από chrismet » 14 Φεβ 2013, 21:07
Να κάνω μια παρένθεση. Αν μπορεί να απαντηθεί.
Στο εν λόγω δίσκο (SSD), όταν ακόμα ήταν καινούργιος, προσπάθησα αρχικά να εγκαταστήσω τα win7, δεν τα πήρε. Αργούσε... έκανε διάφορα.
Στη συνέχεια είπα να εγκαταστήσω winXP που τα δουλεύω χρόνια και έχω κάνει άπειρες επιτυχημένες εγκαταστάσεις. Στη περίπτωση των xp δεν άνοιγε καθόλου το pc την επομένη το πρωί. Ακαταλαβίστικο...
Έτσι, μια και στο νου μου τριγυρνούσε πολύ καιρό πριν η ιδέα των UBUNTU ( να τα μάθω | γνωρίσω) εγκατέστησα (πράγματι) το ubuntu, που εγκαταστάθηκαν μια χαρά και παίζουν τέλεια. Μα τέλεια όμως και είναι πολύ γρήγορα. [ Η αφαίρεση τους από τον SSD για την ώρα δεν σημαίνει εγκατάλειψη, απλά θα τα εγκαταστήσω σε άλλο δίσκο ]. Το σύστημα μου δεν είναι και το πλέον σύγχρονο. Έχει μια ηλικία περίπου 5 ετών. Στο εν λόγω λοιπόν σύστημα εγκατέστησα win 7 σε κλασικό φυσικό δίσκο, μια και στον SSD στάθηκε αδύνατο. Και πλέον είναι μια χαρά χωρίς προβλήματα. Το ερώτημα είναι: έχετε ακούσει να υπάρχει δυσλειτουργία για εγκατάσταση win7 σε δίσκο SSD όταν το υπόλοιπο σύστημα (hardware) δεν είναι το πλέον σύγχρονο;