fili έγραψε:Όταν όμως τοποθετώ την κάρτα ήχου που έχω και τα συνδέω με καλώδια στα ηχεία μου και βάζω αναπαραγωγή ήχου απο την κάρτα είναι όλα οκ.
Aναφέρεσαι σε εξωτερική usb ;
fili έγραψε:Καλησπέρα μετά απο εγκατάσταση τον windows 7 έχει δημιουργηθεί το εξής πρόβλημα ο ήχος μου ακούγεται σαν να γρατσουνάει.
Αυτό υποθέτω από την ενσωματωμένη.
Στο κάνει μόνο από τα ενσωματωμένα ηχειάκια του υπολογιστή ή και από την έξοδο ήχου, οδηγώντας τον ήχο σε εξωτερική συσκευή.
Ξεκινάω λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι έχεις εγκαταστήσει σωστά τους drivers και γενικώς δεν υπάρχει πρόβλημα software.
Aν λοιπόν υπάρχει πρόβλημα hardware, μπορεί να είναι σε διάφορα σημεία.
Η κακή περίπτωση είναι να έχει γενικώς πρόβλημα η κάρτα.
Αν το κάνει μόνο από τα ενσωματωμένα ηχεία, μπορεί να φταίνε αυτά.
Αν το κάνει και από τα ηχειάκια και από το line out τότε μάλλον φταίει η κάρτα (ελπίζω οι drivers και όχι το hardware).
Aν το κάνει μόνο από το line out, τότε μπορεί να φταίει ακόμα και το καλώδιο, ή και η προενίσχυση της κάρτας (χαμήλωσε όσο το δυνατόν την ένταση από το pc και χρησιμοποίησε αυτήν του εξωτερικού ενισχυτή).
Αν μπορούσες να μπουτάρεις το pc έστω από live cd ubuntu (χωρίς εγκατάσταση, μόνο για δοκιμή) θα βλέπαμε πως θα συμπεριφερόταν η κάρτα εκεί και θα αποκλείαμε κάποια ενδεχόμενα.
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.