Προτάσεις για εφαρμογές πλοήγησης gps se android

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Προτάσεις για εφαρμογές πλοήγησης gps se android

Δημοσίευσηαπό malos » 03 Φεβ 2015, 04:53

Χρησιμοποιείτε κάποια εφαρμογή στην android συσκευή σας; Αν μείνατε ικανοποιημένοι με κάποια ή γνωρίζετε, να τις συζητήσουμε εδώ;
Ευχαριστώ.
Επεξεργαστής: AMD Ryzen 9 5900x
Μνήμη Gskill 16gb (2X8gb), 3200 mh, CL 14
Μητρική: Asrock X570 phantom gaming X
Τροφοδοτικό: Corsair 850 platinum
Δίσκος: SSD Corsair MP600 (1 TB)
Άβαταρ μέλους
malos
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Re: Προτάσεις για εφαρμογές πλοήγησης gps se android

Δημοσίευσηαπό qsd330 » 03 Φεβ 2015, 12:51

επιτρέπεται ή θα ειναι και λιγο διαφημιση....??

αν σε ενδιαφερει μπορω να σου πω μερικα πραγματα σε pm εχω δοκιμασει καμποσα ειτε σε κινητο ειτε σε gps συσκευη
Spoiler: show
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 18.04 64bit , Windows 10
Intel ι5-4590 @ 3.30GHz ‖ RAM 8 GB ‖ ASUS B85M-E - bluechip Computer AG BUSINESSline
nVidia GF119 [GeForce GT 610] [10de:104a] {nvidia}
enp3s0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 09) ‖ Dual Screen
Άβαταρ μέλους
qsd330
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό lepidas » 03 Φεβ 2015, 18:27

sygic, λειτουργεί χωρίς σύνδεση αλλά οι χάρτες δεν είναι δωρεάν
Άβαταρ μέλους
lepidas
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό eliasps » 03 Φεβ 2015, 19:49

Off topic:
qsd330 έγραψε:επιτρέπεται ή θα ειναι και λιγο διαφημιση....??

Επιτρέπεται.
Άβαταρ μέλους
eliasps
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: eliasps
IRC: eliasps
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό qsd330 » 03 Φεβ 2015, 22:15

ok.. ευχαριστω...

εχω δοκημασει sygic, navigon, garmin, igo...
ta 3 πρωτα ειναι τυπικα προγραμματα που απλα κανουν την δουλια τους με το navigon να ειναι ισως το ποιο απλο και με καλους χαρτες
και μετα εχουμε το igo.... το οποιο οπως και το linux το κανεις οτι θες....αρκετοι παραμετροι και μαλιστα μπορεις να δωσεις αλλους τοσους σε ενα αρχειο κειμενου (sys.txt) βγενουν αρκετοι χαρτες για αυτο απο πολλες εταιριες με προτημηση στους HERE (παλιοι navteq) και τον teleatlas (tomtom... Πλεον google) ειναι οι 2 καλητεροι της αγορας και μαληστα αντιθετοι γιατι ο πρωτος εχει την καλητερη καλυψη στην αθηνα ενω ο δευτερος για επαρχεια....
και αμα θες βαζεις και τους 2 ή οσους θελεις....
για μενα το igo ειναι μακραν το καλυτερο προγραμμα gps με τους 2 προαναφερθεν χαρτες

ps αν χρειαζεσαι gps συχνα πρεπει να ψαξεις να παρεισ κανονικο μηχανακι και οχι απο το κινητο...
Intel ι5-4590 @ 3.30GHz ‖ RAM 8 GB ‖ ASUS B85M-E - bluechip Computer AG BUSINESSline
enp3s0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 09) ‖ Dual Screen
Άβαταρ μέλους
qsd330
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό malos » 03 Φεβ 2015, 22:59

