Γεια σας φιλοι μου.Δεν ξερω εαν ειναι το καταλληλο σημειο για να ανοιξω αυτη τη συζητηση.Στον υπολογιστη της υπογραφης,εγκαθιστω το ubuntu απο το 2008 με αρκετα μεγαλη επιτυχια.Παντα εκανα "καθαρη" εγκατασταση,γιατι γρηγορα ανακαλυψα οτι δημιουργουνταν καποια "θεματα" με την αναβαθμιση απο την προηγουμενη εκδοση.Τελος παντων,μεχρι τωρα την εβγαζα καθαρη και ημουνα αρκετα ευχαριστημενος,μεχρι την εκδοση 12.04 LTS.
Αρχικα δεν μπορουσα να κανω εγκατασταση του συστηματος,γιατι οταν εφθανε στην κατασταση της εγκαταστασης με το slideshow μου εβγαζε ανακοινωνση λαθους και με πεταγε εκτος.Μετα απο αρκετο ψαξιμο,βρηκα πως να αποεγκαθιστω την εικονα με "sudo apt-get remove ubiquity-slideshow-ubuntu".δυστυχως ομως μετα εχω προβλημα με το compiz,κανει τον υπολογιστη να σερνεται,κυριολεκτικα.Εγκατεστησα το compizconfig-setting manager και αφαιρεσα πολλα στοιχεια αλλά ματαια.Τελικα εγκατεστησα το Xubuntu αλλα και εδω δεν ειναι ολα ροδινα.Μετα την απεγκατασταση του Ubuntu,βρηκα μια λυση που μπορει να δουλευε,τουλαχιστον σε παλιοτερες εκδοσεις το εκανε.Να κανω logout και στην επιλογη login να διαλεξω "classic view(no effects)".
Αυτη ειναι η ερωτηση μου,στις νεες εκδοσεις του Ubuntu,υπαρχει αυτη η επιλογη ?Για να μην κανω παλι πειραματα με τα λειτουργικα συστηματα.
Ευχαριστω προκαταβολικα,καλη συνεχεια.