προβλημα πιστοποιησης

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

προβλημα πιστοποιησης

Δημοσίευσηαπό delear05 » 18 Φεβ 2014, 19:18

στα πλαισια της αναβαθμισης μου η HOL μου εστειλε ένα ρουτερ ΖΤΕ.το πρόβλημα μου είναι το εξης.οταν φυγω από τον χωρο και προσπαθήσω να συνδεθω όταν επιστρεψω (με το κινητο ) μου βγαζει μηνυμα το κινητο ότι παρουσιαστηκε πρόβλημα πιστοποίησης με αποτέλεσμα να χρειαζεται ολη την ωρα να δινω ξανα τον κωδικο του ρουτερ.αυτο που θα ηθελα να ρωτησω είναι εάν αυτό είναι πρόβλημα του κινητου (samsung s3) η του ρουτερ και εάν καποιος γνωριζει την λυση.Σας ευχαριστω πολύ.
delear05
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: προβλημα πιστοποιησης

Δημοσίευσηαπό eliasps » 18 Φεβ 2014, 19:32

delear05 έγραψε:στα πλαισια της αναβαθμισης μου η HOL μου εστειλε ένα ρουτερ ΖΤΕ.το πρόβλημα μου είναι το εξης.οταν φυγω από τον χωρο και προσπαθήσω να συνδεθω όταν επιστρεψω (με το κινητο ) μου βγαζει μηνυμα το κινητο ότι παρουσιαστηκε πρόβλημα πιστοποίησης με αποτέλεσμα να χρειαζεται ολη την ωρα να δινω ξανα τον κωδικο του ρουτερ.αυτο που θα ηθελα να ρωτησω είναι εάν αυτό είναι πρόβλημα του κινητου (samsung s3) η του ρουτερ και εάν καποιος γνωριζει την λυση.Σας ευχαριστω πολύ.

Aν οι άλλες συσκευές που συνδέονται στο δίκτυο δεν παρουσιάζουν τέτοια συμπεριφορά τότε είναι θέμα κινητού, πράγμα που φαντάζει ως πιθανότερο.
Δοκίμασε και με άλλο κινητό, laptops κλπ για να το διαπιστώσεις.

Μεταφέρθηκε στην κατάλληλη ενότητα.

Άβαταρ μέλους
eliasps
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: eliasps
IRC: eliasps
Εκτύπωση

Re: προβλημα πιστοποιησης

Δημοσίευσηαπό delear05 » 19 Φεβ 2014, 11:20

σε ευχαριστω για την απαντηση.οντως όλα τα αλλα κινητα η υπολογιστες δουλευουν κανονικα.μηπως γνωρίζεις καποια λύση?
Ευχαριστω
delear05
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Περί Τεχνολογίας