Ελληνικό Live DVD με το vtiger504 (πρόγραμμα CRM)

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Ελληνικό Live DVD με το vtiger504 (πρόγραμμα CRM)

Δημοσίευσηαπό diamond_gr » 20 Νοέμ 2009, 17:45

Η εταιρεία Open for Business έχει ελληνοποιήσει το web based λογισμικό CRM Ανοικτού Κώδικα, vTiger CRM.
Τώρα, προσφέρει την έκδοση 5.04 εγκατεστημένη σε ένα LiveDVD ώστε να μην χρειάζεται εγκατάσταση στο δίσκο, εντελώς δωρεάν. Το LiveDVD βασίζεται στο PCLinuxOS 2009 και είναι αρκετά πλήρες σαν διανομή, για Desktop εφαρμογές.
Διανέμεται μέσω torrent (εδώ) ενώ στο site υπάρχει και η liveCD έκδοση που όμως είναι αρκετά βασική (δεν περιέχει εφαρμογές γραφείου) και κατεβαίνει απ' ευθείας.

Θεωρώ ότι είναι πολύ χρήσιμη εφαρμογή για οποιαδήποτε επιχείρηση θέλει να διαχειρίζεται τις σχέσεις της με τους πελάτες της με έναν οργανωμένο τρόπο και παρ' όλες τις αδυναμίες της, είναι αρκετά πλήρης (και δωρεάν, μη το ξεχνάμε, συνήθως οι εφαρμογές CRM είναι πανάκριβες).

Υπάρχει δυνατότητα να κατέβει και από τον server της ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΕΛΛΑΚ.

Μερικές φωτογραφίες του Vtiger:

Επισκεφθείτε το Blog μου.

Υποστηρίξτε το GNOME
Άβαταρ μέλους
diamond_gr
seniorTUX
seniorTUX

Launchpad: diamond_gr
IRC: diamond_gr
Εκτύπωση

Re: Ελληνικό Live DVD με το vtiger504 (πρόγραμμα CRM)

Δημοσίευσηαπό pkst » 20 Νοέμ 2009, 18:23

Χμμμμ , ακουγεται πολύ καλή προσπάθεια. Από τα scrrrenshots όμως βλέπω ξενόγλωσσο γραφικό περιβάλλον και προβλήματα κωδικοποίησης χαρακτήρων . Πως σου φάνηκε ? λειτουργεί σωστά?
And the beast shall be made legion. Its numbers shall be increased a thousand thousand fold. The din of a million keyboards like unto a great storm shall cover the earth, and the followers of Mammon shall tremble.
Άβαταρ μέλους
pkst
Διαχειριστής
Διαχειριστής

IRC: pkst
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό diamond_gr » 20 Νοέμ 2009, 18:46

pkst έγραψε:Χμμμμ , ακουγεται πολύ καλή προσπάθεια. Από τα scrrrenshots όμως βλέπω ξενόγλωσσο γραφικό περιβάλλον και προβλήματα κωδικοποίησης χαρακτήρων . Πως σου φάνηκε ? λειτουργεί σωστά?

Βασικά οι εικόνες είναι παρμένες από το site του vtiger. Τις δίνω απλά για να πάρετε μια εικόνα του πως είναι το πρόγραμμα.
Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα (δεν έχω και χώρο αλλά και χρόνο). Έχω ζητήσει από φίλους που το δοκίμασαν να βγάλουν κάποια screens.
Επισκεφθείτε το Blog μου.

Υποστηρίξτε το GNOME
Άβαταρ μέλους
diamond_gr
seniorTUX
seniorTUX

Launchpad: diamond_gr
IRC: diamond_gr
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 20 Νοέμ 2009, 19:53

Το έχω δοκιμάσει εγώ και είναι άψογα σε Ελληνικά και λειτουργεί πολύ καλά και από live άλλα και όταν το κάνεις σε πραγματικές συνθήκες Server Based .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sudobash » 04 Ιαν 2010, 00:32

pkst έγραψε:Χμμμμ , ακουγεται πολύ καλή προσπάθεια. Από τα scrrrenshots όμως βλέπω ξενόγλωσσο γραφικό περιβάλλον και προβλήματα κωδικοποίησης χαρακτήρων . Πως σου φάνηκε ? λειτουργεί σωστά?

Λειτουργεί άψογα και με ελληνική γλώσσα:

Ubuntu 9.10 32bit | 2 x Intel Core 2 Duo T5500 @ 1.66GHz | 2GB DDR2 RAM | Intel 950 Graphics
Richard Stallman wrote the compiler God used. The Big Bang was the Universe's first segfault.
Άβαταρ μέλους
sudobash
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Περί Τεχνολογίας