Nestorikos έγραψε:Παιδια καλησπέρα...
Καλημέρα!
Nestorikos έγραψε:Εγκατεστησα εδω και καιρό το 10.4 LTS netbook remix edition.
Εχθές έκανα εγκατασταση απο synaptics το compiz με ολα τα παρελκομενα. Επίσης ενεργοποίησα από το Προτιμησεις/ Εμφανιση / Οπτικά εφέ το "Εξτρα"
Μάλλον κακώς έκανες και πρέπει να αντιστρέψεις την ενέργεια αυτή!
Nestorikos έγραψε:Εκλεισα μετά το υπολογιστη κ σημερα που τον ανοιξα, μολις μπει στο συστημα μου εμφανιζει μόνο την μπάρα επάνω και η οθόνη αναβοσβήνει...
Σε recovery μπαίνει;
Nestorikos έγραψε:Καταφερα να κάνω Αποσυνδεση και να ξανασυνδεθω σε συστημα Gnome και οχι σε Netbook remix edition. Δεν εχω προβλημα με την οθονη, απεγκατεστησα ο,τι εγκατεστησα εχθες αλλα και παλι σε netbook remix μου κανει το ιδιο προβλημα. Παραλληλα σε gnome δεν εχω όλες τις επιλογες στα παραθυρα οπως πριν (πχ δεν μπορω να μεγαλώσω το παραθυρο η να το κλείσω - για να κλεισω ενα παραθυρο παω Αρχειο/Εξοδος)
Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει;
Ε βασικά, netbook, συνήθως σ' αυτά η κάρτα γραφικών είναι ενσωματωμένη και δεν σηκώνει πολλά εφέ.
Και προσπάθησε να μπεις σε recovery στο netbook remix και προσπάθησε να τα διορθώσεις από κει.

Επίσης με μπέρδεψες με το gnome που αναφέρεις, έχεις εγκαταστήσει στο netbook remix edition ξεχωριστή συνεδρία gnome;

Οδηγίες για νέα μέλη ----
Οδηγοί - How to - Tutorials1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)