Συντονιστής: adem1

Arathorn έγραψε:2) Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα παραμετροποίησης για το GNOME όπως το "myunity"?
George Pantelis έγραψε:@ fkol k4
To βίντεο του Σαπαλίδη που επισύναψε ο Arathorn είναι το 10.10, όχι το 12.04 με περιβάλλον gnome...
Arathorn έγραψε:3) Η εισαγωγή κόμματος για να υπάρξει διαχωρισμός στην ημερομηνία (ή έστω μια εμφανής απόσταση μεταξύ των ψηφίων) πως μπορεί να επιτευχθεί;
George Pantelis έγραψε:Εχω διαβάσει πάντως ότι η Canonical δεν προτείνει εγκατάσταση gnome shell λόγω εξαρτήσεων που έχει το Unity

George Pantelis έγραψε:***Και η 14.04, LTS είναι. Πενταετή υποστήριξη έχει (μέχρι το 2019). Οπότε, γιατί να μην την εγκαταστήσεις. Οι διαφορές δεν είναι πολύ μεγάλες, αλλά σε κάποια σημεία έχει βελτιώσεις έναντι της 12.04.
George Pantelis έγραψε:Για αλλαγή της γλώσσας συστήματος. System settings > Language support > drag την γλώσσα που θέλεις στην αρχή (ελληνικά στην περίπτωσή σου) > apply unite. Εδώ θα σου ζητήσει κωδικό. Τον δίνεις, κλείνεις την καρτέλα, κάνεις επανεκκίνηση. Θα σου ανοίξει καρτέλα που θα σε ρωτάει αν θέλεις να εφαρμοστεί η γλώσσα που επέλεξες. Δίνεις ναι και τελείωσες.
Δεν βρήκα κάτιGeorge Pantelis έγραψε:Για την εισαγωγή κόμματος, αν θυμάμαι καλά, το gnome έχει κόμμα...
Δηλαδή άλλο το κέλυφος του gnome και άλλο αυτό που έβαλα εγώ τώρα;fkol k4 έγραψε:Βέβαια, άλλο το gnome shell και άλλο η συνεδρία Gnome Classic που έχουμε εδώ.
fkol k4 έγραψε:Τυπικά μπορείς να αλλάξεις ολόκληρη τη μορφή της ημερομηνίας μιας και διατυπώνεται μέσω strftime

Arathorn έγραψε:Δηλαδή άλλο το κέλυφος του gnome και άλλο αυτό που έβαλα εγώ τώρα;

George Pantelis έγραψε:*Πάντα γνώμη μου, εφ όσον μιλάμε για LTS εκδόσεις, είναι να εγκαταστήσεις την καινούρια ΕΦΟΣΟΝ είσαι ακόμα στην αρχή. Σίγουρα είναι βελτιωμένη σε σχέση με την παλιά, έχει ενσωματώσει παρατηρήσεις, έχει λύσει προβλήματα, είναι πιό... eye-candy.
George Pantelis έγραψε:Και βέβαια, "άλλο το gnome shell και άλλο η συνεδρία Gnome Classic που έχουμε εδώ".

Επιστροφή στο Περιβάλλον Εργασίας / Εμφάνιση / Εφέ / Customization