έγραψε:Είμαι 17 χρονών και βαριέμαι να βρω καμιά δουλειά της προκοπής. Θέλω να φτιάξω ένα πρόγραμμα να κλέψω τους κωδικούς του λογαριασμού σας στην τράπεζα και να σηκώσω τις καταθέσεις σας.
έγραψε:Είμαι 17 χρονών και θέλω να φτιάξω ένα πρόγραμμα να κλέψω τους κωδικούς του λογαριασμού της Μαιρούλας στο Facebook για να της κάνω καμάκι
έγραψε:Είμαι 17 χρονών και μαθαίνω προγραμματισμό. Σχεδιάζω να φτιάξω ένα πρόγραμμα που θα κρατάει μια βάση δεδομένων με κάποια ευαίσθητα δεδομένα, πως μπορώ να το ασφαλίσω έναντι κάποιου exploit; Ποιους τομείς θα πρέπει να προσέξω; Από τι κινδυνεύω;

Μεταφέρθηκε στην κατάλληλη ενότητα

dOUbLE GEMiNiS έγραψε:Αυτο που θα ηθελα ειναι να ρωτησω πως μπορει να επιτευχθει η δημιουργια ενος exploit και η εκμεταλευση μιας ευπαθειας μεσω του προγραμματισμου,δηλαδη πως με την C++ θα μπορουσα να κατανοησω εις βαθος την εννοια του "exploit" και τελικα να δημιουργησω ενα.

dOUbLE GEMiNiS έγραψε:Φιλε M.Jackson ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.Εχεις δικιο πρωτα πρεπει να μαθω πως δουλευουν τα συγκεκριμενα πραγματα και μετα να βρω τροπο να προχωρησω στην ασφαλεια δικτυων.Και ετσι θα ξερω πως να προστατευτω και εγω αλλα και θα μαθω πραγματα σχετικα με δικτυα.Εχεις να μου προτεινεις αλλες γλωσσες που να με βοηθανε σε αυτο?Απο οτι βλεπω εσυ ξερεις καμποσες περιπου ποσο καιρο ασχολησε με προγραμματισμο?