροστά σου. Παράλληλα η δημιουργία των επιφανειών εργασίας γίνεται δυναμικά ώστε να έχεις πάντα όσες ακριβώς επιφάνειες εργασίας χρειάζεσαι (ούτε μία περισσότερη αλλά ούτε μία λιγότερη) καθώς και να έχεις πάντα και μία καθαρή κενή επιφάνεια εργασίας (δηλαδή ένα ελεύθερο κενό γραφείο) για το αν θέλεις να επιλέξεις ένα καινούργιο παράθυρο (δηλαδή ένα καινούργιο ανοιχτό βιβλίο προς ανάγνωση) απογεύγοντας το μπαχαλο το οποίο πιθανόν να συμβαίνει στις αλλές επιφανειες εργασίες. Παράλληλα με το πάτημα ενός κουμπιου (των windows) ή σέρνοντας το ποντικι πάνω αριστερά έχεις μπροστα σου μία μικρογραφία της επιφάνειας εργασίας σου, με όλα τα παράθυρα καθώς και μία μικρογραφία όλων των επιφανειών εργασίας ώστε να μετακινείς και να τακτοποιείς όλα τα παράθυρα σου στις επιφάνειες εργασίας όπως θέλεις εσύ διατηρώντας τα πάντα όλα σε μία τάξη. Επίσης στο menu applications έχεις μπροστά σου την λίστα των εφαρμογών σου (σαν βιβλιοθήκη βιβλίων) σε μορφή εικονιδίων (σαν την επιφάνεια εργασίας των windows με τα εικονίδια και ακόμη καλύτερα γιατί ειναι σε αλφαβιτική σειρά και τακτοποιημένα σε κατηγοριες) και μπορείς είτε ψάχνοντας με το μάτι σου αλφαβητικά (ψάχνοντας αλφαβητικά στην βιβλιοθήκη) είτε χρησιμοποιώντας το search (λέγοντας στον βιβλιοθηκάριο ποιο βιβλίο θέλεις και σου το φέρνει) να βρείς την εφαρμογή-φάκελο- αρχείο που θέλεις...
καλύπτομαι από αυτά που έχω πει. Ο καθένας όπως βολεύεται. Το σβήνονται και να δημιουργούνται επιφάνειες εργασίας έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Εγώ μπορεί να θέλω στην τρίτη επιφάνεια εργασίας να παίζω παιχνίδια και να είναι πάντα η τρίτη επιφάνεια εργασίας. Οκ αν το θέλω πραγματικά αυτό δεν θα χρησιμοποιήσω το Gnome-shell. Τα πλεονεκτήματα τού σχεδιασμού τού Gnome-shell τα αντιλαμβάνομαι και δεν τα κατηγορώ. Απλά συνήθως πρέπει να είναι κατανοητό ότι κάθε διαφορετικός σχεδιασμός για να κερδίσει ένα πλεονέκτημα πάντα υπάρχει κάποιο μειονέκτημα. Αυτή είναι η φύση τών πραγμάτων. Και προσωπικά δεν θεωρώ το Gnome-shell κακό (η αρχική μου γνώμη ήταν κάκιστη αλλά η δεύτερη γνώμη είναι πολύ θετικότερη) Αλλά
δεν μπορούμε να λέμε στον κόσμο που βλέπει τα μειονεκτήματα "εσείς έχετε το πρόβλημα". Πρόβαλε τα πλεονεκτήματα, αλλά όταν κάποιος λέει "υπάρχει αυτό το μειονέκτημα", μην τού απαντάς "εσύ είσαι μειονεκτικός". Πιο νορμάλ είναι να τού πεις απλώς ότι υπάρχει και καλό στον σχεδιασμό και να το δοκιμάσει πριν το απορρίψει. Από εκεί και πέρα κάποιες μικρές απλές αλλαγές που μπορούν να γίνουν εύκολα γιατί να τις καταδικάζεις; Όταν εγώ επιλέγω να έχω εικονίδια στο desktop προσωπικά αντιλαμβάνομαι το "μειονέκτημα" στην ιδέα. Το βρίσκω όμως απείρως καλύτερο για μένα από το μην έχω αυτήν την δυνατότητα. Αυτή είναι μια πολύ μικρή αλλαγή. Σε μεγαλύτερες διαφωνίες πιστεύω ότι απλά θα πρέπει να υπάρχει μια διαφορετική επιλογή που να ταιριάζει περισσότερο στην προσωπική φιλοσοφία κάποιου, αντί να μπει στην διαδικασία να "το φέρει στα μέτρα του". Είναι δηλαδή για μένα προτιμότερο να έχουμε πολλά γραφικά περιβάλλοντα για να μπορούν να ικανοποιηθούν οι διαφορετικές ανάγκες ή προτιμήσεις παρά να έχουμε μόνο ένα το οποίο να εξαναγκαζόμαστε να το φέρουμε στα μέτρα μας ακόμα και αν έχουμε μεγάλες αποκλείσεις από τις επιθυμίες μας. Αλλά μικρές αλλαγές οι οποίες υπήρχαν γιατί θα πρέπει να επιλέγουν να τις στερήσουν από τούς χρήστες και να τις αφαιρούν με τόσο ζήλο. Πάρε την πιο απλή περίπτωση με τον τερματισμό τού υπολογιστή. Ο κάθε χρήστης αναρωτιέται πού στο καλό είναι.
έγραψε:lucinos έγραψε:
α) ο κάδος ανακύκλωσης.
Εδώ πιστεύω ότι για τον λόγο ότι δεν έχεις μία ακατάστατη επιφάνεια εργασίας με ακατάστατα, ίσως και άχρηστα αρχεία τα οποία πρέπει να τακτοποιήσεις ή να διαγράψεις κάνοντας γρήγορα και απλά drag and drop τα εικονίδια μέσα στο εικονίδιο του κάδου ανακύκλωσης, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να υπάρχει ο κάδος ανακύκλωσης σαν εικονίδιο κάπου.
Επαναλαμβάνομαι: "εσύ δεν νομίζεις, και καλά κάνεις για τον εαυτό σου. Όπως και εγώ τον θέλω και τον θέλω για μένα, όχι για σένα.
έγραψε:
Με τον κάδο ανακύκλωσης στην επιφάνεια εργασίας αυτό που πιστεύω κάνουμε όλοι μας είναι μόλις τον δούμε γεμάτο πατάμε εντελώς μηχανικά αδειασμα του κάδου ανακύκλωσης χωρίς να επιβεβαιώνουμε τι διαγράφουμε.
Δεν έχω διαγράψει ΠΟΤΕ κάτι τον κάδο με μηχανικό άδειασμα. Τον κάδο ανακύκλωσης τον αδειάζω αρκετά τακτικά πάντα κάποια στιγμή που "χαζεύω" και πάντα με έναν έλεγχο. Σε κάποιες περιπτώσεις εφόσον δεν κάνω μηχανικές κινήσεις και είμαι απολύτως βέβαιος δεν θέλω να τα περνάω καν από τον κάδο. Ο έλεγχος μπορεί να είναι καλός και γρήγορος ακριβώς επειδή τον κάνω σχετικά ταχτικά, οπότε δεν έχει χρονίσει κάτι.
έγραψε:
Αν κάποια στιγμή έχουμε έλειψη χώρου τότε μας βγαίνει αυτόματα το μηνυμα που μας προειδοποιεί και μας παραπέμπει στην διαγραφή αρχείων και τότε μπορούμε πολύ εύκολα να αδειάσουμε τον κάδο ανακύκλωσης με τα αρχεία τα οποία είχαμε διαγράψει και φυσικά εξακολουθουν να βρίσκονται εκεί πέρα.
Προσωπικά πιστεύω (για μένα) ότι αυτή η ταχτική είναι πολύ πιο επικίνδυνη. Γιατί όταν θα σού πεταχτεί το μήνυμα μπορεί να μην έχεις τον χρόνο να ελέγξεις και δεν θα μπορείς να το κάνεις γιατί θα γίνεται χαμός στον κάδο.
έγραψε:lucinos έγραψε:β) οι προσαρτημένοι δίσκοι. Πάντα έβρισκα εκπληκτική την ιδέα στο λίνουξ να βλέπω αυτόματα στην επιφάνεια εργασίας τούς δίσκους πού προσαρτώ. Είναι εξαιρετικά βολικό.
