Η καταστροφή του Linux (το ξεπούλημα).

...unity, kde, gnome, xfce, κλπ ...compiz, κλπ

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Αν έχετε πρόβλημα με την λειτουργία του unity δοκιμάστε να το επαναφέρετε με την παρακάτω εντολή σε τερματικό.
unity --reset (ισχύει μέχρι και την 12.04)

Re: Η καταστροφή του Linux (το ξεπούλημα).

Δημοσίευσηαπό Dimitrios.gr » 05 Φεβ 2012, 20:47

Epirotes έγραψε:Όλα μια συνήθεια είναι minios67 ή όπως λέει ο πάνσοφος λαός: τα πρώτα χρόνια είναι δύσκολα μετά συνηθίζεις

Αυτο τώρα δεν είναι φασιστικό χααααχααα :shh: :silent: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Spoiler: show
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Μέτριο
Λειτουργικό ⇛ Linux x32
Προδιαγραφές ⇛ AMD FX 8350 │4GB │ Audio Realtek ALC889│ TFT 19"
Κάρτα Γραφικών ⇛ NVIDIA gtx 650 TI BOOST

-------------------------------------------------------------------------------------------
Η Εξουσία που αποκτήθηκε παράνομα,ποτέ δεν χρησιμοποιείται για το καλό των ανθρώπων (Τάκιτος)
Όσο ποιο σάπιο είναι ένα κράτος τόσο πληθύνονται οι νόμοι. (Τάκιτος)
πᾶ­σά τε ἐ­πι­στή­μη χω­ρι­ζο­μέ­νη δι­και­ο­σύ­νης καὶ τῆς ἄλ­λης ἀ­ρε­τῆς πα­νουρ­γί­α, οὐ σο­φί­α φα­ί­νε­ται .(Πλάτων)
Dimitrios.gr
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ALdaperan » 05 Φεβ 2012, 21:14

Epirotes έγραψε:Έτσι σκεφτόμουν κι εγώ στην αρχή, τελικά ήθελα/δεν ήθελα το συνήθισα. Το μόνο που μου την σπάει ακόμα επειδή δεν το έχω πειράξει κι είναι σε απόκρυψη η μπάρα, είναι ότι όταν πλησιάζει ο κέρσορας αριστερά πετάγεται κι η μπάρα και δεν με αφήνει να κάνω αυτό που θέλω. Μάλλον θα την κάνω μόνιμη, γιατί η απόκρυψη μπάρας ούτε στα παράθυρα του θείου Μπιλάκου μ' άρεσε.

Αυτό στο 12.04 διορθώνεται .. δεν εμφανίζεται κατευθείαν η μπάρα μόλις πας το ποντίκι εκεί αλλά πρέπει να το κουνήσεις λίγο και μετά εμφανίζεται
Έτσι λέει εδω ο Learner
έγραψε:1) push to reveal . Πλέον όταν έχετε π.χ τον firefox ανοιχτό(fullscreen) , εάν πάτε τον κέρσορα αριστερά η πλευρική μπάρα δεν αποκαλύπτεται. Πρέπει να κουνήσετε τον κέρσορα πάνω-κάτω . Έτσι αποφεύγονται οι κατά λάθος αποκαλύψεις της πλευρικής μπάρας.
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριος | Προγραμματισμός: C | Αγγλικά: Μέτρια
Ubuntu 12.10 quantal 3.5.0-18-generic 32bit (en_US.UTF-8),
Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 2016 MiB ‖ ASUS INC. P5Q
AMD nee ATI RV770 [Radeon HD 4850] [1002:9442]
eth0: Atheros Inc. AR8121/AR8113/AR8114 Gigabit or Fast Ethernet [1969:1026] (rev b0)
Οδηγοί - How to - Tutorials | Οδηγοί Video | Οδηγίες για Αρχάριους στο Ubuntu | Γιατί το Linux είναι καλύτερο
Άβαταρ μέλους
ALdaperan
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ChrisMiNT » 05 Φεβ 2012, 22:25

Να πω κι εγώ την γνώμη μου, μ αρέσει το unity! Όχι τόσο ως υλοποίηση, έχει μερικά χαζά και όντως χρειάζεται περισσότερα κλικ απ' ότι πρέπει για να βρεις μια εφαρμογή. Αλλά όπως το βλέπω να εξελίσσεται νομίζω ότι θα γίνει πολύ καλό. Και νομίζω ότι αυτό μπορεί να γίνει με 2-3 απλά πράγματα. Ας πούμε μικρότερα icons, και με τη δυνατότητα αναδιάταξης των lenses, το να μπορείς να βάλεις την μπάρα όπου θες.
Για παράδειγμα ένα lense που θα έβγαζε τις κατηγορίες των εφαρμογών στην αρχή θα ήταν πολύ πρακτικό.
1 Γνώσεις Linux: Πρώτα βήματα ┃ Προγραμματισμού: Πρώτα βήματα ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.04 raring 3.8.0-29-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu), Ubuntu 3.8.0-19-generic, Windows 7
3 AMD Athlon II X4 635 Processor ‖ RAM 2505 MiB ‖ ASUS INC. M2N-SLI DELUXE
4 nVidia GT218 [GeForce 210] [10de:0a65] {nvidia}
5 eth0: nVidia MCP55 Ethernet [10de:0373] (rev a2) ⋮ eth1: nVidia MCP55 Ethernet [10de:0373] (rev a2)
ChrisMiNT
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Dimitrios.gr » 27 Φεβ 2012, 00:56

παιδιά λέτε για την καταστροφή του linux να φταίει ο bill ;;;βρήκα μια εικόνα εδω

χσαααααχα :lol:
Spoiler: show
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Μέτριο
Λειτουργικό ⇛ Linux x32
Προδιαγραφές ⇛ AMD FX 8350 │4GB │ Audio Realtek ALC889│ TFT 19"
Κάρτα Γραφικών ⇛ NVIDIA gtx 650 TI BOOST

-------------------------------------------------------------------------------------------
Η Εξουσία που αποκτήθηκε παράνομα,ποτέ δεν χρησιμοποιείται για το καλό των ανθρώπων (Τάκιτος)
Όσο ποιο σάπιο είναι ένα κράτος τόσο πληθύνονται οι νόμοι. (Τάκιτος)
πᾶ­σά τε ἐ­πι­στή­μη χω­ρι­ζο­μέ­νη δι­και­ο­σύ­νης καὶ τῆς ἄλ­λης ἀ­ρε­τῆς πα­νουρ­γί­α, οὐ σο­φί­α φα­ί­νε­ται .(Πλάτων)
Dimitrios.gr
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Περιβάλλον Εργασίας / Εμφάνιση / Εφέ / Customization