Καλημέρα, καλη εβδομάδα.
Εχθές πέρασα από 8,04 gnome σε 8,10 Kubuntu. Παιδεύτηκα μέχρι αργά το βράδυ. Το εκανα επειδή ηθελα να δοκιμάσω το KDE4. Δεν δουλεύει το compiz fusion. Βασικά πάντα φορμάρω την κατάτμηση /root ενώ την κατάτμηση /home την κρατάω σταθερή. Πάντα στο gnome με το που γινόταν η εγκατάσταση το compiz fusion δούλευε κανονικά. Τώρα δεν δουλευει. Ακολούθησα τις οδηγίες του φίλου vista killer από το blog του αλλα δεν μπορεσα να το κανω να δουλεψει. Εγκατέστησα το compizfusio icon αλλα δεν ανταποκρίνεται. Το δε παράθυρο Advanced Desktop Effects Settings ειναι άδειο. Δεν εχει καμμιά κατηγορία. Δεν ξέρω που εκανα λάθος η δεν εκανα. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει???
Επίσης στο gnome εχουμε το mozilla totem plugin για video και ακρόαση ραδιοφωνικων σταθμών. Στο kde4 τι βάζουμε??
Εχει πρόβλημα συνερεγασίας και με τα screenlets αφου σε κάθε εκίνηση τα μισα ανοίγει και τα μισά όχι, όπως επίσης και με το ασύρματο δίκτυο αφου ο ρουτερ ειναι διπλα και η ενδειξη σταθμης σηματος ειναι η μισή.
Και φυσικά σκοτεινιάζει την εικόνα οποτε θέλει. Κανονικά αυτο συνέβαινε στο gnome στην περίπτωση που αρκετή ώρα είχα τον υπολογιστή χωρίς χρήση. Αυτό τώρα συμβαίνει σε άσχετα χρονικά διαστήματα.
Το σύστημα μου είναι αυτό που δηλώνεται στην υπογραφή μου.
Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ.