DASH lenses/scopes/plugins/etc customization

...unity, kde, gnome, xfce, κλπ ...compiz, κλπ

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Αν έχετε πρόβλημα με την λειτουργία του unity δοκιμάστε να το επαναφέρετε με την παρακάτω εντολή σε τερματικό.
unity --reset (ισχύει μέχρι και την 12.04)

DASH lenses/scopes/plugins/etc customization

Δημοσίευσηαπό apaleftos » 09 Νοέμ 2014, 16:02

Χαιρετώ το φόρουμ!!

Off topic:
Μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να επιστρέψω στο ubuntu. Αφορμή η αγορά ενός laptop (αυτό της υπογραφής) και οι δυσκολίες που συνάντησα με το lmde (που ήταν το βασικό μου os στο desktop τα τελευταία 2-3 χρόνια). Το ubuntu έκατσε πολύ καλά και δουλεύουν όλα out of the box (ελπίζω να μου κάνει την χάρη και το bumblebee - δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα). Μου φαίνεται πως είναι πιο αργό-βαρύ, αλλά χαλάλι...

Στα δια ταύτα...

Πέραν του ότι στην αρχή μπερδεύτηκα.. dash, bash, scopes, lenses, plugins... :-? έχω αρχίσει να βγάζω μια άκρη. (έχω εγκαταλείψει το ubuntu από την εποχή του 10.10)

Το βασικό ερώτημα μου είναι: Μπορώ (και αν ναι, πως;) να φέρω τον dash (καλά το λέω;;) στα μέτρα μου;
Για παράδειγμα... Να φύγει το "more suggestions" από το app lens και να απεγκαταστήσω κάποια plugins.
Το μόνο που βρήκα είναι το πως να τα απενεργοποιήσω.
Spoiler: show
Γνώσεις Linux: Μαθαίνω... ┃ Προγραμματισμού: Προτιμώ τον αυθορμητισμό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
OS: Ubuntu 14.04 trusty 3.13.0-32-generic 64bit (en_US.UTF-8, Unity ubuntu)
Intel Core i7-4510U CPU @ 2.00GHz ‖ RAM 3857 MiB ‖ Dell Inc. 0WW73H - Dell Inc. Inspiron 3542
Intel Haswell-ULT Integrated Graphics [8086:0a16] {i915} ⋮ nVidia GM108M [GeForce 840M] [10de:1341] {}
wlan0: Qualcomm Atheros QCA9565 / AR9565 Wireless Network Adapter [168c:0036] (rev 01)
eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E Ethernet [10ec:8136] (rev 07)
Άβαταρ μέλους
apaleftos
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: DASH lenses/scopes/plugins/etc customization

Δημοσίευσηαπό matthew » 09 Νοέμ 2014, 20:45

Για τις προτεινόμενες εφαρμογές απεγκατέστησα το unity-webapps. Δε θυμάμαι πως λέγεται ακριβώς το πακέτο (είναι πολλά & διάφορα), αν ψάξεις για webapps στο κέντρο λογισμικού ή στο synaptic θα το βρεις. Για τα lens επίσης θα τα βρείς με αναζήτηση για lens στο synaptic. Προσωπικά τα ξήλωσα όλα εκτός από αυτό με τις εγκατεστημένες εφαρμογές εννοείται (unity-lens-applications). Απλά προσοχή αν αφαιρέσεις & το unity-lens-files γιατί μετά δεν μπορεί να τρέξει το unity tweak tool αν το έχεις ή το εγκαταστήσεις μετά.
Γνώσεις Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Άβαταρ μέλους
matthew
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Περιβάλλον Εργασίας / Εμφάνιση / Εφέ / Customization