Το περιβάλλον εργασίας παρουσιάζει προβλήματα

...unity, kde, gnome, xfce, κλπ ...compiz, κλπ

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Αν έχετε πρόβλημα με την λειτουργία του unity δοκιμάστε να το επαναφέρετε με την παρακάτω εντολή σε τερματικό.
unity --reset (ισχύει μέχρι και την 12.04)

Το περιβάλλον εργασίας παρουσιάζει προβλήματα

Δημοσίευσηαπό nikos_sib » 08 Μάιος 2011, 16:30

Καλησπέρα..
Ανέφερα ένα εκ των προβλημάτων σε άλλο θέμα, αλλά δυστυχώς υπάρχουν και άλλα, άρα ίσως είναι κάτι γενικό.

- Στην κάτω μπάρα υπάρχουν τα ονόματα των προγραμμάτων και παραθύρων που εκείνη τη στιγμή έχουμε ανοιχτά. Έχουμε την επιλογή να αλλάζουμε τις θέσεις τους. Σε εμένα αυτό δε γίνεται και δε μπορώ να το διορθώσω με κάποιο τρόπο. Επίσης αλλάζουν οι θέσεις από μόνες τους.
Αν έχω για παράδειγμα ανοιχτά vlc firefox deluge emesene και θέλω να βάλω πρώτο το firefox και τελευταίο το deluge δε με αφήνει να το κάνω.

- Όταν έχουμε πολλά παράθυρα σε μια επιφάνεια εργασίας και θέλουμε να κάνουμε ευκολότερη τη ζωή μας, μπορούμε να στείλουμε κάποιο/α σε κάποια άλλη επιφάνεια για να ξεφορτώσουμε κάποια άλλη. Όταν στέλνω κάποιο σε μια επιφάνεια, δε το στέλνει εκεί αν δεν πάω κι εγώ εκεί. Αν πχ στείλω το deluge στη 2η, πάει εκεί μόνο αν μετακινηθώ και εγώ στη 2η.

- Όταν έχω πολλά παράθυρα ανοιχτά και μεγιστοποιημένα, όταν πάω από το ένα στο άλλο 1 στις 2 φορές το παράθυρο εμφανίζεται κενό. Μια μόνο λευκή σελίδα με το γκρι περίγραμμα και τον τίτλο στα αριστερά. Πρέπει να το ελαχιστοποιήσω και να το μεγιστοποιήσω ξανά για να εμφανίσει το περιεχόμενο του. Αν για παράδειγμα μιλάω στο emesene και από πίσω βλέπω ένα φόρουμ, αν κάνω κλικ στη σελίδα που είναι από πίσω, το emesene φεύγει κανονικά από μπροστά για να δω τη σελίδα, αλλά αντί για ένα γεμάτο παράθυρο, δε βλέπω τίποτα. Το "κατεβάζω" και το "ανεβάζω" ξανά και τότε το δείχνει.

Φαντάζομαι θα υπάρχει κάποιο γενικό πρόβλημα για να δημιουργούνται όλα αυτά.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας
1 Γνώσεις Linux: Πολύ Λίγα ┃ Προγραμματισμού: Όχι ┃ Αγγλικών: Καλά
2 Ubuntu 13.04 raring 3.8.0-19-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu), Ubuntu 3.5.0-28-generic
3 Intel Core i5-2410M CPU @ 2.30GHz ‖ RAM 3861 MiB ‖ Dell Inc. 0FXK2Y - Dell Inc. Inspiron N5110
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller [8086:0116] {i915} ⋮ nVidia GF108M [GeForce GT 525M] [10de:0df5] {}
5 eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controller [10ec:8136] (rev 05) ⋮ wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34)
nikos_sib
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Περιβάλλον Εργασίας / Εμφάνιση / Εφέ / Customization