Σίγουρα είναι εξαιρετικά βολικό το να σου εμφανίζεται κάπου μπροστά σου ο δίσκος που μόλις προσάρτησες και άρα θέλεις να χρησιμοποιήσεις άμεσα αλλά γιατί αυτό να είναι με την μορφή εικονιδίου στην επιφάνεια εργασίας (και άρα να συμβάλει σε αυτή την ακαταστασία που είπαμε παραπάνω) και όχι με την μορφή μιας επισήμανσης, ένα notification στην περιοχή που εμφανίζονται τα autohide notifications στο gnome-shell στην κάτω δεξιά γωνία από το οποίο μπορείς να ανοίξεις το παράθυρο του δίσκου που μόλις προσάρτησες?
Εγώ θέλω να τούς βλέπω. Θέλω ένα εικονίδιο και για να τούς ανοίγω, και για να τούς κάνω ασφαλή αφαίρεση, και για να θυμάμαι ότι τούς έχω προσαρτήσει. Κανένα "notification" δεν τα κάνει όλα αυτά όπως τα θέλω. Τώρα όταν ξεκινάω τον υπολογιστή συνήθως δεν έχω κανέναν προσαρτημένο δίσκο. Οι προσαρτημένοι δίσκοι είναι εξορισμού κάτι προσωρινό οπότε δεν πρόκειται ποτέ να συμβάλουν σε ένα χάος στην επιφάνεια εργασία ούτε ποτέ είναι πολλοί σε αριθμό. Αν είχα ρομποτάκια που ερχόντουσαν και κάνανε αυτόματες προσαρτήσεις δεκάδων δίσκων τότε όντως θα προτιμούσα να μην μού χαλάει την επιφάνεια εργασίας όλη αυτή η χαοτική δραστηριότητα. Αυτήν την στιγμή και δεν βλέπω να αλλάζει στο μέλλον ο προσαρτημένος μου δίσκος είναι το στικάκι που βάζω στον υπολογιστή ή η κατάτμηση κάποιου άλλου λειτουργικού.
έγραψε:lucinos έγραψε:γ) το γνωστό σπιτάκι (που δείχνει στον προσωπικό μου φάκελο). Είναι χρήσιμο για να ανοίγεις έναν νέο φάκελο τού διαχειριστή αρχείων (ναυτίλου) ιδιαιτέρως όταν είσαι σε νέα επιφάνεια εργασίας.
Σε αυτό στην ουσία σου απαντάω και παραπάνω ότι δηλαδή δεν χρειάζεσαι να ανοίξεις έναν φάκελο(home directory στην περίπτωση μας) για κάποιον ιδιαίτερο λόγο αλλά για να βρεις ένα αρχείο ή εφαρμογή το οποίο γίνεται πολύ εύκολα από το search στο activities. Τώρα επειδή θα με κατηγορίσεις ότι εντάξει βάζουμε ένα search και τελειώσαμε και δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο? Όχι δεν λέω αυτό, απλά το search είναι ένα feature που σε διευκολίνει πάρα πολύ καθώς στις μέρες μας με τόσα πολλά αρχεία και τόσο μεγάλο όγκο δεδομένων είναι άκρως απαραίτητο και αναγκαίο καθώς είναι ο μόνος τρόπος να βρίσκουμε γρήγορα και χωρίς κόπο ότιδηποτε θέλουμε. Αλλά το gnome-shell σου δίνει όλες τις απαραίτητες λειτουργείες στο μενού activities όπως ας πούμε τον διαχωρισμό των εφαρμογών σε υποκατηγορίες για να γίνει η εύρεση τους πιο εύκολη αν θέλεις να το κάνεις και με το μάτι σου καθώς και σου τις εμφανίζει κατα αλφαβητική σειρά. Και αν χρησιμοποιείς πιο συχνά κάποιες εφαρμογές , για να μην κάθεσαι κάθε φορά να την ψάχνεις μπορείς να τις βάλεις στο αριστερό dock panel που σου εμφανίζεται στο αριστερό μέρος με την επιλογή προσθήκη στα αγαπημένα.
