Επαναφορά Gnome σε 11.10  Το θέμα επιλύθηκε

...unity, kde, gnome, xfce, κλπ ...compiz, κλπ

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Αν έχετε πρόβλημα με την λειτουργία του unity δοκιμάστε να το επαναφέρετε με την παρακάτω εντολή σε τερματικό.
unity --reset (ισχύει μέχρι και την 12.04)

Re: Επαναφορά Gnome σε 11.10

Δημοσίευσηαπό chalkomatas » 16 Οκτ 2011, 12:43

Πιστεύω ότι το unity είναι καλό για κανένα tablet ή netbook ή για υπολογιστές με touch screen. Για τα κλασικά desktop δεν αξίζει.
Γνώσεις ⇛ Linux: Αρχάριος ┃ Προγραμματισμός: Μέτριο┃ Αγγλικά: Άριστα
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu Server/CENTOS/Linux Mint/Windows 10 Professional
Προδιαγραφές ⇛ Intel(R) Core i5-2500K │P67A-D3-B3 motherboard │8 GB RAM DDR3 1600MHz │NVIDIA GeForce GT520 vga controller │ Monitor LG FLATRON L1942SE │
chalkomatas
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό minios67 » 18 Οκτ 2011, 15:50

Όσοι θέλουν να βλέπουν πως ξαναεφευρίσκεται ο τροχός ας καθίσουν να περιμένουν σε πόσα τέρμινα θα αποκτήσουν λειτουργικότητα και παραμετροποίηση το unity και το gnome3, εγώ το έβαλα για 3 ημέρες και δεν μπόρεσα με τίποτα να το ανεχτώ άλλο στον υπολογιστή μου, θα ξαναρίξω μία ματιά μετά από 6 μήνες αν και δεν ελπίζω σε πολλά, αυτή τη στιγμή δοκιμάζω και γράφω από το Kubuntu 11.10.
Θύμιος – Μεσολόγγι
Πάντα νέος στο Linux /Προγραμματισμός: Όχι-Basic σας κάνει;/Αγγλικά: όχι καλά, καταλαβαίνω αρκετά καλά.
Άβαταρ μέλους
minios67
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 04 Νοέμ 2011, 01:48

Παιδιά και εγώ δεν τα μπορώ αυτά τα καινούργια γυαλιστερά παράθυρα άσε που είναι αργά
καθυστερούν και καθυστερούν και μου δίνουν στα νεύρα
Ειδικα στις τελευταίες δύο εκδόσεις μου έχει γυαλίσει το μάτι.... :sick: :sick: :sick:
επίσης μου δεν μπορώ που έγινε σαν τζάμπα mac ... λες και έχει τίποτα να ζηλέψει κοτζάμ γκνού λινουξάρα :P
Ευτηχώς που υπάρχουν .... και άλλα Desktop Enviroments (LXDE , xfce,ROX...) και window managers άμα λάχει .. fluxbox....
κλπ κλπ
:thumbup:
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Περιβάλλον Εργασίας / Εμφάνιση / Εφέ / Customization