Καλησπερα σε ολους.
Βασικα δεν ξερω απο που να ξεκινησω. Θα κανω καποια προσπαθεια και φανταζομαι οτι κατα την διαρκεια θα μπορεσω να σας δωσω καποιες πληροφοριες που θα σας φανουν χρησιμες.
Αυτη τη στιγμη δε μπορω να συνδεθω στο account μου. Ενω δεχεται τον κωδικο μου , κανει loop και με επιστρεφει στο login screen απο οπου μπορω να επιλεξω μονο to guest account.
Εδω και 2 ημερες ,δεν εχω καταλαβει ακριβως το γιατι, αντιμετωπισα ενα προβλημα (μαλλον με τον Driver της Nvidia μου) και δε μπορουσα να μπω καθολου στο ubuntu. Απο τον GRUB οταν επελεγα τον βασικο μου kernel με εβγαζε σε μια μαυρη οθονη οπου με command line δινοντας login name & Pass βρισκομουν εντος του account μου αλλα παντα σε περιβαλλον command line.Στην αρχη της ιδιας σελιδας μου ανεφερε οτι Sytem Information Disabled due to load higher than 2.0 Ετσι πιστεψα οτι θα εχει φαει καποια "φρικη" ο LightDM ή ο Driver της καρτας μου (προ ενος μηνος ειχα κατεβασει και εγκαταστησει χειροκινητα τον Nvidia Driver ver. 304.64 απο το site της Nvidia και ειχα δει οτι με καθε καινουργιο Kernel που θα εκαναν εγκατασταση το ubuntu θα επρεπε να ξαναεγκαθιστω τον Driver). Οποτε με εντολες ξαναεγκατεστησα τον καινουργιο Driver ελπιζοντας οτι αυτο θα εφτιαχνε καπως τα πραγματα,αλλα αυτο τα χειροτερεψε...μετα απο αρκετα restart και αρκετες προσπαθειες βρεθηκα στον λογαριασμο μου,με την αναλυση της οθονης στο μικροτερο δυνατο και ειδα στα Nvidia-settings οτι δεν αναγνωριζε την εξωτερικη μου οθονη (αυτη του Laptop εχει καει και χρησιμοποιω μονο την εξωτερικη ως βασικη),οποτε και εδινε την αναλυση της 15,4" στην εξωτερικη μου εξου και η πολυ χαμηλη αναλυση. Εκανα απεγκατασταση του νεου Driver και εγκατεστησα τον προτεινομενο απο τα Additional Drivers του Ubuntu. Προφανως κατι δεν εκανα (παλι?) καλα γιατι μετα απο αυτο το βημα ολα κολλησαν και δε μπορουσα να κανω τιποτα.Σε αυτη την φαση οταν εκανα αποπειρα να εκινησω τον lightDM μου εβγαζε ενα μηνυμα Could not write bytes : Broken Pipe στα check που εκανε εβλεπα να μου ξεκιναει τον LightDM με [ΟΚ] και (επειδη ηταν πολυ ωραιο για να ηταν αληθινο) κολλουσε για παντα στο line Starting TiMidity++ ALSA midi emulation
Δοκιμασα να μπω μεσω recovery και FailsafeX αλλα μου εβγαζε αυτο το μηνυμα :
Continuing will remount your /Filesystem in read/write mode and mount any other filesystem defined in /etc/fstab. Do you wish to continue?
Eαν επελεγα να προχωρησει μου εβγαζε αυτες τις 4 γραμμες και εμενε εκει για παντα :
fsck from util-linux 2.20.1
fsck from util-linux 2.20.1
/dev/sda2 : clean, xxx files , xxx blocks
/dev/sda6 : clean, xxx files , xxx blocks
Επειτα απο πολλες προσπαθειες σε αυτο το διημερο και με απεγκατασταση και εγκατασταση (το καθενα μονο του και σε συνδυασμους) της καρτας γραφικων, του Kernel, του LightDM και του Compiz εχω φτασει στο σημειο που σας εγραψα στην αρχη του μηνυματος μου...δηλ. να συνδεομαι κανονικα με πληρη αναλυση στο Guest Account αλλα να μη μπορω να συνδεθω στον δικο μου λογαριασμο.
Αυτη τη στιγμη ολες μου (λες και εχω πολλες...) οι γνωσεις και οι ιδεες εχουν εξαντληθει οπως επισης και οι αντοχες μου. Βασιζομαι σε εσας μπας και καταφερουμε τιποτα...
Σας ευχαριστω προκαταβολικα και ζητω συγνωμη εαν δεν εχω ποσταρει στο καταλληλο σημειο.
Υγ - εαν θελετε καποιες επιπλεον πληροφοριες για hardware / Software θα χαρω να σας τα παρεχω.

.