domain farm

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

domain farm

Δημοσίευσηαπό h_tsopelas » 17 Σεπ 2009, 13:35

διαβασα καπου πως η google μπορει να κανει ban στο σιτε σου εαν διαπιστωσει domain farm. η ερωτηση μου ειναι τι θεωρειτε domain farm. εαν εγω για παραδειγμα εχω ενα σιτε www.mysite.gr και μεσα σε αυτο φτιαχνω minisite καποιων επαγγελματιων www.mysite.com/hlias και ο ηλιας παραδειγμα θελει να εχει δικο του domain και ετσι κανω forward το www.mysite.com/hlias στο www.mysite2.gr και ο γιωργος παραδειγμα θελει να εχει δικο του domain και ετσι κανω forward το www.mysite.com/giorgos στο www.mysite3.gr και τα λοιπα, αυτο θεωρειτε domain farm?το να εχω π.χ. 200 υποσελιδες στο σιτε μου και να εχω παρει 200 αντοιστιχα domains για καθε υποσελιδα.δεν θα βγαινουν στην ιδια σελιδα, σε διαφορετικες υποσελιδες.
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Χάλια
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 18.04 X64
Προδιαγραφές ⇛ AMD RYZEN 2700X │TRANSCEND NVME M.2 128GB | CORSAIR LPX 16GB DDR4 2933MHZ │ SAPPHIRE RX 550 2GB GDDR5 │ASROCK B450 PRO4 │ 5.1 AUDIO │ LG 24MK400H-B
h_tsopelas
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Re: domain farm

Δημοσίευσηαπό g00fy » 22 Σεπ 2009, 20:02

Ο όρος "domain farm" αναφέρεται σε πολλά domain με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο που στην περίπτωσή σου δεν ισχύει.

Σε όλους μας έχει τύχει να χτυπήσουμε κατα λάθος μια σελίδα π.χ. www.ubutu.com και να μας βγάλει σαχλαμάρες διαφημιστικά που παραπέμπουν σε συναφή περιεχόμενα ή προτροπή αγοράς του ονόματος, η οποία σελίδα υπάρχει ατόφια και σε πολλά άλλα domain.

Δε νομίζω πως χρειάζεται να ανησυχείς, κάνε την δουλειά σου άφοβα!
Η/Υ: Intel Pentium DualCore / 2GB RAM / nVidia Geforce 8400GS / Ubuntu 10.04 64bit
Η/Υ: Toshiba Tecra R10-10S / Ubuntu 9.10 64bit

motd: May the source be with you!
g00fy@ubuntu-gr.org:~$ cat /etc/γνώσεις.conf
Linux:kuru (όχι guru) / Προγραμματισμός:Ναί / Αγγλικά:Καλά
Άβαταρ μέλους
g00fy
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Περί Τεχνολογίας