Συντονιστής: adem1

per έγραψε:Μερικές φορές η αλλαγή γλώσσας με alt+shift κολλάει και χρειάζεται συνήθως να επαναλάβω τρεις φορές των συνδυασμό των πλήκτρων που προανέφερα. Μπορεί στη συνέχεια να αλλάζει κανονικά η γλώσσα αλλά κάποια στιγμή θα εμφανιστεί πάλι το πρόβλημα.

eliasps έγραψε:Με την ευκαιρία που το ανέφερες έκανα αναζήτηση στη google και δεν βρήκα απολύτως τίποτα. Είσαι σίγουρος ότι δεν συμβαίνει κάτι παρόμοιο και σε σένα;

per έγραψε:Το πρόβλημα αυτό υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό. Νομίζω με τον ερχομό του unity.Τις ίδιες σκέψεις έκανα και εγώ γιατί νόμιζα πως δεν προσέχω στο πάτημα των πλήκτρων. Τελικά υπάρχει το πρόβλημα (το επιβεβαίωσες και εσύ). Λύση με αναζήτηση δεν μπόρεσα και εγώ να βρω.

per έγραψε:Μερικές φορές η αλλαγή γλώσσας με alt+shift κολλάει και χρειάζεται συνήθως να επαναλάβω τρεις φορές των συνδυασμό των πλήκτρων που προανέφερα. Μπορεί στη συνέχεια να αλλάζει κανονικά η γλώσσα αλλά κάποια στιγμή θα εμφανιστεί πάλι το πρόβλημα.

per έγραψε:Μόλις τώρα παρατήρησα κάτι καινούργιο. Συγκεκριμένα όταν είμαι στον firefox και επιλέγω, ιστορικό- προβολή ιστορικού, πρέπει να πατήσω τρεις φορές για να αλλάξει η γλώσσα στο πληκτρολόγιο.

Learner έγραψε:Χαχαχα.. και σε μένα το ίδιο κάνει. (μόλις το έκανα reproduce)Τέτοια μικρό-κολλήματα ίσως παρατηρήσεις κι άλλα. Είναι μικρό-κολλήματα και ίσως διορθωθούν με κάποια αναβάθμιση.

per έγραψε:μπορείς να μου υποδείξεις κάτι για να λύσω και το πρόβλημα με τον άσχημο ήχο που έχω στον VLC .
per έγραψε:Αν χρειάζεται να ανοίξω καινούργιο θέμα στην κατάλληλη θέση.

Επιστροφή στο Περιβάλλον Εργασίας / Εμφάνιση / Εφέ / Customization