Κι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να επιτρέπεται, όχι η διαφήμιση αλλά ο ελεύθερος διάλογος. Αλίμονο αν μία κατάσταση καπελώνει έτσι αβίαστα μια άλλη! Στην προκειμένη περίπτωση ή μία κατάσταση είναι η διαφήμιση και η άλλη ο διάλογος. Αφού είναι μέσα στη ζωή μας τα προϊόντα έχουμε δικαίωμα να μιλάμε γι αυτά. Είτε αρνητικά είτε θετικά. Μία καλή άποψη δε μπορεί να απαγορευθεί.
Στο θέμα τώρα, σας ευχαριστώ πολύ. Το sygic το δοκίμασα και μπορώ να πώ ότι το βρήκα καλύτερο από άλλα που δοκίμασα και δεν θυμάμαι ποια είναι. Όμως δεν με ικανοποίησε απόλυτα γιατί έχω στο μυαλό μου εδώ και πέντε περίπου χρόνια κάτι που μου μου είχε δείξει ένας φίλος στο τότε κινητό του (όχι android). Έλεγε ρε παιδιά "Σε τριάντα μέτρα στρίψτε αριστερά" και έφτανες στα δυο-τρία μέτρα
και έλεγε "ΤΩΡΑ, στρίψτε αριστερά". Φοβερά εύστοχο. Ωστόσο πήγα να το ανοίξω το sygic μετά από καιρό και έχει λήξει λέει. Τώρα οι χάρτες λήξανε που λες Lepidas; Δεν θυμάμαι ακριβώς. Αλλά μάλλον.
ΤΑ έχω απεγκαταστήσει τώρα όλα όσα είχα βάλει, 2-3 ήτανε και ομολογώ ότι δεν με βόλεψαν.
Άμα αξίζει κάποιο θα το αγοράσω. Εντάξει μωρέ μη μου γίνεται και εμμονή πια το τσάμπα! Αλλά πρέπει να κάνω και pay-pal και με αγχώνει γα|ώτο όταν έχω να κάνω κάτι που δεν ξέρω και πρέπει να μελετήσω και κατατάσσεται στα σοβαρά πράγματα της ζωής
Πόσο κάνει αλήθεια; Και τι τιμές προτείνεται εσείς στο πνεύμα του [Σχέση τιμής/ευχρηστίας] (Την βγάζουμε ψιλομνημονιακά να σημειώσω). Έχει με 10 - 15 ευρώ ας πούμε κανένα βαρβάτο;
qsd330 Σε ευχαριστώ για όλα αυτά. Είναι τζαμπέ κάποιο; Μιλάμε πάντα για χωρίς ίντερνετ έτσι;
(Θα πάω να τα κοιτάξω τώρα. Ελπίζω να μη διασπαστώ πάλι με τόσες εικόνες και λινκς και καταλήξω να διαβάζω για τηλεοράσεις
Γι αυτό και σας ρωτάω τόσα ρε παιδιά. Δείξτε κατανόηση.

)