Υπολογιστής εικονιδιο

...unity, kde, gnome, xfce, κλπ ...compiz, κλπ

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Αν έχετε πρόβλημα με την λειτουργία του unity δοκιμάστε να το επαναφέρετε με την παρακάτω εντολή σε τερματικό.
unity --reset (ισχύει μέχρι και την 12.04)

Υπολογιστής εικονιδιο

Δημοσίευσηαπό JohnEngineer » 28 Μαρ 2009, 12:39

Έχω Ubuntu 8.10 και έβαλα το desktop της KDE - μέρα με την νύχτα με αυτό της GNOME... Το πρόβλημα μου είναι ότι δέν μπορώ να εμφανίσω με τίποτα το εικονίδιο

του Υπολογιστή μου στο desktop.. Αλλάζω τις ρυθμίσεις με το gconf-editor και ενώ λέει ότι είναι ορατό.. αυτό μάλλον αόρατο είναι.. Ομοίως και με τον Κάδο και με τα

άλλα που έχει για τσεκάρισμα.. Έχω και το Compiz, μήπως το χαλάει αυτό.. δέν ξέρω.. Πάντως τον Κάδο τον έβαλα απο το Menu με δεξί κλίκ.. Τον Υπολογιστή πώς θα τον καταφέρω?
JohnEngineer
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Υπολογιστής εικονιδιο

Δημοσίευσηαπό monkgr » 29 Μαρ 2009, 20:26

Μπορείς να εγκαταστήσεις το Ubuntu tweak. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για ρυθμίσεις στο σύστημά σου. Αν θυμάμαι καλά, δεν υπάρχει στα κανονικά αποθετήρια, αλλά στο launchpad. Μπορείς να το βρεις - και να δεις και την περιγραφή της διαδικασίας εγκατάστασης - αν ψάξεις λίγο στο Google.
Μήγαρις ἔχω ἄλλο στὸ νοῦ μου, πάρεξ ἐλευθερία καὶ γλῶσσα; (Διονύσιος Σολωμός)

[i][color=#FF0040]Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Μόνο LaTeX ┃ Ἀγγλικά: Καλά
Άβαταρ μέλους
monkgr
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Re: Υπολογιστής εικονιδιο

Δημοσίευσηαπό Babis_ECE » 30 Μαρ 2009, 14:02

monkgr έγραψε:Μπορείς να εγκαταστήσεις το Ubuntu tweak. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για ρυθμίσεις στο σύστημά σου. Αν θυμάμαι καλά, δεν υπάρχει στα κανονικά αποθετήρια, αλλά στο launchpad. Μπορείς να το βρεις - και να δεις και την περιγραφή της διαδικασίας εγκατάστασης - αν ψάξεις λίγο στο Google.

Μπορείς να το βρεις στο getdeb.net..! ;)
http://www.getdeb.net/app/Ubuntu+Tweak
Apple MacBook Pro 13.3" Intel i5 2.3GHz (Early 2011)
Άβαταρ μέλους
Babis_ECE
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Περιβάλλον Εργασίας / Εμφάνιση / Εφέ / Customization