ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ

...unity, kde, gnome, xfce, κλπ ...compiz, κλπ

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Αν έχετε πρόβλημα με την λειτουργία του unity δοκιμάστε να το επαναφέρετε με την παρακάτω εντολή σε τερματικό.
unity --reset (ισχύει μέχρι και την 12.04)

ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ

Δημοσίευσηαπό guerilla » 18 Απρ 2009, 01:24

ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΒΑΣΙΚΑ ΕΝΑ)
ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ . ΔΗΛ. ΒΛΕΠΩ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΒ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΑΝ GUEST ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ (ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΝ ΧΕΡΩ ΤΙ{ΒΟΗΘΕΙΑ})
ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΙΤΕ ΠΧ FACEBOOK ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕΡΙΚΑ "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ" ΤΟΥ SITE ( TO PROFIL ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΚΤΛΠ) ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΑ.
ΑΠΛΑ ΔΕΧΝΕΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ HELP
Επεξεργαστής : 4x Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
RAM: 4000MB
Λογισμικό: Ubuntu 9.04
Κάρτα γραφικών : Nvidia GeForce 9600 GT
Aνάλυση Οθόνης : 1680x1050
Άβαταρ μέλους
guerilla
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 18 Απρ 2009, 02:00

Καλώς όρισες :D
Για τα χρώματα δες τις ρυθμίσεις του video player που χρησιμοποιείς και πάτα το reset
κανονικά είναι "σωσμένες" στο /home/to_onoma_xrhsth/.onoma_video_player
Αν δεν αλλάξει εκτέλεσε :
Κώδικας: Επιλογή όλων
gstreamer-properties

και δοκίμασε να αλλάζοντας το drop-down list με τα plugins

Και ο browser reset θέλει αλλά σου έχω μια ιδέα για να μην χάσεις τις ρυθμίσεις τσάμπα
Αν μπαίνεις με Firefox; δοκίμασε να εκτελέσεις:
Κώδικας: Επιλογή όλων
firefox -profilemanager

θα σου βγάλει ένα παράθυρο με μια λίστα με το profile σου πάτα να κάνεις ένα καινούργιο profile που σημαίνει "καθαρός" browser σαν καινούργιος
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Μην διαγράψεις το παλιό profile απλά κάνε ένα καινούργιο "καθαρό" να δείς άμα παίζει
μπες στο facebook και τσέκαρε αν τα δείχνει τώρα.
Αν παίζει τότε κάποιο addon φταίει η κάποια ρύθμιση δοκίμασε στο κανονικό σου profile να απενεργοποιείς ένα ένα μέχρι να δεις τι φταίει

Δοκίμασε τα αυτά και πες μας τι έγινε

Σημείωση - παρότρυνση:
Μην γράφεις με κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις
διάβασε εδώ :
viewtopic.php?f=2&t=279
μια στιγμούλα θα σου πάρει , βοηθάει και εσένα και όλους εδώ :)
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό guerilla » 18 Απρ 2009, 14:51

παιδια σας ευχαριστω
ολα οκ
Επεξεργαστής : 4x Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
RAM: 4000MB
Λογισμικό: Ubuntu 9.04
Κάρτα γραφικών : Nvidia GeForce 9600 GT
Aνάλυση Οθόνης : 1680x1050
Άβαταρ μέλους
guerilla
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 18 Απρ 2009, 17:22

guerilla έγραψε:παιδια σας ευχαριστω
ολα οκ

Σε παρακαλώ διάβασε προσεχτικά το (Oδηγίες προς νεοεισερχόμενους σε forum ή linux) και το άρθρο "Πως βρίσκω λύσεις..." του 1ου τεύχους του περιοδικού ubuntistas, ψάξε λίγο το θέμα μόνος σου, και αν δεν βγάλεις άκρη ξαναρώτα (μη διστάσεις!), αν πάλι βρεις λύση δημοσίευσε την εδώ και κάνε κλικ στο εικονίδιο "Επιλύθηκε"V" στο πρώτο σου μήνυμα .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Περιβάλλον Εργασίας / Εμφάνιση / Εφέ / Customization