Κι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να επιτρέπεται, όχι η διαφήμιση αλλά ο ελεύθερος διάλογος. Αλίμονο αν μία κατάσταση καπελώνει έτσι αβίαστα μια άλλη! Στην προκειμένη περίπτωση ή μία κατάσταση είναι η διαφήμιση και η άλλη ο διάλογος. Αφού είναι μέσα στη ζωή μας τα προϊόντα έχουμε δικαίωμα να μιλάμε γι αυτά. Είτε αρνητικά είτε θετικά. Μία καλή άποψη δε μπορεί να απαγορευθεί.
Στο θέμα τώρα, σας ευχαριστώ πολύ. Το sygic το δοκίμασα και μπορώ να πώ ότι το βρήκα καλύτερο από άλλα που δοκίμασα και δεν θυμάμαι ποια είναι. Όμως δεν με ικανοποίησε απόλυτα γιατί έχω στο μυαλό μου εδώ και πέντε περίπου χρόνια κάτι που μου μου είχε δείξει ένας φίλος στο τότε κινητό του (όχι android). Έλεγε ρε παιδιά "Σε τριάντα μέτρα στρίψτε αριστερά" και έφτανες στα δυο-τρία μέτρα
και έλεγε "ΤΩΡΑ, στρίψτε αριστερά". Φοβερά εύστοχο. Ωστόσο πήγα να το ανοίξω το sygic μετά από καιρό και έχει λήξει λέει. Τώρα οι χάρτες λήξανε που λες Lepidas; Δεν θυμάμαι ακριβώς. Αλλά μάλλον.
ΤΑ έχω απεγκαταστήσει τώρα όλα όσα είχα βάλει, 2-3 ήτανε και ομολογώ ότι δεν με βόλεψαν.
Άμα αξίζει κάποιο θα το αγοράσω. Εντάξει μωρέ μη μου γίνεται και εμμονή πια το τσάμπα! Αλλά πρέπει να κάνω και pay-pal και με αγχώνει γα|ώτο όταν έχω να κάνω κάτι που δεν ξέρω και πρέπει να μελετήσω και κατατάσσεται στα σοβαρά πράγματα της ζωής :shifty:
Πόσο κάνει αλήθεια; Και τι τιμές προτείνεται εσείς στο πνεύμα του [Σχέση τιμής/ευχρηστίας] (Την βγάζουμε ψιλομνημονιακά να σημειώσω). Έχει με 10 - 15 ευρώ ας πούμε κανένα βαρβάτο;

qsd330 Σε ευχαριστώ για όλα αυτά. Είναι τζαμπέ κάποιο; Μιλάμε πάντα για χωρίς ίντερνετ έτσι;

(Θα πάω να τα κοιτάξω τώρα. Ελπίζω να μη διασπαστώ πάλι με τόσες εικόνες και λινκς και καταλήξω να διαβάζω για τηλεοράσεις :?
Γι αυτό και σας ρωτάω τόσα ρε παιδιά. Δείξτε κατανόηση. :roll: )
Επεξεργαστής: AMD Ryzen 9 5900x
Μνήμη Gskill 16gb (2X8gb), 3200 mh, CL 14
Μητρική: Asrock X570 phantom gaming X
Τροφοδοτικό: Corsair 850 platinum
Δίσκος: SSD Corsair MP600 (1 TB)
Άβαταρ μέλους
malos
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό qsd330 » 03 Φεβ 2015, 23:13

φιλε μου ή πληρωνεις το προγραμμα ή τους χαρτες εκτος και αν παρεισ συσκευη....
ποιο τσαμπε google maps με οτι συνεπαγεται

αν θες ξεκινα λιγο διαβασμα εδω...
http://gpspocketpc.gr/phpbb/index.php

ps ασ με βοηθησει καποιος που ξερει..... εχω την εντυπωση οτι μπορεις να αγωρασεις απο το google play ενα προγραμμα και αν δεν εισαι αυχαριστημενοσ να παρεις τα λεφτα σου πισω αλλα αυτο πρεπει να γινει σε μικρο χρονικο διαστημα
Τελευταία επεξεργασία από qsd330 και 03 Φεβ 2015, 23:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
qsd330
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό eliasps » 03 Φεβ 2015, 23:13

Off topic:
malos έγραψε:Κι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να επιτρέπεται, όχι η διαφήμιση αλλά ο ελεύθερος διάλογος. Αλίμονο αν μία κατάσταση καπελώνει έτσι αβίαστα μια άλλη! Στην προκειμένη περίπτωση ή μία κατάσταση είναι η διαφήμιση και η άλλη ο διάλογος. Αφού είναι μέσα στη ζωή μας τα προϊόντα έχουμε δικαίωμα να μιλάμε γι αυτά. Είτε αρνητικά είτε θετικά. Μία καλή άποψη δε μπορεί να απαγορευθεί.

Το θέμα σχετίζεται άμεσα με λογισμικό, ελεύθερο ή μη, οπότε σε αυτή την ενότητα είναι εντός θέματος.
Τώρα αν αρχίζαμε να μιλάμε για το ποια εταιρία επίπλων είναι η καλύτερη, τότε μάλλον το θέμα θα κλειδωνόταν. :P
Εγώ ως μέλος του φόρουμ δεν ενοχλούμαι που διαβάζω αυτό το θέμα, αλλά κάτι παντελώς άσχετο ίσως μου φαινόταν αρνητικό.
Άβαταρ μέλους
eliasps
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: eliasps
IRC: eliasps
Εκτύπωση

Επιστροφή στο Περί Τεχνολογίας