Καλησπέρα,
έχω λάβει κανά δυο φορές e-mail για να συμμετέχω σε ανταλλαγή συνδέσμων για μια σελίδα που τρέχω. Ομολογώ πως δε γνωρίζω ιδιαίτερα για αυτό το θέμα. Γνωρίζει κανείς; Η σελίδα που μου έκανε την πρόταση είναι η.....
Ευχαριστώ.

lepidas έγραψε:Βάλε το στο spam filter αυτο το email

the_eye έγραψε:Με το που έβαλες το Link εδώ τους έδωσες ήδη reference link.

πισω απο τετοιες σελιδες υπαρχει το χαος, δε μπορω να το εξηγησω πιο απλα, μόνο χαμένος θα βγείς - ΕΣΥ.konnn έγραψε:lepidas έγραψε:Βάλε το στο spam filter αυτο το email
Για πες, γιατί;

lepidas έγραψε:πισω απο τετοιες σελιδες υπαρχει το χαος, δε μπορω να το εξηγησω πιο απλα, μόνο χαμένος θα βγείς - ΕΣΥ.konnn έγραψε:lepidas έγραψε:Βάλε το στο spam filter αυτο το email
Για πες, γιατί;
Άμα θες επισκεψιμότητα στη σελίδα σου βάλε μια κάμερα ειδικά τώρα καλοκαιράκι θα βλέπουμε ωραία πράγματα (μη πάει το μυαλό σας στο πονηρό χαχαχα)
Θα πάρεις ένα Cubieboard και μια Logitech c550=110ε+κανενα εξτρα καλωδιο 120 ευρω συνολο - απο εκει και περα θα εχεις ενα οπλο και θα πρεπει να το αξιοποιησεις - πχ μια καμερα που εχω απο 1/1/13 εως σημερα εδωσε 5,131 pageviews
*απο χτες παίζω με ενα τετοιο cubieboard με ubuntu 12.10 περασμένο στην NAND μνημη και είναι απειρως σταθερο
Ζήτα περισσότερες info και τις δίνω εδώ

όλα αυτα τα sites που "υποσχονται" link exchange ειναι στο blacklist της google, αυτή δεν τους δίνει καμία σημασία και το κυριώτερο χαλάει την εικόνα που έχει αυτή η μηχανή αναζήτησης για άλλα site που είναι εκεί μέσα (παρά τρίχα το δικό σου).konnn έγραψε:
Οκ, ευχαριστώ. Και εμένα μου φάνηκε κάπως περίεργο το όλο....Ψάχνοντας είναι πως υπάρχει σχετική ορολογία στην wikipedia αλλά εντελώς ασαφής.
Off topic:
Θα επανέλθω με ερωτήματα σχετικά με την κάμερα αν και στη σελίδα μου δε πολυ-κολλάει.

Αν θες γράψε λίγο πιο αναλυτικά.lepidas έγραψε:

pmav99 έγραψε:Αν θες γράψε λίγο πιο αναλυτικά.lepidas έγραψε: