Σήμερα το πρωί ο αδερφός μου ήρθε να με ζητήσει βοήθεια γιατί δεν μπορούσε να κάνει επιτήρηση πιστοποίησης(κάτι σαν την ανανέωση του πτυχίου ECDL) που πήρε πέρσι και θέλει κάθε χρόνο ανανέωση. Ήρθε με τον κωδικό που του έδωσε το φροντιστήριο σε μένα να δοκιμάσω και εγώ(τι πράγμα και αυτό να θέλει ανανέωση.....). Δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και αναγκάστικα να πάρω τηλέφωνο στην ECDL για να μάθω τι "παίζει".
Και μου λέει το απίστευτο η κοπελίτσα στο τηλέφωνο, ότι θέλει να έχω ie για να μπορέσω να ολοκληρώσω την διαδικασία..
Την λέω ότι κανένας υπολογιστής στο σπίτι μου δεν έχει(δεν μπήκα στο κόπο να αναφέρω για ubuntu γιατί θα "μπλοκάριζε" το σύστημα!!!!)..
Και με "συμβουλεύει" να πάω σε internet cafe ή σε κάποιο φίλο μου που έχει για να ολοκληρώσω την διαδικασία..
Καταλαβαίνω απόλυτα τον λόγο που θέλει να έχει ie για να κάνεις αυτή τη διαδικασία(κοτζάμ ενότητα για το συγκεκριμένο προϊόν πληρώνεις) αλλά για πιο λόγο το θεωρούν δεδομένο ότι θα έχουμε και ie και wind@@@@@..;;;; Μπορεί έγω να ήθελα να πάρω το ECDL για να με βοηθήσει στη δουλειά μου αλλά να μην έχω στο σπίτι μου wind@@@@@...
Τι να πω ρε παιδιά, εκνευρίστηκα πρωί πρωί......
Y.Γ.: Σόρρυ αν το έβαλα σε λάθος θέση το θέμα, αλλά μπερδεύτηκα και δεν ήξερα που ακριβώς να το ανεβάσω. Αν υπάρχει πρόβλημα, ας το μεταφέρει κάποιος διαχειριστής...