Συντονιστής: adem1

Learner έγραψε:Και επίσης δεν υπάρχει upgrade . Καινούρια εγκατάσταση έκανες . Θέλω να πω πως δεν υπάρχει καινούρια έκδοση(σταθερή) οπότε δεν υπάρχει και μήνυμα για upgrade στον update manager.
Η 12.04 είναι ακόμη ασταθής. Μόλις χθες πέρασε στην beta 1 έκδοση . Μην βασίζεσαι σε αυτήν την έκδοση ακόμη.
update-manager -ddo-release-upgrade -d
μου ζηταει login και password,το password το ξερω αλλα για login δε καναμε ποτε λογοfkol k4 έγραψε:alt+ctlr+F1, εντολή unity --reset, όταν τελειώσει (αργεί) πίσω με alt+F7.

lepidas έγραψε:μου ζηταει login και password,το password το ξερω αλλα για login δε καναμε ποτε λογοfkol k4 έγραψε:alt+ctlr+F1, εντολή unity --reset, όταν τελειώσει (αργεί) πίσω με alt+F7.

modenas88 έγραψε:Off topic:
Είναι δυνατό να αναβαθμίσεις από μια "σταθερή" έκδοση σε μια ανάπτυξης (development) μέσω του 'διαχειριστή ενημερώσεων'. Εκτελώντας:Και αν θες να το κάνεις χωρίς 'γραφικό', γίνεται με:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
update-manager -d
- Κώδικας: Επιλογή όλων
do-release-upgrade -d
Και αυτός είναι και ο συνηθισμένος τρόπος, ειδικά στην αρχή του development που δεν έχουν υπάρχουν ISO ή που αν υπάρχουν δεν είναι τόσο 'σταθερά'!
--φιλικά

το username το ξερει αφου οταν παταω alt+ctrl+f1 βγαζει αυτο: blades login: (blades ειναι το username) τι περιμενει να του γραψω?Learner έγραψε:lepidas έγραψε:μου ζηταει login και password,το password το ξερω αλλα για login δε καναμε ποτε λογοfkol k4 έγραψε:alt+ctlr+F1, εντολή unity --reset, όταν τελειώσει (αργεί) πίσω με alt+F7.
To username σου και το password θα δώσεις , κανονικά . Όπως τα δίνεις και όταν μπαίνεις σε γραφικό περιβάλλον. Η πληκτρολόγηση του password δεν φαίνεται. (θα φαίνεται σαν να μην πληκτρολογείς)

lepidas έγραψε:το username το ξερει αφου οταν παταω alt+ctrl+f1 βγαζει αυτο: blades login: (blades ειναι το username) τι περιμενει να του γραψω?

Επιστροφή στο Περιβάλλον Εργασίας / Εμφάνιση / Εφέ / Customization