anagno έγραψε:Μπορεί να προτείνει κανείς μαγαζί για συναρμολόγηση υπολογιστή ???
Σκεφτόμουνα για e-shop.gr αλλά ένας φίλος μου είπε ότι έχει πάει για πτώχευση και δεν μπορώ να βρω στο ίντερνετ τί ακριβώς έχει συμβεί και επειδή σκοπεύω να σκάσω κανένα 1000 θα ήθελα να έχω εγγύηση και να μην μείνω με την εγγύηση στο χέρι (για να μην πω τπτ άλλο

)
Ξέρει κανένας κάποιο μαγαζί σχετικά φτηνό ???
Άλλαξε αν θες τον τίτλο του θέματός σου σε π.χ " Κατάστημα για αγορά υπολογιστή; " μιας και δεν θες να σου προτείνει κάποιος κομμάτια για τον υπολογιστή που θα φτιάξεις , αλλά κατάστημα απ' όπου θα τον αγοράσεις-συναρμολογήσεις.
Σε ότι αφορά τα καταστήματα δεν θέλω να τοποθετηθώ αρνητικά ή θετικά για κάποιο. Καταστήματα είναι όλα και προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους. Σχετικά με την εγγύηση ισχύουν αυτά που γράφει ο Holyshock
Holyshock έγραψε:Τωρά μιας και εσύ θές συναρμολογημένο μηχάνημα όπου και να πας θα έχει την εγγύηση καταστήματος
Όταν φτιάξεις υπολογιστή από το μηδέν , τότε το κατάστημα που στον φτιάχνει , αναλαμβάνει και την εγγύηση του υπολογιστή. Μην ξεχάσεις να ρωτήσεις ΤΙ περιλαμβάνει η εγγύηση και για πόσο καιρό.. (π.χ άμεση αντικατάσταση του κομματιού ; ή επισκευή ; ) και επίσης ΠΟΤΕ χάνεται ή εγγύηση..(π.χ "αν τον ανοίξω για να τον καθαρίσω , θα χάσω την εγγύηση" ; ή "αν προσθέσω έναν σκληρό δίσκο θα χάσω την εγγύηση ; " ).