από vasilimertzani » 22 Δεκ 2012, 17:34
καταρχην να σας ευχαριστησω και να ζητησω συγνωμη,μιας και στην υπογραφη ειναι αλλος υπολογιστης απο αυτον που αναφερω με το συγκεκριμενο προβλημα(δεν ηξερα, πρεπει να αλλαζω την υπογραφη μου σε καθε ερωτηση που κανω και αφορα αλλον υπολογιστη; ).
με εχει παιδεψει πολυ το συγκεκριμενο μηχανημα,αρχικα εγκατεστησα την 12,04 και σερνοταν.μου ζητησε να γινει αναβαθμιση και κολησε στην μεση κατα την διαρκεια της εγκαταστασης και δεν ξαναανοιξε.σκεφτηκα οτι θα ηταν καλο να την ξαναπερασω ( ξεχασα να πω την πρωτη φορα που τα περασα οτι εκανα 3 partition,ntfs,boot kai 1 gb swap).
αφου τελειωσε και η δευτερη προσπαθεια, εξακολουθουσε βεβαια να σερνεται και να κολαει συνεχεια.(αρχικο παραθυρο απενεργοποιηουσε απευθειας το unity).
ξαναεκανα ενημερωση την 12,10 και ως δια μαγειας το μηχανημα πεταγε.
εκει διαπιστωσα οτι εχει γινει ενα ακομα partition swap 512 mb.
θεωρησα λοιπον οτι εκει θα ειναι το προβλημα και διεγραψα το πρωτο swap που ειχα κανει και απο τοτε δεν ξανανοιξε (grub rescue unknown filesystem), φανταζομαι θα σας ειναι γνωστο.
μιας και εμενα δεν ηταν γνωστο, ξαναφορμαρω τον δισκο,περναω αρχικα τα xp.ξαναγραφω ενα dvd με την 12,10 πια (αφου με αυτην μονο καταφερε και δουλεψε.ξαναπερναω την εκδιση αυτη την φορα χωρις g parted. αυτοματα μου προτεινε να χωρισει τον δισκο.τον χωρισα σε 8 windows kai 32 ububtu και προχωρησε στην εγκατασταση οπου φτασαμε εδω.οποτε πιστευω η 12,04 δεν θα βοηθησει κατι.
ξεχασα να αναφερω οτι ξαναπερασα την 12,10 σημερα και κανει παλι τα ιδια.
1 Linux: Αρχάριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Μέτριος
2 -Computer- Ubuntu 14.04.1 LTS
3 Intel Core2 Duo CPU P8400 2.26GHz ‖ RAM 3018 MiB ‖ COMPAL JHL90 - COMPAL
4 nVidia G96 [GeForce 9600M GT] [10de:0649] (rev a1)
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02) ⋮ wlan0: Intel Ultimate N WiFi Link 5300 [8086:4235]