bendersteed έγραψε:Α και σχεδόν έχω εγκαταλείψει τον FF για χάρη του rekonq. Πάει σφαίρα,
Ρε συ φιλέ .. σοβαρά σου δουλεύει??
Σε εμένα παραπέει όλη την ώρα.
Συντονιστής: adem1
bendersteed έγραψε:Α και σχεδόν έχω εγκαταλείψει τον FF για χάρη του rekonq. Πάει σφαίρα,

malos έγραψε:Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να τις παίζει σαν τον ναυτίλο ; Δηλαδή κατευθείαν με το ποντίκι από πάνω; (Έβαλα και τα πακέτα mpg321, vorbis-tools που νομίζω αυτά χρειάζονταν)
| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

Nisok έγραψε:Ρε συ φιλέ .. σοβαρά σου δουλεύει??
Σε εμένα παραπέει όλη την ώρα.

kzlazy έγραψε:Σε μένα όταν τον τρέχω, δεν έχει την κλασική toolbar με τα γράμματα (τη βασική με τα file/ edit/ view/ history/ bookmarks...). Βλέπω βέβαια τα σχετικά εικονίδια στη μοναδική που υπάρχει, αλλά μου φαίνεται περίεργο και δεν βρήκα κάτι που να την κάνει να εμφανίζεται... Καμία ιδέα;
έγραψε:Τι εννοείς με το Alt+F2 ;

malos έγραψε:3) Το kffmpegthumpnailer το έβαλα και έβγαλα το mplayerthumps. Δεν μου έδειχνε thumpnail από το αρχείο video στον dolphin. Δεν λέω για δεξιά πάνω.
Λέω στην προβολή των αρχείων του φακέλου. Έτσι, το έβγαλα και ξαναέβαλα το mplayerthumps
| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

Bendersteed έγραψε: Μπα, δεν κάνεις κάτι στραβά, έτσι είναι το interface. Εξάλλου είναι όλες οι επιλογές προσβάσιμες από τα δυο κουμπιά, δίπλα στην μπάρα διευθύνσεων. Με το αστέρι οι σελιδοδείκτες με το άλλο οι επιλογές. Α λά chromium

kzlazy έγραψε:Καλημέρα.
Από την κυκλοφορία της νέας έκδοσης (10.04) είδαμε πολλά νήματα που αφορούν εντυπώσεις, προβλήματα και γενικώς σχόλια για το ubuntu αλλά δεν πήρε το μάτι μου καθόλου kubuntu. Γιατί;
kzlazy έγραψε:Ας γράψει κάποιος που το δοκίμασε τις εντυπώσεις του. Στο τέλος τέλος είναι κι αυτό LTS.

Epirotes έγραψε:Προτείνω δε να ξαναμετρηθούμε, να δούμε πόσοι είμαστε.![]()

Επιστροφή στο Περιβάλλον Εργασίας / Εμφάνιση / Εφέ / Customization