Δεν το λενε Compiz Fusion

...unity, kde, gnome, xfce, κλπ ...compiz, κλπ

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Αν έχετε πρόβλημα με την λειτουργία του unity δοκιμάστε να το επαναφέρετε με την παρακάτω εντολή σε τερματικό.
unity --reset (ισχύει μέχρι και την 12.04)

Δεν το λενε Compiz Fusion

Δημοσίευσηαπό sotosgh » 12 Ιουν 2008, 13:44

Λοιπόν παίδες.
Δοκίμασα να εγκαταστήσω το Compiz Fusion από τα updates που μου δίνει και φαίνεται ότι όλα πάνε καλά. Έλα όμως που όταν ψάχνω να βρώ που το πέρασε και πως θα το βρίσκω (είναι στη λίστα του System - ναι το έχω σε αγγλική γλώσσα) το εμφανίζει ως Advanced Desctop κ.λ.π. Βέβαια έχει τα στοιχεία που δίνει το Compiz Fusion που θέλω να πειράξω, αλλά δεν ξέρω αν είναι μόνο αυτά. Έχει και μια άλλη επιλογή για εγκατάσταση (δε θυμάμαι πως λέγεται) που υποθέτω σχετίζεται με το Compiz Fusion και μάλλον είναι κάποια εξτρά.
Άλλο μπέρδεμα είναι η αλλαγή των Themes. Εκεί να δείτε χαμός που γίνεται. Ψάξε βρες σελίδα με themes, εγκατέστησέ τα, αλλά τα εικονίδια είναι άλλο μπέρδεμα. Τεσπα.
Το μόνο πρόβλημα που μου μένει να λύσω είναι η ρύθμιση για αυτόματη αναγνώριση ασύρματων δικτύων και απιλογή σύνδεσης σε ένα από αυτά.
C U guys!!!
sotosgh
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Δεν το λενε Compiz Fusion

Δημοσίευσηαπό ilpara » 12 Ιουν 2008, 14:29

καλό είναι να γράφεις τα προβλήματα ένα ένα και αναλυτικά σε δικό του νήμα (αν δεν υπάρχει ίδιο ανοιχτό - το ψάχνεις πρώτα) στη σωστή κατηγορία, καθώς και να βάλεις στην υπογραφή σου τα στοιχεία του συστήματος σου όπως εγώ

Πράγματι οι ρυθμίσεις όπως λες είναι στο Advanced Desktop. Συμβαίνει συχνά στο ubuntu άλλο να είναι το όνομα του πακέτου και αλλιώς να εμφανίζεται στο μενού. Το ίδιο ισχύει και για gparted / Partition Editor και άλλα. Δες και τον σχετικό οδηγό http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=22&t=109 για compiz.

Για ασύρματα δίκτυα ψάχτο και γράψε στην κατηγορία http://forum.ubuntu-gr.org/viewforum.php?f=25
*Oδηγίες προς Nεοεισερχόμενους*ΟδηγοίLive chat (IRC)
⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
⇛ Ubuntu 12.04 32bit
⇛ Dell M4300: T7500 (2.2GHZ 4MB) ┃ 2GB ┃ NVIDIA Quadro FX 360M (256MB) ┃ Intel 4965 ┃ 15.4" WUXGA
Άβαταρ μέλους
ilpara
powerTUX
powerTUX

IRC: ilpara
Εκτύπωση

Επιστροφή στο Περιβάλλον Εργασίας / Εμφάνιση / Εφέ / Customization