@Learner
Σ' ευχαριστώ και πάλι. Συγχαρητήρια σε σένα και τα άλλα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που κάνετε.
Συντονιστής: adem1

dim459 έγραψε:Εντοπίζεται δηλαδή αποκλειστικά στη συνεδρία με unity 3d ;
Γιατί σε gnome shell 64bit και unity 2d 32bit δεν έχω παρατηρήσει κάτι ανάλογο.

per έγραψε:Μερικές φορές η αλλαγή γλώσσας με alt+shift κολλάει και χρειάζεται συνήθως να επαναλάβω τρεις φορές των συνδυασμό των πλήκτρων που προανέφερα. Μπορεί στη συνέχεια να αλλάζει κανονικά η γλώσσα αλλά κάποια στιγμή θα εμφανιστεί πάλι το πρόβλημα.

gksudo gedit
Learner έγραψε:Το πρόβλημα δεν εμφανίζεται σε Gnome-Shell περιβάλλον (σε μένα). Δεν έχω βρει αντίστοιχο bug , αν βρει κάποιος ας μας το δείξει , αλλιώς ίσως είναι καλή ιδέα να ανοίξουμε ένα. Μάλλον medium θα χαρακτηριστεί , αλλά ΟΚ.

έγραψε:Ubuntu 12.10 εδώ, και χρησιμοποιώ το Alt+Shift. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι αν δεν πατήσω το Shift αμέσως μετά το Alt, τότε εμφανίζεται το Dash που τα χαλάει.
Όπως έχω καταλάβει, υπάρχει θέμα χρονισμού μετά το πάτημα του Alt για να φανεί το Dash ή να πατήσεις κάποιο άλλο πλήκτρο για να γίνει συντόμευση.
έγραψε:Παιδιά και σε εμένα το ίδιο και μάλιστα έχω επιλέξει το caps lock για εναλλαγή οπότε αποκλείεται να κάνω λάθος,

setxkbmap -option grp:switch,grp:alt_shift_toggle us,grglavkos@glavkos-laptop:~$ cat /etc/default/keyboard# Check /usr/share/doc/keyboard-configuration/README.Debian for
# documentation on what to do after having modified this file.
# The following variables describe your keyboard and can have the same
# values as the XkbModel, XkbLayout, XkbVariant and XkbOptions options
# in /etc/X11/xorg.conf.
XKBMODEL="asus_laptop"
XKBLAYOUT="gr,us"
XKBVARIANT=","
XKBOPTIONS="grp:alt_shift_toggle"
# If you don't want to use the XKB layout on the console, you can
# specify an alternative keymap. Make sure it will be accessible
# before /usr is mounted.
# KMAP=/etc/console-setup/defkeymap.kmap.gz
glavkos@glavkos-laptop:~$ cat ~/.dmrc