Αφαίρεση Unity

...unity, kde, gnome, xfce, κλπ ...compiz, κλπ

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Αν έχετε πρόβλημα με την λειτουργία του unity δοκιμάστε να το επαναφέρετε με την παρακάτω εντολή σε τερματικό.
unity --reset (ισχύει μέχρι και την 12.04)

Re: Αφαίρεση Unity

Δημοσίευσηαπό simosx » 20 Μαρ 2012, 22:12

PaPo έγραψε:Απλά πιστεύω ότι να αφουγκραστεί η μαμά εταιρία τα θέλω και των παλιών χρηστών ή αυτών που θέλουν όχι πολλά εφέ δεν θα πείραζε.. Κάτι τέτοιο δεν γίνεται, ούτε καν με μορφή ερωτηματολογίου ούτε τίποτα... Αυτό ενοχλεί εμένα, όχι να είναι default πλέον το unity.... Αυτό μπορώ να το δω, να το δοκιμάσω.. Αλλά το να μην με ρωτάνε δεν μ' αρέσει...

Τα πρώτα βήματα της ανάπτυξης του Unity έγιναν πριν από μερικά χρόνια, και υπήρχε η δυνατότητα στον καθένα να σχολιάσει.
Κάθε μέρα λαμβάνονται αποφάσεις για θέματα UI σε διάφορα πακέτα ελεύθερου λογισμικού, και τα άτομα που αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους συζητούν και λαμβάνουν αποφάσεις.

Αν θέλεις να βοηθήσεις από εδώ και εμπρός στην ανάπτυξη του Unity από πλευράς σχεδίασης, τότε μπορείς να γραφτείς στη λίστα https://lists.launchpad.net/unity-design/maillist.html Εδώ θα χρειαστείς να δεις το Unity 5.0 που είναι διαθέσιμο με το Ubuntu 12.04 beta1 για να συνεχίσεις τη συζήτηση που γίνεται στη λίστα. Στον παραπάνω σύνδεσμο μπορείς να δεις και τις συζητήσεις από το 2009.

Για το Unity έγιναν έρευνες χρηστικότητας με νέους χρήστες υπολογιστών, που βιντεοσκοπήθηκαν και μελετήθηκαν διεξοδικά, ώστε να γίνει το Unity όσο το δυνατόν πιο φιλικό στους περισσότερους χρήστες.
Προσωπικά θα μού αρκούσε να έχω ένα τερματικό αντί για γραφικό περιβάλλον. Ωστόσο, αν με ενδιέφερε μόνο ο εαυτός μου, τότε θα έκανα τη δουλειά μου με όποιο τυχαίο λειτουργικό σύστημα και δε θα αφιέρωνα τον χρόνο μου στις λίστες και στα φόρουμ όπως το Ubuntu-gr για να βοηθώ νέα μέλη.

Θέλω ακόμη περισσότερα άτομα να χρησιμοποιούν ελεύθερο λογισμικό, και αν περιβάλλοντα όπως το Unity και το GNOME Shell μπορούν να βοηθήσουν, τότε και εγώ είμαι σε θέση να προσαρμοστώ.
προσωπικό ιστολόγιο ϗ πλανήτης Ubuntu-gr
Συμβάλετε και εσείς στο ελληνικό βιβλίο Ubuntu!
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Πολύ καλό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.10 saucy 3.11.0-031100rc1-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3555 MiB ‖ Sony Corporation VAIO
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6320] [1002:9806] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας υπογραφή (παραπάνω κείμενο) αυτόματα με κλικ εδώ!
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Launchpad: simosx
IRC: simosx
Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Περιβάλλον Εργασίας / Εμφάνιση / Εφέ / Customization