Παιδιά καλησπέρα.
Μόλις ολοκλήρωσα μια φρέσκια εγκατάσταση της 12.04 στο λαπτοπ της υπογραφής μου και ενώ όλα δουλεύουν μια χαρά, αντιμετωπίσω κάποια μικρά θέματα εμφάνισης σε κάποιες εφαρμογές.
Στο skype στις προηγούμενες διανομές τόσο οι γραμματοσειρές όσο και το "θέμα" το παραθύρου ταίριαζαν με το υπόλοιπο στήσιμο του συστήματος ( επιλογή στυλ - ρυθμίσεις υπολογιστή ). Τώρα -από την πρώτη στιγμή που το άνοιξα- ακόμα και αν είναι επιλεγμένο το "ρυθμίσεις συστήματος" , βλέπω πως η γραμματοσειρά και το θέμα είναι διαφορετικά - και ενώ παλιότερα ήταν οι κλασσικές πορτοκαλί αποχρώσεις στις επιλογές, τώρα είναι γαλάζιο/μπλε, και στο μενού, δίπλα στις επιλογές υπάρχουν εικονίδια - σαν το παλιό μενού του gnome. Έχω δοκιμάσει να το αλλάξω αλλά δεν τα κατάφερα.
Επίσης, κατά το gksu nautilus, όλο το θέμα του παραθύρου πηδάει πίσω στο χρόνο 10 χρόνια. Πολύ χοντροκομμένα τα πάντα.
Το ίδιο και όταν τρέχω το bleachbeat σαν root. Και ίδιο και στο firestarter.
Μπορώ να τα αλλάξω κάπως?
Επίσης.. Τρέχω με bumblebee μιας και έχω gt525m..Δεν ξέρω αν μπορεί να φταίει αυτό - αν και δύσκολο μου φαίνεται
(offtopic αλλά μιας και γράφω: δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το " όταν έχω αγγλική διάταξη στο πληκτρολόγιο. Μου δίνει μόνο ¨ και μόνο αφού πατήσω το πλήκτρο 2 φορές)