Καλά κάνεις και λες ότι δεν χρειάζεται, αλλά εγώ θέλω το σπιτάκι να το βλέπω και να ανοίγω σε μια νέα επιφάνεια εργασίας ένα νέο παράθυρο τού ναυτίλου χωρίς να έχω στο μυαλό μου κάποιο συγκεκριμένο αρχείο. Τόσο απλό.
έγραψε:
Όπως καταλαβαίνετε παραπάνω θεωρώ πολύ εξελιγμένο gui το gnome-shell και αυτός είναι και ο λόγος που όλα τα υπόλοιπα shells τα θεωρώ πατάτες...
Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι όντως το gnome-shell είναι πολύ εξελιγμένο GUI και αυτό είναι καλό για πολύ κόσμο, αλλά υπάρχει κόσμος που ΔΕΝ θέλει το πιο εξελιγμένο GUI, έχει άλλες προτεραιότητες για τις οποίες το gnome-shell είναι ακατάλληλο. Και εκεί ακριβώς εγώ δεν το κατάλαβες ίσως καλά αλλά παίρνω το μέρος τού gnome-shell. Γιατί αυτό που λέω είναι ότι αν κάποιος βάζει τόσο ψηλά αυτές τις άλλες προτεραιότητες ώστε να μην θέλει να κάνει το βήμα στο gnome-shell τότε θα πρέπει να αναγνωρίσει ότι κάποιο άλλο γραφικό περιβάλλον (πχ Xfce) μπορεί να είναι καλύτερο σε αυτές τις προτεραιότητες ΚΑΙ από το Gnome2. Όπως είπα είναι για μένα καλό να έχουμε διαφορετικά γραφικά περιβάλλοντα και ας υπάρχει κόσμος που νομίζει ότι αυτός ο κατακερματισμός κάνει κακό στο λίνουξ. Καλά κάνει και υπάρχει πλήθος επιλογών.
Και λες τα άλλα περιβάλλοντα πατάτες. Βάλε εσύ σε ένα παλιό νέτμπουκ Gnome3. Το LXDE όμως πετάει πολύ καλύτερα από τα XP (που πλέον μπορούμε να κατατάσσουμε σαν ελαφρύ γραφικό περιβάλλον). Βάλτο και πες μου ότι το Gnome3 δεν είναι πατάτα. Υπάρχουν διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις τελεία.
έγραψε:
Και αυτός είναι και ό λογος που με ενοχλεί η στροφή της canonical στο unity που θεωρώ ότι είναι μία στροφή που θα κάνει κακό στο ubuntu και πολύ πιθανών και στο υπόλοιπο linux...
Το unity και εγώ το θεωρώ πολύ κατώτερης κλάσης προϊόν από το gnome-shell. Ακόμα δεν έχω βάλει το 11.10 για να έχω μια νέα γνώμη (θα το βάλω) αλλά γενικά είναι κατά την γνώμη μου κακόγουστο. Για παράδειγμα η γνωστή μπάρα στα αριστερά συνδυάζει για μένα τα μειονεκτήματα τού να έχεις εικονίδια μπροστά σου με τα μειονεκτήματα να μην έχεις εικονίδια μπροστά σου. (αντί να κάνει το αντίστροφο). Βεβαίως δεν μπορούμε να έχουμε όλοι το ίδιο γούστο. Σε κάποιους άλλους μπορεί να τούς αρέσει και επιπλέον εγώ βλέπω και πλεονεκτήματα, μπορεί να μειονεκτήματα για μένα να είναι μεγαλύτερα αλλά λέει ψέματα και όποιος λέει ότι είναι καθαρά κακό.
έγραψε:
[b]Με όλα τα παραπάνω ξανατονίζω ότι ούτε έχω σκοπό να αντιπαρατεθώ με κάποιον
Μάς το ξανάπες αυτό

έγραψε:
Σίγουρα το κάθε ένα έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του.
Εδώ συμφωνούμε...
έγραψε:
Αλλά το θέμα είναι πιο συγκεντρώνει τα περισσότερα θετικά σε σχέση με τα υπόλοιπα...
Εδώ διαφωνούμε, το καθένα έχει διαφορετική συγκέντρωση και βάρος θετικών και αρνητικών ανάλογα με τις ανάγκες και το γούστο τού καθενός.